Jump to content

:AshiL

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by :AshiL

  1. 12 hours ago, KardeslerEtliEkmek said:

    Merhabalar arkadaşımız hesabını satıyor ve hesap satışının ban sebebi olduğunu biliyorum. İlanda vermiş olduğu "Character info" kısmı birebir aynıdır.Statlarına kadar aynıdır.Bu kadar kanıt umarım yeterli olur sizin için...Gereken yapılırsa sevinirim . Bu arada herkese mutlu yıllar dilerim yeni yılda her şey dilediğiniz gibi olsun menünüzde etli ekmek, pide , lahmacunlar eksik olmasın ^^

    Char : professionalko.com/?page=char&id=SchnitzeR

    KSC-1 : ibb.co/K6ds0Vg

    KS

    Nikos sana paramı veriyor isteyen satar sana ne ki hem.

    • Like 1
  2. Öncellikle Selamün Aleyküm

    Mesela Death Mach Eventi bi Saat 18:00 da Var Bide 02:00 De Ver Calışan kişileriz Tabi işsiz de vardır Şahsım Adıma konişim ben Dm Eventine giremiyorum Mesela 1 gün saat 20:00 de olmalı  Bdw bi Gün 18:00 da olmalı Cumartesi gece girelim Desek Saat 2 de Orda da dm eventi yok.

    Mesela Pazar Gün Niye Event yok türkler olarak Tatil oldumuzu Bir Gün  Bi Event Saatlerinde Değişiklik olmalı.

  3. 16 hours ago, fatih34 said:

    EMC/LUFERSON da makroyla gb kasılması pek mantıklı değil(Neden mantıklı olmadığını açıklayacağım.) Goblin gibi slotlar dolu. Dolaştığımda grel gibi slotlarda da farm yapanları görüyorum. Bu farm yapanların tek bilgisayardan yapmadığını da düşünüyorum. Bu durumdan çok fazla kişi zarar görüyor. Kastıkları gbleri satıyorlar hatta geçenlerde çok bilinen yabancı foruma girdim ve orada bir priest var. İsmini vermeme gerek yok, anlayan anladı. Elinde çok fazla gb, item hatta kc olduğunu, kc dahil sattığını söyledi. Buradan GM zararlı çıkıyor çünkü insanlar siteden kc almak yerine bu kişilerden daha ucuza alıyor. CZ de emek verip gb kasan adam zarar görüyor çünkü swde çok fazla GB var ve bundan dolayı çoğu itemin fiyatı yüksek. EMC-LUFER farmından x1000 vs çekilmesiyle gb rahatlama yaşadı ama hala o zamanlarda kasılan gbler ve şuanda makroyla gb kasanlar var. Benim tavsiyelerim neler?

    -Makro farmda yasaklansın. (CZ farmı için de yasaklansın.)
    -EMC dropları düşürülsün. Farm yapmak isteyen -> RONARK LAND
    -Bugüne kadar kasılan GB leri eritmek için sundirese 1 GB lik madalyon gibi bir şey gelebilir. Drop olarak master itemleri, 350-700-1000 kc, premium, shard, hell breaker, bunun yanında kötü item olarak +5 chitin, +5 shell chitin, +5 iron bow ... gelebilir.
     

    EMC-LUFERSON farmı olacaksa da güçlü moblarda olsun. Yani benim derdim makro ile gb kasılmasın, emek serveri olsun. Makro ile gb kasıldığında da insanlar 3-5 bilgisayarla çok rahat gb kasabiliyor. GB'nin değeri de şuan baya düşük. Türkiye için 10 lira civarında GB satılıyor :( ko-myko oynayanlar swin ilk ayında gb nin değerinin 30 civarında olduğunu çok iyi bilir. Bu arada gb satışına bende karşıyım fakat alan alıyor, satan satıyor. GB alış-satış yasak demek yeterli değil. Takibi gerekli..

    +1

×
×
  • Create New...