Jump to content

OscarTheTurtle

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2
  • Country

    Turkey

Posts posted by OscarTheTurtle

  1. Merhabalar,

    Öncelikle oyun için nickim "Albert". Bunu herhangi birşeyi saklamak istemediğim için öncelikle paylaşıyorum.

    Son zamanlarda serverdaki user sayısındaki düşüşlerin hepimiz elbette farkındayız. Server'a yeni user çekmenin elzem olduğunu ve bunun için en az admin yada oyuncularında ellerinden geleni yapması gerektiği görüşündeyim. Fakat özellikle son 2-3 güncellemede ciddi bazı problemler mevcut ve bunları tüm oyuncular ile günlük diyalog içerisinde olan biri olarak burada açıklamayı kendime görev bilirim. Bu yazıyı ingilizce yazmayacağım çünkü kendimi %100 ifade etmek istiyorum. İngilizcemin ana dilim olmayışından dolayı %5 dahi olsa eksiklik kalsın istemiyorum.

    1) Özellikle son gelen güncelleme ile yeni legendary silahlar oyuna ciddi bir etki bıraktı. Bu silahların her yönüyle diğer silahlardan kuvvetli olması, oyun içindeki diğer tüm silahları çöp konumuna düşürdü. Özellikle oyunda sadece item yönünden kuvvetli oyuncular kaldığı için, her yönüyle tüm eski itemlara olan rağbet bir anda sıfıra düştü ve bu marketi ciddi şekilde etkiledi.

    2) Exceptional Silahların +5 ap fazlası olması aslında harika bir güncelleme idi. Fakat gerek Titan farmının zorluğundan gerekse upgrade zorluğundan henüz piyasaya pompalanamayan bu silahlar legendary silahların gelişi ile silindi.

    3)Legendary silahların elemental damage bakımından Garges silahlardan iyi olması ve blue shard droplarının beklenildiğinden az olması üzerine Garges silahlarına olan rağbet neredeyse yok olarak sayılabilir.

    4)Gelen yeni silahların Legendary olanlarının "Posion damage" ve Garges olanlarının "Ice Damage" olması üzerine oyunda açıkçası BDW ringler için "Fire ve Lightning" sınfına hiç rağbet kalmadı.

    5)Legendary kill görevlerinin günde 1 ile sınırlandırılması sonucunda insanlar 3 hatta 5 chardan pk yaparak bu silahlara bir an önce kavuşmak istedi. Fakat bu durum ilk quest için 75 kill, ikinci quest için 150 kill, üçüncü quest için 300 kill yapılabilirdi.

    6)Özellikle yeni gelen silahlar ile marketin yavaşlaması ve sadece silah alışverişinde para harcanması diğer tüm farmları etkisiz kıldı. Unutmayınız ki KO pvp olduğu kadar bir Farm oyunudur ve farm için bu oyunu oynayan insan sayısı azımsanmamalıdır.

    7) Beginner itemların +8 olması, +7 armor ve +7 silah piyasasını bitirdi. Fragment ve Gem farmlarında unique drobu alamayan arkadaşların upgrade ile para kasma devri bitti.

    8 ) Unique takılara serverın doyması üzerine Fragment ve Gem farmlarından elde edilen bu droplar da etkisini yitirdi ve efektif bir farm yöntemi kalmadı.

    9) Şu anda tüm serverın pk odaklı olmasını sağlayan bu Legendary ve garges itemler sayesinde, CZ'nin en ücra köşesinde farm yapan yeni başlayan kişilerin slotları sürekli basıldı. Henüz kendileri 2 parça item droplayamadan oyunu bırakmak zorunda kaldı.

    10) Özellikle Delos ve CZ'de çıkan Isilioon yaratığının drop rateleri gerçekten içler acısı. Delos savaşını kazandığımı 6 Haftalık süre sadece 1 adet Iron Necklace ve hiç CS/IB drobu alamamış olmamız gerçekten şaşırtıcı. Ayrıca Delos da çıkan isilioon'un respawn süresinin 3 saat olması da komik bir durum. Bunun 6-9 saate çıkarılıp drop rate'inin arttırılmasının doğru bir hareket olacağını düşünen çok fazla clan mevcut.

    11) CZ'de hali hazırda olan farm slotlarına alternatif eklenmesi söz konusu elbette olmamalı. Fakat artık bu farm slotlarının yükseltilmesi kanaatindeyim. Boroo-Titan farmlayamıyoruz. Tek başına kesilen hopgoblinlerin 4-5 kişilik Boroo farmından daha çok getirisi olması gerçekten traji komik.

    Bu konunun tartışmaya açık olması kanaatindeyim. Eklemek isteyen tüm oyuncuların servera katkısı olacağını belirtmek isterim. Lütfen maddeler ile ilgili düşüncelerinizi, eklemek istediğiniz maddeleri ve güncellemek istediğiniz maddeleri belirtiniz..

    Teşekkürler

    İyi oyunlar

    -Albert-

    • Like 3
    • Thanks 3
  2. 31 minutes ago, FuFu said:

     I would like to point out that we played in the same environment with some of the friends mentioned above, namely in the internet cafe. @nikos32

    If you look rly into this; What is related with TBL clan and ADAET clan. Like why would some of the TBL nicknames come up with the recent bans? 

    I'll tell you why, TBL clan sold some of their "high national point" characters to some players in ADALET clan. For real currency of course.

    So the real question is: "Isn't that against the rules??".

    • Haha 1
  3. 53 minutes ago, Majesty said:

    Just a simple question to you then, why you are playing here? 
     

    its really annoying to see same comments from you.

    It is just an opinion from a random guy. Rly doesnt matter from who the comment comes but the way you react as a GM of the Forum/Server is absurd.

    Please dont try to be a badass, it only hurts this server.

     

    PS: KO community is allways toxic. U should know that more than any of us.

×
×
  • Create New...