Jump to content

rhena

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by rhena

  1. 2 hours ago, Majesty said:

    Zaten yapilan incelemeler sonucu banlandi hesap bilginize.

    Nasıl bir inceleme hocam bu?  Bize neden hiçbir ayrıntı verilmiyor? Biri yargılandıktan sonra önce ceza almasına neden olan olaylar ve sonrasında da aldığı ceza söylenmez mi?  Tamam Livinmind; in banı açılmasın istesek 2 günde gene dizeriz aynı çarı ama bize lütfen söyleyin nerde ne zaman hangi botu kullanmış? Biz çarı tekrar dizsek sonra başka birini banlayacaksınız hemde hiçbir açıklama yapmadan. Biz artık ban açılsın falan da istemiyoruz sadece bize ayrıntı verin ya açın logları bizimle paylaşın. Diyeceksiniz ki böyle bir zorunluluğumuz yok. Çünkü elinizde bişey yok bunu da zorunluluğumuz yok diyerek geçiştiriyorsunuz.

  2. 28 minutes ago, GM_Thanos said:

    Biz sizlerden gelen her şeyi zaten iletiyoruz. Biraz evvel de bizim sorunlarınızla ilgilenmediğimizi belirten başkaca bir konu açtınız. Nikos ile direkt iletişim kurmayı siz tercih etmişken (üstelik bizi zan altında bırakarak) şuanda neyin desteğini istiyorsunuz anlamış değilim.

    Hocam çünkü Nikos dan bir geri dönüş alamadık.  Bize banı onun attığı ve atabileceği söylendiği için böyle bişey yaptık sitem de bulunmadık değil ama amacımız zan altında bırakmak değildi.

  3. 5 minutes ago, GM_Thanos said:

    Merhaba,

    Tabii ki ilgileniyoruz. Bu konuyla ilgili olan karakterinize atılan ban direkt olarak sunucudan atılan bandır. Yani sunucu üzerinden direkt ban atma yetkisi admin dışında hiçbir GM'de bulunmamaktadır. Sevgili adminimiz de %100 emin olmadan kimseye ban atmaz. Ayrıca sizin söyleminize göre bizim oyun bilgimiz sıfır, kesinlikle tecrübemiz yok. Ben GM_Thanos olarak tüm ekibim adına size sorduğumuz soruların cevaplarını bekliyorum. Lütfen oyun bilgimiz ve tecrübemize bir katkıda bulunun.

    Thanos ricamız eğer Nikos ben eminim diyorsa gelsin birde bizi dinlesin biz savunmamızı yapalım her türlü incelemeye açığız.

    Kendi videomuzda atılan descentin Livinmind; ile alakası nedir? Zaten sözde macro kullanılan yahyanın charı banlandı. Kaldı ki macro koxp kullanan hangi insan kendi videosunda kendimi ifşa etsin videolardan anlaşılacağı üzere kesip kırma işlerini biliyoruz. Sizce böyle apaçık bir şeyi gözden kaçırır mıydık? Sizce hile kullanıyor olsaydık her saniyesini en ince ayrıntısına kadar incelemez miydik video editlerken?

     

    Biz şuan Livinmind; nicki arkadaşımız için konu açıp yardım talep ediyoruz.  Lütfen bu konuda adımlar atarsanız seviniriz.  İlginiz için de ayrıca teşekkür ederim.  Lütfen Nikos'a ulaşmamıza da yardımcı olun.

  4. Good forums.
    Turkish game managers do not pay much attention to our calls. We request information about our friend named Livinmind. @nikos32 Can you please help? It says it is banned for using 3rd party software, can you please tell us which software you used and where?

    If you want, you can examine all the computers in our internet cafe. We do not use any illegal in our internet cafe. Please we are open to any kind of interest you wish to us.

    Under each topic we open, a lot of irrelevant comments come and an environment of chaos is created.

    Forum members, please do not pollute information and comments under this topic. Let the owner decide.

    @nikos32

     

    Lütfen konu altında alakasız yorumlar olmasın. Mümkünse sadece nikos ilgilensin. İyi forumlar dilerim.

  5. 4 minutes ago, Toma said:

    Ana dilin gibi yalan konuşuyorsun . Dün w+sol click kullanarak ne güzel uzayip descent artırıyordun . Nikosun oyunda olduğunu bilmediginizden rahat rahat takiliyordunuz.  Adamı çağırdık adam sizi izledi hemde nerde biliyor musun attirdigin descent tam karus Town önünde . Öyle bi uzama şekli yok canım benim . Böyle bi uzama şekli var . Nikos hadi sana uza dedi sende uzadin bu iş bu kadar basit ağlamayı bırakın . Sıra diğerlerinde . Biz serveri bıraktık demiyeceksiniz. Bizi profko dan kovdular diye anlatacaksiniz heryerde . Millet capslocktan ban yerken sen oyunun bugundan yararlanıp ban yemeyeceksin öyle mi .. kafalar kafalar .. hadi şimdi s...evinip gidebilirsin . Yolun bahtin acik olsun ASLAN PARÇASI 

    Hissediyorum geliyorlar..

  6. 1 hour ago, Oxijean said:

    Iste bir baska alakasiz sikko yorum. Hizli curutelim, usko tarihinde "EleniaPolis" vardir, seninde malum bir yuk hayvani gibi bildigini biliyorum. Adam o degerdeki char ile tbl kullanmis ve banlanmistir. Simdi burada sana hile ( tum o aklina gelen tanimlari kapsasin diye bunu kullaniyorum ) nedir ? Kim, ve neden kullanir diye aciklamayacagim. Item ile algi yapacak kisiler degilsiniz. Oteki de internet kafede oynuyoruz, onumde oynuyor adam diyor. Hayir sanki rakip olarak oynuyorsunuz. Sen o onunde oynayan arkadasin hile kullansa, "bu zirto hile kullaniyor" diyecek kalipta adam misin sana itimat edilsin, avare teker tasiyicisi.

    Taşıdığım tekerine sibobu,  nicki gibi 3  harfli(g ile başlayan) hareketler sergileyen , nickinin açılımı Fazlalık, Naylon, Lale olan insan müsveddesi. Normalde saygı çerçevesini aşan, beynini kullanmadan konuşanlara cevap vermem ama sana bir istisna yapıyorum. Verdiğin örneğin bizimle hiçbir alakası olmadığı gibi hiçbirimizin nicki de EleniaPolis değil. Kafe konusuna da gelecek olursak dediğim gibi kafede gözümüzün önünde oynuyor. Kafede oynayan rakip oyuncular da mevcut. Bu oyuncuların bazıları kafede aktif olarak oynuyor bazıları hem kafede hem evinde oynuyor bazıları kafeye arada uğruyor ve bazıları da oyunu bıraktı. Sana burda nick saymak isterdim ama bırak adam yerine koymayı insana yerine koyup da o zahmete giremem. 3 harfli hareketlerine devam edebilir veya nikos olayı sonuçlandırana kadar susabilirsin. Selametle.

  7. 16 minutes ago, Daggeron said:

    hile var mıdır yok mudur bilmiyorum ancak priest olarak ne hilesi kullanabilirim ki diye savunma yapmak gerçekten komik.

    Mesela hocam ne kullanmış olabilir? Hile dağarcığımız yok o yüzden soruyorum.  Arkadaş kafede gözümüzün önünde oynuyor bizimle beraber. Oynadığı oyunda olduğu saatler belli hani 24 saat illegal farm durumu gibi bişey de söz konusu değil. Ayrıca banı da oyunda değilken yiyor. Kafe ekibi olarak hiçbir şekilde illegal kullanmadık kullanımıyoruz çünkü herşey gözümün önünde gerçekleşiyor.

  8. 20 minutes ago, Raspberry said:

    HAHHAHAHAHAHAH...

    Bir de bizde bir şey varsa GM ekibi geriğini yapar falan diyorlardı. GM ekibi gereğini yapınca da havlıyorlar.

    Bu ağlamaların sebebi sanırım ellerindekileri satamadan banlandıkları için. Yoksa o kadar da yüzsüz değillerdir ya 😅

    Neyse sırayla sırayla, yavaş yavaş...

    Ellerimizdekini satmak mı? Bir arkadaşımız yeni wing of var yaptı. Bazı arkadaşlarımız yeni bdw ring yaptı.  Neyin satması? Bizi kendinle karıştırma hocam. Seninde dediğin gibi sırayla ama yavaş yavaş değil olabildiğince hızlı press ok a bastırıyoruz bastırmaya da devam edeceğiz.  Yaptığın boşları da artık görmezden geleceğiz sen kendi kendine öt dur kanks.

  9. Anlamsız. Gerçekten anlamsız.  Arkadaş warrior olsa diyeceğim ki internet kafede bizden gizli macro kullandı ama gel gör ki macrodan da ban yememiş. Bottan ban yemiş.. Priest ile ne botu kullanmış olabilir ki?  Hemde koca internet kafede bizim gözümüzün önünde.  Kafede macro kullanımına bile izin vermiyorken böyle bir olayla karşılaşmamız gerçekten anlamsız. Umarım en yakın zamanda ilgilenirsiniz ve konunun çözümüne ulaşırız. İyi forumlar diler ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

    • Like 1
  10. 8 hours ago, GM_Thanos said:

    Merhaba,

    Yüklediğiniz videonun 03:44 ile 03:49 süreleri arasında olanı bana açıklar mısınız rica etsem? Nasıl böyle bir şey olabiliyor?

    A) Virtual Bug

    B) Visual Bug

    C) Internet yavaşlatma

    D) Kumpas

    E) Açıklanacak bir şey yok. Adam düpedüz partisinden kimsenin olmadığı yere descent atıyor. Xburakx hile kullanıyor.

    Gerçekten çok samimiyim, şu olayı bana bir açıklayın. Bizim yönetim ekibi olarak oyun bilgimiz yok size göre, siz tecrübelerinizle bizi aydınlatın lütfen. Şimdiden teşekkür ederim.

    Hocam gerçekten o kısımdaki olaydan Burak'ın hile olduğu kanısına nasıl vardın? İster tbl ister koxp olsun ptden birinin olmadığı yere descent atmak sence mümkün mü? Burak oraya des atıyorsa orda biri var demektir. Videoyu çeken arkadaş kafeden oynuyor Burak'ın des attığı arkadaş ile arasındaki ping farkından dolayı bir görüntü bugu olmuş olabilir mantıken aklıma gelen şey bu

  11. 19 minutes ago, Majesty said:

    Bakınız, ben bu oyunda yeterince vakit geçirdim. Yönetici olarak tahmin ettiğinizden daha fazla tecrübeye sahibim. Neyin ekran bugu olduğunu neyin olmadığını görebilecek kadar biliyorum bu sunucuyu. Buglu olan cilent değildir ne tesadüf ki hep bu bug aynı oyunculara denk geliyor. Bunu tartışmaya dökmeye de niyetim yok ama artık şu sunucuya laf söyleme konusundan vazgeçiniz.

    Hocam bizde yeterince oyuncu olarak vakit geçirdik.  Pvp olsun usko olsun.  Sunucuya laf ettiğim yok client için söyledim sadece.  Aynı oyunculara mı denk geliyor bilemem fakat size bu bugu gerçekleştiren bir sürü oyuncu sayabilirim tabiki de hepsi istemsiz yapıyordur fakat buglu yani.  Dediğim gibi nikos geldiğinde gerekli incelemeyi yapacaktır onun kararı sonrası boynumuz kıldan ince. İlgin için ayrıca teşekkür ederim.

  12. 6 minutes ago, Raspberry said:

    Oyuncuların, sizlerin illegal yazılım kullandığınız için şikayet ettiğini anlamadın sanırım. Hala 8v8 diyorsun, kimse sizin doğru dürüst oyun oynadığınızı düşünmüyor. İnsanlar emekle gelip sizin gibi emek hırsızlarıyla neden uğraşsın ?

    Yahya gelip yüzsüzce hile kullanmıyorum diyip millete açık açık yalan söylerken, clandan arkadaşlarınızın kullandığınız editör programına kadar ne haltlar yediğinizi anlattığı için, saçma laflarını sadece gülerek okuyorum.

    Siz yalancısınız, siz emek hırsısınız, siz hilecisiniz ve böyle kalacaksınız.

    Editör programı ne hocam?  Neyi editliyormuşuz?  Kıçınızdan element uydurmaya o kadar bayılıyorsunuz ki..  Şu hile tbl macro söylentileriniz bizi övmekten başka hiçbir işe yaramıyor inan yada inanma umurumuzda değil ama legal bir şekilde oynadık ve oynuyoruz.

     

    Elinde varsa kanıt tbl macro koxp hile videomuz atarsın buraya hepimiz görürüz. Yoksa burda kuru sıkmayla olmuyor.

    Neymiş klandan arkadaşlar anlatmışmış.. Cem Yılmaz Bodrum da kaza ettikten sonra yerine geçmeye mi karar verdin hocam? Bayağı bir komiksin de.  Göster varsa anlatılanları ss ses kaydı ama bizden biri olduğunu kanıtlayarak. Yoksa tsye dcye veya pmden ben x klanından x kişi diye senaryoyu herkes yapar birini karalamak istediğinde 😊

  13. 19 minutes ago, Toma said:

    xYAHYAx  bi de şu Z target Macrounuzu anlatsana insanlara 3 partynin üzerine 4 warrior sürdüğünüz eş zamanlı des attığınız macro . ya da Descent mesafesi için kullandığınız Tbl'yi anlat bize de onu dinleyelim ya da Range Dışı skill vurmak için ne kullanıyosunuz anlatında bizde bilinçlenelim . Her Serverda Ban Yedin burda hasbel kadar sıyrıldın bu zamana kadar ama bence buraya kadar . Senin Banlı olman bile servera dün akşam pk da can getirdi . 3 partyi 4 warriorla kovalayıp 50 metreden skill atan tayfa yok falan nasıl temiz pk vardı anlatamam . Umarım banın burda da açılmaz ve diğer server adminlerinin yaptığını nikos ve ekibi de yapar sana . Şurda Ban yemesi gereken Tek Clan sizsiniz . bu kadar insan yalan söylüyor olamaz . 

    Hocam bu dediklerin tamamen hayal ürünü ve absürt şeyler ama hoşumuza gitmedi değil 😊 bildiğin bizi övmüşsün eyvallah düşüncelerin için biz bu kadar etkili oynadığımızı düşünmüyorduk 😊 yahya kardeşimizin banı açılsın seni bir akşam pksına davet edicem bu kadar şey yazmışsın bu zevki bir kere olsun tatmanı isterim 😊 hem görmüş olursun legal miyiz illegal miyiz player miyiz

×
×
  • Create New...