Jump to content

Yavsak

Premium Members
  • Posts

    228
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10
  • Country

    Turkey

Posts posted by Yavsak

  1. 1 hour ago, Majesty said:

    Nasıl bir bugdan bahsettiğinizi anlayamadım?

    https://www.youtube.com/clip/UgkxMzgUIyH0_HL8otXN5TIP2q_3KXFR1wIm

    Sanırım buradaki kulenin  vurmaması bugundan bahsediyor. Eski d.b de mevcuttu. Örneğin Asasin 70 skili Wild advent skili ile towndan birine teleport olduğunda da kule buga giriyordu içerde uzunca bir süre kalıp towndaki a.f.k  oyuncular kesebiliyordu. @GM_Thanos

  2. 10 hours ago, Cici said:

    Arkadaş koşarken heal atıyor uçarken town basıyor, dağa taşa çıkıyor. Cz'de makro kullanıyor. İncelenmesini istiyoruz. 

    https://youtube.com/clip/Ugkxh2STTqfGzNAUaMSeucQAPSvUlZwXjqpH 

     

     Hile konusunda serverda çamur atacağın en son kişi ben  olabilirim. Atak Priest olmadığım halde bana makro demen çok komik geldi, Healimi makroyla attığımı düşünüyorsun? yoksa,Townu mu? Yukarıdaki bağlantıda eski sunucuda nasıl town attığımı görebilirsin. İncelemeye açığım. :)

    • Thanks 1
  3. On 4/18/2022 at 4:11 PM, Jacklight said:

    Ben bu konuda sizi desteklemiyorum çünkü bazı açlar eslantta tezgah kuruyor özellikle  bu kişi @Yavsak😉

    Senin için sevindirici olacaksa, oyunu oynamaya vaktim olmadığı için maalesef bu sunucuda oynamıyorum.  Ayrıca böyle bir şeye hiç bir zaman ihtiyacım olmadı. Bahse konu olan boss noticesinin algoritmasını tahmin edebilen  biri olarak muhtemelen siz eslanta koşarken ben bosun nerede olduğunu bilerek  bosu kesiyor olacaktım.:)

    Bol şans diliyorum.

  4. 23 minutes ago, nikos32 said:

    Bunun neden bir sorun olduğunu düşündüğünden emin değilim. Seni gerçekten rahatsız ediyorsa, sana özel bir yama gönderebilirim.

    I think this is a big problem as it causes controversy and slander among the players. However, it doesn't matter after this time. We left the game with 15 people, there won't be many people voting 'no' :)

    • Sad 4
  5. 10 minutes ago, GM_Thanos said:

    Yanlış düşünüyorsun. Eğer yaşın bahsettiğin o grubun içindeyse anlayacağını umuyorum, "Ctrl+Z" diye bir şey var. İlk olarak o visual bug değil, slide bug. Aslında bug da değil de, hadi bug diyelim. İkincisi, eski halinde aynı durum moblar için geçerliydi, şimdi moblar sabit oyuncularda var. Eski haline getirmek için de sadece 1 dosya değişmesi yeterli (o dosya da zaten bizde mevcut).

    Şimdi zor olan kısma geçiyorum. Zor olan onu değiştirmek değil; sorunun kaynağını bulabilmek için günde yaklaşık 17-18 saat bilgisayar karşısında vakit geçirip, bulduktan sonra düzenlemek için yine günlük 17-18 saat harcayıp, sizlere daha iyisini sunmaya çalışıp, emek verip; birinin çıkıp hiçbir kanıtı, elle tutulur bir iddiası olmadan "Sanırım bilinçsiz olarak yaptığı visual bug hatasını düzeltemediği için ..." gibi bir cümle ile itham edilmek. Ha bana küfür etmişsin, ha bu cümleyi kurmuşsun ikisi de aynı şey benim nazarımda.

    Daha önceki zamanlarda  yama notlarında bir hata bir eksiklik olduğunda aynı gün o hatanın düzeltilmesi için yeni yama notları yayınlanırdı. Bu visual bug 1 aydan fazla bir süredir var.Ve düzeltilmesi için hiç bir girişimde bulunulmadı. Zaten  kesin bir dille yazılmış bir cümle değil. 'Sanırım' yazarak ucunu açık bıraktım. Amaç tartışma yaratmak değil sadece olaya farklı yönüyle bakıyorum. Yukarıda yazdığım gibi  visual bug düzeltilecek diye beklerken sunucu sıfırlanma anketiyle karşılaştık. Sunucu sıfırlanmadan önce visual bugun olmadığını görmek isterdim açıkçası.

  6. Nikos,iki  gün öncesine kadar sunucuyla ilgili bir değişim olmayacağını söylemişti. Biz yeni yama notlarını beklerken sunucunun resetlenmesi gündeme geldi. Sanırım bilinçsiz olarak yaptığı visual bug hatasını düzeltemediği için böyle bir çözüm önerisi sundu. Aslında  anket yapmasına gerek yoktu. Çünkü ankete katılan aktif olmayan oyuncuların 'evet sunucu devam etsin ' diyerek oy vermesi beklenemez.  Zaten 1 sene boyunca defalarca sunucu resetlensin diye  konular açılmıştı. Aktif olan 50  oyuncuya  panel üzerinden anket açıp ilk onların görüşü sorulabilirdi. Çünkü oynayanların yaş grubu, oyun tarzı, oyun anlayışı,  birbirinden farklıydı. Aniden aldığı bu kararın tamamen visual-bugdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yeni açılacak sunucuda herkese bol şans diliyorum.

     

  7. 11 hours ago, BigHunter said:

    Güzel olmuş eline sağlık

    Neden glitch şu sebepten olduğu aşikar kaç kere yaptığın önemli değil glitch attığın zaman karşıdaki adamın seni gördüğü mesafeden az da olsa uzak olduğun için sana vurmak isteyen doğru koordinata gelmediği sürece sana isabetli atak yapamaz.Skill animasyon döner ama damage alamaz çünkü server o adamı vuran oyuncunun gördüğü yerde algılamıyordur.

     

    Yok ben o amaçla yapmadım,  o sahneleri de özellikle kesmedim. Yapacak olsam kişi  5 6  kişi daldığı  zamanda glitch yaparak kaçardım.

  8. 8 hours ago, Basbug said:

    Neden glitch peki Yavsak kardeşim?

    İşe yaramadığını sen de çok iyi biliyorsun. . Visual bug olduğu halde herkes gayet normal bir şekilde vurabiliyor. Mesafeyi uzattığı yada kısalttığı  yok. Zaten 3 kez üst üste yapamazsın. Video hızlandırıldıgı için belirgin değil,yavaşlatıp izleyebilirsin.  Yapma sebebim karşı tarafı yanıltmak. 

  9. Just now, shadows said:

    büyücülerdeki sersemletme / ürpertici oranı saçma,% 90'ın üzerinde ... savaşçının çığlığı veya bacak kesimi ile karşılaştırılamaz.

    ama yavaş / sersemletici etkisi kaldırılmamış bir sürü azaltılması gerektiğini düşünüyorum.

    Lr can block glaciers and block the wizard When the server also increases the number of wizards, players are disturbed by this. This feature was available from the very beginning of the server. Apparently we're upsetting someone :)

  10. more you have done the same to light mages. Mages are the contradictory players of the server. You don't want the server to be a mage, but you want to be a warrior that does elemental damage like Mage. This idea is ridiculous. If it does, we won't be.there is no point in calling my friends here

×
×
  • Create New...