Jump to content

Sayk0

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by Sayk0

  1. 11 minutes ago, ThomasScamShelby said:

    Adam bana pm attı parasını geri almak için, sen 40 m için o gün bana pmden o gariban yalan söylüyor bana para gelmedi dedin.Evrene gönderdiğim olumlu olumsuz her şey bir şekilde dönüyor işte.Umarım banın açılmaz güle güle 

    O olayın yaşandığı gün MevsimsizKaR ile birlikte PK daydim bahsettigin kişiyi oldurdugunde bize gelen bir para olmadı para geldiyse de biz PK esnasında fark etmedik bizde olduğumuz için para bizden de başkalarına geçmiş olabilir. 40m için seni bulup PM atması da ayrı bi olay senin gidip MevsimsizKaR a PM atıp kesmeyin demen daha ayrı bı olay sonuçta orası CZ ve herkes herkesi kesebilir.

  2. Merhaba iyi günler 

    Banlanan karakterler MevsimsizKaR hariç bana aittir. Diğer arkadaşla hiçbir alakası yoktur. Farm amaçlı basit mouse veya klavye macrosu dışında yazılım kullandım kabul ediyorum.

    Arkadaşımın da bahsettiği gibi aynı apartmanda oturmaktayiz ortak wi-fi ağı kullanıyoruz. Aramızda hiçbir şekilde hesap ve şifre paylaşımı olmamıştır. Bana ait olan bilgisayar dan hesabına giriş yaptığı için benimle birlikte MevsimsizKaR karakterinin de cezalandırılmasınin çok adaletli olduğunu düşünmüyorum. Bu arkadaşımız 2014 den beri bu server da oynamakta bugüne kadar hiçbir şekilde hile yazılımı kullanmamıştır kullanmayı bırakın hala daha CTRL tuşuna para sıkıştırarak asas oynayan bir kişidir. Daha önce bu sebepten banlanan kişilerin logoları tekrar incelenip banlari kaldırıldı örneğin Redraw.

    MevsimsizKaR adlı kullanıcının da hesabının tekrar incelenmesini talep ediyorum.

    @nikos32

     

×
×
  • Create New...