Jump to content

GM_Odin

Members
  • Posts

    43
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Everything posted by GM_Odin

  1. Offensive Language (racism, family, religion or continuous Kurallarımız gereği aksiyon almakla yükümlü olduğumuz konular bu şekildedir ve yaşadığınız diyalog bir yaptırım gerektirmemektedir. Kurallarımızı kapsayan bir durumla karşılaşırsanız lütfen bizlere bildirimde bulunun. Konuyu kilitliyorum.
  2. Güvenlik duvarına ait ne varsa kapattığınızdan emin olun, aynı işlemi anti-virüs uygulamanız için de sağlayın ve ardından oyunu winrar'dan çıkarıp tekrar kurup launcher'ı çalıştırmayı deneyin. Olup olmadığını bu postun altında bana bildirin.
  3. We do not approve of any aggressive / abusive or provocative language. However, we are obliged to follow the established rules. The dialog you had does not warrant any punishment. Please let us know if you encounter a situation that is covered by our rules.
  4. Offensive Language (racism, family, religion or continuous insults) a little reminder.
  5. Offensive Language (racism, family, religion or continuous insults) 1 day mute 1 day ban 7 day Ban Öncelikle küfrün / hakaretin / sataşmanın her türlüsüne karşı olduğumuzu bilmenizi isterim. Her ne kadar onaylamasak da kurallarımız dahilinde aksiyon almakla yükümlüyüz. Kurallarımızda da belirtildiği gibi, sizin yaşadığınız diyalog herhangi bir yaptırım uygulamamız için yeterli bir gerekçe değil. Konuyu kilitliyorum.
  6. 14:50 NPC'ye 1 rhodium sattınız ve envanterde 20 GB vardı 14:57 14 GB karşılığında bir MD +8 satın aldınız ve envanterinizde 6 GB vardı 14:58 NPC'ye 2x platin bar sattınız ve envanterinizde 16 GB vardı 15:05 9,5 GB karşılığında bir ROL satın aldınız ve envanterinizde 6,5 GB vardı 15:05 6,5 GB inn host'a taşıdınız ve envanterden 1 rhodium aldınız 15:05 NPC'ye 1 rhodium sattınız ve envanterde 20 GB vardı 15:06 9,5 GB karşılığında başka bir ROL satın aldınız ve envanterinizde 10,5 GB vardı 15:14 inn host'tan 6,5 GB aldınız, böylece envanterinizde 17 GB oldu 15:14 7 GB'yi inn host'a taşıdınız, böylece envanterinizde 10 GB oldu 15:18 1 Plat bar satın aldınız, böylece envanterde 5 GB oldu 15:18 1 Plat bar sattınız, böylece envanterde 10 GB paranız oldu 15:18 2 Plat bar satın aldınız, böylece envanterinizde 10 GB oldu 15:18 2 Plat Bar sattınız, böylece envanterde 10 GB'niz oldu 15:37 inn host'tan 7 GB aldınız, böylece envanterinizde 17 GB oldu 17:58 16 GB karşılığında başka bir MD +8 satın aldınız, böylece 1 GB'niz kaldı Kaybolan / silinen bir gb söz konusu değil, böyle bir durum mümkün de değil. İyi oyunlar dilerim.
  7. Oyuncu online olduğunda gerekli ceza uygulanacaktır.
  8. ChorChora Abusing bugs for individual or team advantage 1 2023-06-15 02:22:00
  9. @SerT_CocuK Öncelikle oyunun sahibi sadece nikos’tur ve kimseye bir ayrıcalığımız söz konusu olamaz. Herkese karşı eşit ve adaletli yaklaşıyoruz. İkinci olarak, essek offansive language’dan 2 strike almış durumda. BalonVitality’nin de 1 strike ı bulunuyor. Bu tarz toksik davranışlara kesinlikle karşı olsak da oyunun kuralları dahilinde aksiyon almakla yükümlüyüz. Size bu konudaki tek önerim kurallarımızı kapsayan bir durumla karşılaştığınızda ss ile birlikte report’ta bulunmanız. karşılık olarak siz de küfrederseniz aynı cezayı size de vermek durumundayız. Ek olarak, @essek GM’ler sizlerin kişisel asistanı değildir. Etrafa “Odin gelsin bekle” gibi bu tarz tehditler savuramazsınız. Bir konu varsa report’ta bulunup, eğer gerekliyse bizlerin aksiyon almasını beklemelisiniz. insanların yüzüne söyleyemediğiniz şeyleri klavye üzerinden fütursuzca dile getirmekten vazgeçersiniz umarım. konuyu kilitliyorum.
×
×
  • Create New...