Jump to content

Whail

Premium Members
  • Posts

    89
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by Whail

  1. Dear admin said that this question is edited as in official times. But everything else was organized against ko authority. The examples are endless (Talias, Drain skills don't hit every monster, reduces the stats of anti-defense suits, Archer 62 skills, Mage 72 Skill, Boss notification, etc. none of these are official.)
    Also, as someone who played on Profko's previous servers) Priest's skill usage has never been this bad on previous servers. Even a single player can constantly cause the skill to fail

    • Like 2
  2. 26 minutes ago, GM_Thanos said:

    Bu yeni silah seti bir nevi eşya çeşitliliğidir.

    Raptor > Zehirli
    Dev Balta > Yıldırım
    Cehennemi Kırıcı > Alev
    Avedon > Buz
    Garajları Kılıcı > Buz
    Ascalon > Zehir

    Diğer silah türleriyle aynı.

    https://www.hizliresim.com/piquwb2 

    Ama normal şartlarda ascalonun garges sword ile aynı özelliklere sahip olması lazımken burada  özellikleri arttırılmış, mesela neden hell breakerin yada avedonun atağı oyunun orijinalindeki gibi kaldı diğerlerine buff yapıldı? bu durumda +8 hell breaker  +7  ascalondan daha kötü durumda oluyor.

    Ayrıca eski db de Chd 'de - hp bonus yoktu. oyunun orijinalinde  - hp bonus olduğunu söyleyen oyuncuların söylemleriyle  chd ye - bonus eklenmişti.

     

    • Like 1
  3. 16 minutes ago, Whail said:

    sayın gm ler bu arkadaşın gerçek nicki https://professionalko.com/?page=char&id=trafalgarlaw    iftira atarak oyuncu karalamanın bir yaptırımı oldugunu düşünüyorum ayrıca  bunla etmiş oldugu tehditler ve hakaretler ayrıca  main karakterine  yönelik ceza alınacaksa paylasılacaktır

     

     

  4. 28 minutes ago, nikos32 said:

    CZ/RL'de VRHNegative ve GrowMaster'ın ruhlarını öldürerek özler elde edersiniz.

    Eski BF halkaları normal olarak aynı istatistiklere sahip, yeni başlayan veya tembel bir oyuncunun BF yüzüklerini almasının daha kolay bir yolu.

    Karmaşık değil.

    this seems ridiculous to me, 25x Alchemy caches + 1gb is acceptable.

  5. 4 minutes ago, diamondjozu said:

    BOŞA DEMİYORLAR KİŞİ KENDİNDEN BİLİR İŞİ DİYE,

    Sayın nikos tabiki logları inceleyebilir, buna hiçbir itirazımız yok fakat onu uğraştırmamak adına söylüyorum, arkadaşımla kastığımız tüm farm geliri kuruşu kuruşuna bankamızdadır. 

    Biz senin gibi değiliz, loglar incelensin kimin gb sattığını net bir şekilde görelim :)

    Arkadaşın köşeye sıkışınca şimdi de senden yardım isteyerek iftiraya başladınız  herşey ortada açık dostum. ciddi diyorum sizin gibi toxic oyuncularla haddinden fazla vakit ayırdım. bu konunun altına destan dahi yazsanız size cevap vermeyeceğim.

    bknz. daha önceki açılan yazılanlardaa konu  içerisindedir.

     

     

  6. 5 minutes ago, diamondjozu said:

    Ben de bu sw de oynuyorum ve oyun nickim DraculeMihawk, bu arkadaşın toplam 3 charı var, char isimleri Baritoooooooooo, wizzy ve tyranus. Bu charlar ile hergün slota gelip inadına ks atıp farma ihtiyacı olmadığını tek amacının inatlaşmak olduğunu söyleyip trafalgarlaw ve beni tahrik etmektedir. Moron ve aptal hakaretleri bunlardan bazılarıdır, log incelenirse daha fazlası da görülecektir.

    bu iki arkadaşın log dosyalarına bakıldığında gb satışı yaparak oyundan gelir elde ettikleride görülebilir :) benim ihtiyacım olmadığını kendiside belirtmiş :)

  7. 5 minutes ago, mhytbuster said:

    Bana moron ve aptal diyerek tahrik edip sonra buraya bana hakaret etti ırkçılık yaptı diye söylemlerde bulunuyorsun, ben aptal ve moron gibi hakaret söylemleri dışında herhangi bir hakaret ve ırkçı söylem göremiyorum!

    'hollanda keko türk kafası' yeterince ırkçı bir ifade. lütfen  konuyu sabote etme yetkili arkadaşlar karar vereceklerdir.
  8. 40 minutes ago, nikos32 said:

    Bunu bir karus rahipiyle çoğaltmaya çalıştım, bu yüzden koloni bölgesine gittim ve sonra valkyrie ts kullandım
    ama süresi dolduğunda, karakter orijinal karus rahipinin ırkına geri döndü... yani neyi yanlış yapıyorum?

    Events like using walkry sc with ts in eslant or respawn with rezzer can be effective

  9. 27 minutes ago, nikos32 said:

    Bunu bir karus rahipiyle çoğaltmaya çalıştım, bu yüzden koloni bölgesine gittim ve sonra valkyrie ts kullandım
    ama süresi dolduğunda, karakter orijinal karus rahipinin ırkına geri döndü... yani neyi yanlış yapıyorum?

    I tried the same thing again. It worked fine as you said. I must have done something different I'll try to figure out how I did it.

×
×
  • Create New...