Jump to content

HIFSI

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by HIFSI

  1. Oylamada bulunması gereken seçenekler
    -Kale sahibi clan üyelerinin savaş esnasında öldükten sonra yeniden doğduğunda yanıp/sönme durumu aktif olsun mu ?
    -Center Artifact taşı kırıldıktan sonra taşı kıran clan haricindeki clanlar town a atılsın mı ?

    Bu oyunu yeni oynamıyoruz arkadaşlar. Oyunda csw nin belirli yapı taşları vardır. kale taşına her zaman priestler heal alır. Taşı kesen clan kalede kalır diğer tüm clanlar towna gider. Bu yüzden yıllardır bu kale savaşının son 10 dakkası çok hararetli olur. Son bi şansla kaleyi alıp sahibi olmak ister herkes. ProfessionalKO her zaman böyleydi algısı yanlış bence. Neden değişmesin ? Knight Online Profko ile başlamadı. Profko farkını temel prensipleri bozarak göstermemeli. Oyunun algoritmasını değiştirdiğinizde bakınız forumda sürekli görüyoruz mageler staflardan mele takımlar damagelerden kimisi taliadan herkes birşeylerden şikayet eder hale geliyor. Bu oyunu oynayanların yaş ortalaması belli hepsinin oynadığı sw lerde belli. İnsanların öğrendiği, alıştığı standartlar var bu oyunun tarihinde yatan. Yenilik elbette güzeldir. Ama bize bildiğimiz oyunu yeniden öğretmeye çalışırsanız alıştığımız oyun stillerini değiştirmemize zorlarsanız olmaz yürümez. Mevzu bahis csw olduğu için söylüyorum eğer herkesin bildiği gibi olsa idi bu ankete gerek kalmazdı kimsede taş niye böle kale niye şöyle demez itiraz bile etmezdi. Herkese iyi oyunlar.

    • Like 2
  2. Bowla yerleştirilen rainbow goblin yaratığını priestler kesebilecekmi ? Bu yaratık sadece r ilemi kesilecek ? imkansızda diyelm bi pri kesti girdiği odada yaratıklarıda kesebilecekmi ? Eğer öyle değilse priestlerin kesme imkanı yine olmaz. Priestler czm den drop alamaz gm kill yapamaz bence bunu da yapamaz bu tür etkinliklere int priler hiçbirşekilde dahil olamıyor.  @GM_Thanos @GM_SerC

  3. Herkes ailesinden çocuklarından işinden gücünden feragat ederek oynuyor şu oyunu. Eminim oynayanların yaş ortalaması 30 dur çünkü yeni neslin oynadığı bir oyun değil bu. Ne gerek var kardeşim bu tür şeylere. Kimseyi itham etmiyorum. Hile bug yapanlara ve yapmayı düşünenlere lafım. Ne geçer elinize. Hangimizin şu oyunda hile yapıp birşeyler elde etmesiyle hangi sorunu çözülecek. Birçoğumuz evli barklı insanlarınız çocuklarımız var gündüz çalışıp akşamları zevk almaya giriyoruz şu oyuna. Birçok insan tanıyoruz dostumuz var mert olan düşmanımız bile var. Oyunda denge bozmak kimseye fayda getirmez bunu anlamak lazım. Kural ihlali yapanlara verilsin en ağırından cezası. Kim olursa olsun. 

    • Like 2
  4. Sayın GM Thanos,
    Ben ingilizcem yeterli olmadığı için size anlatayım gerekende neyse onu yapın.
    Bu Targaryen nickli mageyi CR Farm icin partiye aldım. 20 Troll warior kesiyoruz ravene cekiyor orayı bitirmeye 3-5 kala dm ye cekiyor ordan alıyor obur slota sanki birisi özellikle bu arkadaşa demişki bunlara ızdırap ver sinir et görevi yaptırma. beni cekme diyorum cekiyor cek diyorum cekmiyor fln filan. neyse en son cek dedim yanına cekti beni hiç bi laf solemeden partiden attım sonrada yanılmıyorsam "u go make ur cr" yazdım. sonra bana idiot yazdı bende "shut up" yazdım. sonra yine bişeyler yazdı bende ona "u idiot" yazdım. sonra foruma actıgım konuda resimler işte yazışmalar. "shut up" kelimesini "kes sesini, sus, kapa çeneni" anlamında bildigim icin ve susmasını söylemek icin kullandım. 2 cocuğum var elin coluğuna cocuğuna vakit ayıramam. isterseniz geriye dönük yazışmalarıda kontrol edebilirsiniz. bana küfür etti diyecek bir babayiğitte bulamazsınız bu sw de cunku kimseye kufur etmedim etmemde kişiliğim gayet nettir.

    • Like 1
  5. dün akşamki cr de gözlemlediğim kadarıyla warrior ve asas ap dengesi olması gereken seviyedeydi. evet magelerle ilgili belkide mele olarak hepimizin şikayet ettiği zamanlar oldu. ama bencede biraz abartılıyor. partimi 10k alıp kurtarabiliyorum hatta mage partinin içine sokabiliyorum. item/oyunculuk dengesi nedeniyle kayıp verdiğimiz kill aldığımız oluyor zaman zaman. sadece sanki staffla çok vuruyorlamı desem yada koordinasyonlu olup aynı anda staff çevirdiklerinden de olabilir tam emin değilim yakaladıklarında affetmiyorlar :) burda önemli olan mesele şu karus tarafında dün akşam en az 3 parti mage vardı 10k bi sefer kurtarıyor ama ikinci mage gelince işimiz bitiyor. 2 heal pri oynayan partiler bu noktada ayakta kalma noktasında daha şanslı. bence meleyi item bakımından güçlendirmeli playerler mageden şikayet etmek yerine.  belki human/karus mage dengesi (tabiki oyuncuların tercihleriyle) sağlanırsa dahada zevkli olur gibi. ama yinede genel olarak anlamsız bi dengesizlik var gibi. cz bowl sadece belirli saatlerde karusların belirli saatlerde humanların eslantı gibi :D hani oyuna girince bi bowla bakalım deriz genelde herkes yapar bunu bir kaç düşman görüp öldürmek için ama şuanki muhabbet belki bişeyler düşer bowlu gezelim şeklinde. herkese keyifli oyunlar zevkinizi almaya bakın zevk alamadığınız zamanlarda bence biraz ara verin ölmek öldürmek en iyi olmak bunların hepsi hepimizin başından önceki sw lerde geldi geçti. çok takılmamak lazım. 

×
×
  • Create New...