Jump to content

1theKABADAYI

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Everything posted by 1theKABADAYI

  1. Benim sadece sizden tek ricam lütfen benden uzak durun bak lütfen diyorum dahada birsey demiyorum insan olan anlar uzak durun en büyük sizsiniz kralda siz paşada siz benimle diyolog kurmayın ne oyunda nede forumda.
  2. o konuyla alakasız dediğin adamları gecen dbden tanıyorum ve gecen dbden beri kavgalıyım sen yoktun bile seni burada bulmuşlar yeni girmişsin içlerine sen fazla konuşma sen çekil aradan yırtık dondan çıkar gibi her yerden çıkıyorsun
  3. Ben ailene yada başka bireye küfür etmedim siz hakaret ettiniz bende size hepsi bu ama sizinle uğraşılmaz cünkü sümük gibisiniz anlamıyorsunuz ne laftan ne halden bıktım artık sizden gerçek anlamda bıktım ne derdiniz var sizin bilemiyorum yani oyunda kestik yada kesildik ne yani bu sinir bu celal bu şidddet? birşeyi dozunda bırakın çocuk çocuk hareketler. bak ağada siz paşada siz büyükte sizsiniz tamam yeterki uğraşmayın benimle.
  4. Yetkililer konuya el atmadımı @GM_Thanos biz aramızda ilgileneceğiz dedi siz hala neden uzatuyorsunuz bırakında adamlar incelesin izlesin takip etsin bilgisayara bağlansın loglara baksın yada ne yapılması gerekiyorsa yapacaklar zaten siz yeterki uğraşmayın benimle.
  5. Bak tehdit ediyorsun rahatsız edecem diyorsun neden ? bırak peşimi git başımdan uğraşma benle lütfen demekten ne alıyorsun uğraşma oyun bu sonuç olarak cok kafana takıyorsun ciddiye alıyorsun bak diyorum ağada sensin paşada sen kralsın tamam mı uğraşma sadece benimle.
  6. siz benden ne istiyorsunuz? rahatsız etmeyin beni lütfen diyorum ama uzak durun benden. ağada sizsiniz paşada bak ama uzak durun benden
  7. Güzel kardeşim bana sürekli yazıp rahatsız ediyorsun etme beni ve o çektiğin kscler belki 10 kişi saldırıp cektiğin kscler neyse kesilip kesilmemek değil mevzu beni rahatsız etme sadece ben bunu istiyorum oyunda yada forumda beni rahatsız etme tamam mı ağada sensin paşada sensin ama benden uzak dur. lütfen
  8. https://www.hizliresim.com/adqevp4 oyunda pm atıyor sonra argoya cekiyor muhabbeti sonrada aileye küfür ediyor
  9. Sen kendin atladın bak diyorum raspberyle benim aramda olan birşey kalkıp geliyorsun burada hile diyorsun salak salak hala konusuyorsun güzel kardeşim senin kralın gelsin benle uğraşamaz zaten bunu o kücük ve basit beynine sok. 3 gün değil 30 gün de olsa sen beni banlatamazsın ancak yetkililerin hoşuna gitmeyen davranışlar sergilersem ceza alırım yani senin bok yemenle ben ceza almam birde şunu bi idrak edin bak kısa ve öz. Niko bey yazılım şirketi veya başka birseyle uğraşıyor dünkü adam değil işini bilen ve işini düzgün yapan bir kişi o yüzden serverinde hile yada hurda kullanan olursa affetmiyor zaten siz hala hile hile diye üsteliyorsunuz nikos bey benim bilgisayarımı çoktan gözden geçirmiştir eğerki onun kafasına yatmayan birşey olmuş olsaydı beni çoktan banlardı ben temizim ve hakkımla oyunuyorum beni kesen o kadar cok adam var helal olsun hepsine saygım sonsuz ben buna birsey demiyorum ama siz kesilince hilede hile hilede hile sizede helal olsun ne diyim. ama yetkilere bırakın şu olayı artık kavga etmenin bir anlamı yok cünkü anlaşamıyoruz hepsi bu daha da istediğinizi yazın alay edin küfür edin iftira edin ne yapıyorsanız yapın umrumda değilsiniz yazacak kelime bulamuyorum artık size o yüzden yazmıyacağım..
  10. Peki konu benle raspberrynin arasıydayken sen konuya ne atlıyorsun lan sonrada kalkıp burada edebiyat yapıyorsun lütfen onları katma konu onlarla alakalı değil falan ne ayaksın sen? tamm iyi güzel hoş videonuzu cektiniz bravo ekran bugunu hile yaptınız bravo peki nikos bey yazılımcı ve bu işleri bilen kişi sen sanmıyormusun nikos bey benim bilgisayarıma bakmadı mı bakmıştır adam benim celeron işlemci bilgisayarımı oturur 5 dakkada i10 yapar sen ne konusuyorsun hala hilede hile oda o buda bu ne karı gibi ağlıyorsunuz yetkililer ilgilenmiştir bakmıştır yada bakacaklardır daha neyi uzatıyorsunuz?? bi bitmediniz harbiden yeter la salak salak karı gibi dedikodu yapmayı bırakın oyununuza bakın. ağlamayın!
  11. Rafrefk köpeğini gövdesiz full can kesiyorum Senin Rasberry köpeğini aynı şekil- bi rebellion kapısıyor onuda düz kesiyorum yani daha saymakla bitmez simdi siktir git. clanına az eğitim ver köpekler eğitimsiz kalmış.
  12. Sen benim köpeğimin videosunu izlemedin sanırım 7 8 mana minor acmıs macroyu kovalıyorum kamili bide bana hile der ulan cok komiksiniz git sen benim köpeğime söyle macro işlerini o anlatır sana zamanında REDRAWlar vardı onların az götünü yalamadı abi abi banada ayarlayın şu macroyu diye belki kapmıştır bişeyler.
  13. ya aptalsın yada aptal taklidini cok iyi yapıyorsun okcu değilim ben okcu bilmiyorum ve okcuya kimse dayanamaz mana cek ice at macronu calıştır dayanılmaz tamm ya sen kralsın aptal bir kral iyi günler bu arada benim köpeği bulana büyük ödül var arayın benim köpeğimi bulun.
  14. Sen bana o gün yazmadın mı ? kardeşim fazla kesmeyin darlamayın farm atacagız diye bi farm attırmadınız üstümüzden geçtiniz gibi sözler etmedin mi? az delikanlı ol az dediğinin arkasında dur. Vs olayındada ben okcudan bi bok anlamam atacaksan asas yada warior gel yiğidim kesersen başım gözüm üstüne kesilirsende sende bükemediğin eli öpecen bu oyun böyle birsey illaki benden üstün yada düşük olabilirsin ama kalkıp laga luga yapma köpek. Raspberry Köpeğimi arıyorum bulana ödül. altta fotorafı vardır.
  15. Olur ciceğim tabi sen nasıl istersen önce 1 hafta sonrasını hatırla kardeşim bi salda farm atak darlamayın etmeyin elini ayağını öpem demiyormuydun lan? şimdi horozlanıyorsun. Atalım warior warior ws yada asas asas ws okcuda neymiş gel eşit itemlerle sabaha kadar videolu fantazili nasıl istersen seni bu celeron pc ile döver döver yollarım evine ciceğim benim. bana oyundan abi elini ayağını öpem sal bizi diye pm atma sana zerre yağmurlu havada su yok.
  16. aahhahahh Kayıp köpeğimin arkadaşı gelmiş gel kucu kucu gehh oğluşim gehhh suan seni götümle keserim wariorsun suan gel govde cıkaracagım sana gerekirse cükümüde cıkartırım gehhh hazır cıkartmışken bi el atarsın nedersin ? köpeğim
  17. Hadi ben bunu celeron işlemci bilgisayarla yaptım. peki senin o bilgisayardan kaçman ve havlaman hırrrr diye forumlara gelip saldırman? yazık sana yazık ilan verdim seni bulana büyük ödül vereceğim ve seni yakaladığımda 2 kat zincirleyeceğim bir daha kaçma diye..
×
×
  • Create New...