Jump to content

fethipasa40

Members
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Country

    Turkey

Posts posted by fethipasa40

  1. hahaha do you want to talk about your auto TP and auto attack start and stop system? You're running a party all by yourself. It is obvious that you have a hard time moving it, but when you die, you can teleport within a second.

    As for the NPT issue. While we were fighting with the friend who opened the topic, my teammate's phone rang and he had to leave the computer. I killed my friend before the enemy killed my friend, and only once. I hope you will look at the logs about this issue and the death and health times of the characters of the friend who opened the subject.

  2. I played as archer on last 3 db. I though 70 skill damage is Okey but attack speed is too slow, a warrior can use 3 skill when archer 1 shot.

    Also when you got last 400 mana all other jobs can use one last skill, but archers cant. If your mana amount falls below the amount required to use the skill when you use a skill, you cannot use that skill. Why are only archers like this?

  3. 31 minutes ago, Ragnar said:

    Learn to read maybe cause i clearly said,you all were sitting on same place first,and then u started moving when i didnt accept resurrection.

    Anyway how fast you realized you were reported haha,curious.

    its to easy brom, first i tp all our chars with my mage which u can see it video, second when we see any humans coming we are moving their coors to, when humans come to close my friend torment and i drain his mana so they die easy like u. And u can check my forum profile im using forum and discord so much, havent much any work atm :( 

    @Recycling Bin Ragnar uploaded a video atleast watch this video omg :D there 2 makro and 1 ataker priest. makro priest using z234567 makro (Z-Malice-pt10k-db-pt960-massive-manapot and other makro pri using same makro but she z-massive-pt10k-db-pt960-malice-manapot).

     

    this is not we first time reported in this db or this sw, when nikos want he can check all our computers again. 

  4. Forumda her konuda bighunterın saçma yorum yapması şartı mı var? 

    Konuya gelecek olursak bir ara melee için damage ayarlaması gelmişti asaslar gayet güzel iş yapıyordu Warrior ise Bi tık fazla atar olmuştu, 1 hafta içinde mageler forumda öyle bir ağladı ki bir hafta sonra damageler eskisinden daha düşük seviyeye geldi (gmlere göre eskiye döndü sadece..) sonra o asas Warrior oynayan ekiplerin hepsi gitti.. E 8 Wood goblin set ile çılgın pk atamayan magecikler ölü sw yeaa diyip de gitti elde kalan User bu işte.. 

    • Like 1
  5. Nice pool, but not enough for Come back & or start Server today.. 

    - make a middle class item type for beginners, they can upgrade with bus (its allready easy farm) buy they should have more easy upgrade rates than high class.. Maybe +9 is free for them.. 9md and chitins can be a another opinion for old players also.. 

    - ban GB sellers (check sites which support GB sell..) 

    -raise int mages damages.. Mages havent any other choice than full mp.. 

    These things is biggest problems in this Server for me. 

  6. 3 minutes ago, manowar said:

    Hala ana problemin mage damageleri üzerinden olduğunu mu düşünüyorsunuz arkadaşlar lütfen yapmayın gözünüzü seveyim. Mage damageleri server başından beri aynı, bu konuyla ilgili herhangi bir problemimiz yok, aynı kalsın devam etsin hiç sorun değil. Ama warriorları oynayanlar biziz en başından beri bu yüzden warrior amagelerin ne kadar değiştiğini haliyle kendimiz daha iyi görüyoruz ve değerlendiriyoruz. 

    Quava'nın dediği gibi dün 3.2-3.3 K vurduğumuz Titana bugün bu sabah 1.9 K ortalama ile vuruyorsam burada bir problem vardır. %15 damage azaltılması deyip geçemezsiniz. Bizim patch sonrası gördüğümüz %35 kadar bir azaltma. Bunun normal olduğunu düşünmüyoruz, ve bu konuyu inanın dert edenler sadece forumda burada bizim gibi yazanlar değil. Herkes forumu kullanmıyor. Oyun içinde kaç tane insanla konuştum aynı şeyi düşünüyorlar. 

    Mage damageleri hakkında kendi yorumunuzu elbette yapın, ama warrior damageleri için açtığımız bu postun altına bari gelip warrior oynuyormuş da herkes memnunmuş gibi yorum yapmayın rica ediyorum.

    Adamlar 1 haftadır aralıksız ağlıyor serveri bu hale getirebilmek için. Şuan da bunu başardılar, sence sesi az çıkan kalabalığa karşı bu durumlarını kaybetmek isterler mi?

    Mageleri biraz köşeye sıkıştırırsanız savunma argümanları aynı, ben int olsam aynı damageyi atabilecek miyim? rom çalışmıyor atak veren takım yok.. konu buralara geldiğinde gm tarafı sessiz kalıyor görmezden geliyor. 

    bu konuda görebileceğiniz üzere, servantı sadece ts basıp buglayan mageler keserken konuya cevap 1 adet gm dahi yok. Sonrasında ortaya çıkan ve hızla yaygınlaşan tc ts olayı neticesinde aynı yaratıklar ilk haftasında fixlendi.. 

    https://professionalko.com/?page=char&id=Marmara_MORGANA yanılmıyorsam konuyu aşağılayıp duran ladymorgananın itemleri bunlar, serverda ki magelerin %95 inde sağlamdır bu hali allah razı olsun 1 saat burning ske kesmiş 50m e +7 linen set falan almış, üzerinde sadece 4 anti def mevcut, 255 str li veya dex li arkadaşlar vursun bakalım, aynı anda 5 full item warrior vuracak ki tekte düşecek.. 

  7. Yukarıda yazan da insan wincenzo da insan hayat ne kadar garip.. Kardeş o zaman istekleriniz o yönde olsun, 1 jobun kıyafetleri npc de satılırken diğer jobun kıyafetleri için en uğraştırıcı slotlarda biz neden farm atıyoruz diyelim. Bu oyunu yapan adamlar bu mageler için de shell yapmış, rom yapmış mage earning yapmış bu itemler neden çalışmıyor yönetici bey anlat diyelim.. Serverda günler ilerledikçe mage teamların işi gittikte zorlaşacak, çoğu clan resistans veren itemlerini fazla fazla yaptı. gelen exp itemler ile zaten ataklar artmıştı ki damage güncellemesi ile (bence asas ve bp gayet yerinde, warriorlar bi tık fazla) iyice yükseldi ve itemsiz kişiler tek yemeye başladı.

    Oyunun şuan ki sistemine baktığımızda ben şunu görüyorum ve gayet mantıklı geliyor. Arkadaş sen Professionalko'ya başladığında 1 hafta boyunca masterınla ve ve 7 high class setin ile uğraşırsın bu itemlere serverda herkes rahat rahat ulaşır. Pk'ya çıkmak için benim serverimde anti def itemler oldukça önemli bunları da troll ve harpyden rahatlıkla farmlar, talianı da rahatlıkla yapar 1 defa dagger talia bulursan sonsuza kadar tamir edip takır takır kullanırsın. 1 hafta bunlar ile uğraştıktan sonra ftden ve bowldan üst düzey itemlerini tamamlar aktif süresi fazla bir oyuncu isen 1 ayın sonunda bu serverda ki en baba çarlardan birine sahip olabilirsin diyor, hem şuan ki droplar hem şu anki ortam bunları rahat rahat sağlıyor. Adamlar foruma laf yetiştirmekten oyuna bakamıyorlardır büyük ihtimalle. 

  8. Yazığınız yazının ne kadar komik olduğunun farkında mısınız acaba? Marmara clanının pk atan 8 üyesinin bütün itemlerini gb'ye çevirsek benim partimde ki bir asasa veya warriora ulaşması imkansız. Halen meteor 1k ve üzerinde vurmakta novanız aynı anda düştüğü anda çoğu partiyi yatırabilecek güçtesiniz. Okçu hasarı az deniyor, gündüzleri tek başıma farm atarken ezikleri dahi kesemiyorum vuruş hızı yüzünden ancak akşamları cr'de 6 okçu olduğumuz zaman önümüzde durabilen 1 tane bile parti olmuyor. Okçuların gücü bir arada olduklarında, magelerin gücü aynı anda nova düşürebildiklerinde olur. 

     

    Şuan bu server için yapılacak en doğru hareket gmlerin 1 saat vakit ayırıp internet siteleri üzerinden gb satan kişileri tespit ederek, ip hdd işlemci ne banı varsa atması. Professional ko bugüne kadar yapılmış en free2play serverdir böyle de kalmalı. gb satış işini sıkı tuttuğumuz sürece serverin huzurunu bozan tiplemelerin tamamından kurtuluruz.

    • Haha 1
×
×
  • Create New...