Jump to content

KIRMIZI

Premium Members
  • Posts

    19
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by KIRMIZI

  1. Selamlar...

    Bu arkadaşımız günlerdir scorpionda afk farm yapmakta üzerinde mana veya mana recorvery olmamasına rağmen sürekli sword dancing efektli bir skill kullanıyor üstelik charı moradona da düşmüyor ve sürekli aynı yaratıkları kesip aynı kordinantta ilerliyor gerekli işlemleri yaparsanız sevinirim.

    Video Link : https://streamable.com/yc68ho

    • Thanks 1
  2. 4 hours ago, UrbanHeroeS said:

    sizin clanınızı yaklaşık 5 6 senedir tanıyorum kişisel hiç problemim olmadı ancak kendinizi beğenmişliğiniz ve sürekli yönetimde anında istediğiniz oyunculara müdahale ettirmenizden dolayı acıkca söylemek gerekirse sizden hoşlanmıyorum. 

    nikosun galiba size bir borcu var herhalde serverde istediğiniz gibi at koşturup  millete salça olmanız küfür edip mute yememeniz  (bir kitle tepki gösterince göstermelik 1,2 günlük muteler yemeniz haric) bilmiyorum garipsiniz neyse ben daha fazla konuşmayım @Majesty gelip muteler falan yetmez ban falan atar o yüzden susayım 

    iyi eğlenceler...

    herkesin derdi GamblerS olmuş demek ki zamanında 😘 

  3. tarih ve saat verilsin araştırılsın ben buradayım loglara bakılsın herşeye bakılsın hiçbir şekilde benlik bişe olmadığı ortaya çıkacaktır asıl konu Choose clanının o suda ne işi olduğu.

    add date and time I'm here checks to logs and everythings, actually Choose clan what happened to here? what happened in a water, Checks everythings I'm not suspect.

×
×
  • Create New...