Jump to content

DeusEx

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Country

    Turkey

Posts posted by DeusEx

  1. On 11/25/2020 at 10:57 PM, Majesty said:

    Şu konuda yazılan her cümleyi okudum. Cevap verilmesi gereken verdim. Stun/Scream/Leg Cut/Slow rateler şu an normal durumda. İyileştirme yapılmayı gerektirecek bir durum bulunamamaktadır. 

     

    On 11/25/2020 at 11:29 PM, Majesty said:

    Normal olmayan ne dostum onu söyle? Ben bunları söylerken her şeyi test serverda en az 4. kez kontrol ettikten sonra söylüyorum. 

    • The stun rate of 72 Lightning Staff skill has been increased
    • Thanks 1
  2. 55 minutes ago, Darkito said:

    well if stun rate was like 1stun all 20hit i could understand but actualy it is not even 1stun all 100 hit so why dont u make notice when ppl login we not want light mage in server is better no?

    I couldnt agree more. 
    Just want a clear answer and if it’s related with intelligence, they should let us know so we can make that build and try. 

  3. 7 minutes ago, Majesty said:

    Normal olmayan ne dostum onu söyle? Ben bunları söylerken her şeyi test serverda en az 4. kez kontrol ettikten sonra söylüyorum. 

    Dostum söylüyorum ya?

    Şu an kullanılabilecek en iyi staffla, half int, full mp neredeyse hiç kitleyemiyorum. Karşımdakinin ms basması veya rol çıkartması bir şey değiştirmiyor.

    Dediğin gibiyse, ya bende bir sorun var ya da en son gördüğümden beri normal epey göreceli bir kavram olmuş. 

  4. 22 minutes ago, Majesty said:

    Şu konuda yazılan her cümleyi okudum. Cevap verilmesi gereken verdim. Stun/Scream/Leg Cut/Slow rateler şu an normal durumda. İyileştirme yapılmayı gerektirecek bir durum bulunamamaktadır. 

    Uzatmak istemiyorum, ben gözlemimi yazdım; bir şekilde adapte olur veya başka bir char oynarım ya da bırakırım fakat insanın aklıyla alay edip şu an ‘’normal’’ durumda da demeyin, çünkü değil.  

  5. Just now, ThomasFuckingShelby said:

    Hocam 72 cap magenin en güçlü olduğu captir,83 mage bile 72 staff + 60 70 kullanır aklında olsun.72 staff max 450 vuruyor ki normalde 72 magenin vssi asas ve wariorla kafa kafaya gider fakat burada mageyle hiçbir wariorun canını veya asasın canını 1v1 de %70 altına indiremezsin bunda hemfikiriz.Adam sana diyor ki lr erenion 7 takıp 255 mi ile 500 vuruyorum bu damage wariora 450,asasa 425 olarak yansır.Ancak imir ve fr orjinale çekilirse belki 600ü 700ü görür yine de 1v1de mage hiçbir jobu kesemez burada.Senin damagene gelirsek ben dd kafalık kullanmıyorum ve ortalama asas bana 1400-1700 arası spike vuruyor gayet de yüksek damageler bunlar.Adam yine demiş ben 1v1 de kesmek istemiyorum sadece staff az vuruyor oyunda hiçbir işlevim yok diyor.Warior damageye de gelelim ortalama warior bana m5 olduğu halde 750-950 vuruyor bu da fazla ama ses çıkarmıyoruz.Kimse kimseye tek atmasın diyorsun ama 5.5k hp mageyi bi zahmet 2 skille kesme 

    Teşekkürler.

    Kaldı ki yakındığım şey damage değil, staff stun oranı. Kimseyi de teke tekte keseyim demiyorum. Tek söylediğim bir staffın ve karakterin ayırt edici tek özelliği kitlemesiyse ve kitlemiyorsa, bir sorun var demektir.

     

  6. Merhaba, az önceki denemenin sonuçlarını paylaşıyorum.

    Not: Amacım 1vs1'de itemli bir asasini kesemediğimi gösterip iyileştirme yapılmasını istemek değil. Zaten kesememeliyim ve bu server için iyi bir durum ancak;

    112 int, 255 mp ve +7 Lightning Erenion ile şu charla Famous yaptığımız deneme sonucunda:

    Kitleme oranım (Ms basılı değilken) 1/10 - Damage ise 500-600 (Sc'siz ve benim gördüğüm)

    İşin ilginç yanı arkadaşımın Rol'leri çıkartması da pek bir şeyi değiştirmedi. Sonuç yine 1/10 düzeyinde.

    Video veya Ss almadım, gerek de duymadım çünkü sonucun herkes için aynı olacağı bariz ve bu, özellikle mage party ile oynamayanlar için (ki o partylerde lr oynayanlar da 45 skill'inin nimetlerinden faydalanmak için oynuyorlar(dı)) geriye kalkan takıp tp yapmaktan başka bir seçenek bırakmıyor. Halbuki 2vs2 veya 3vs3 gibi durumlarda 2 asasinle aynı partyde oynayan bu tarz bir lr mage'nin fark yaratabilmesi gerekir düşünüyorum.

    Tabii Imir sonrası sonuç değişir değişmez bilemiyorum ama şimdilik durum bu.

×
×
  • Create New...