Jump to content

Nivera

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by Nivera

  1. Selamın Aleyküm 

    Arkadaşımın hesabı banlı değil diyorsunuz sayın @GM_Thanosama şuan siteyi kontrol ederseniz banlı olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Arkdaşım sadece boş vakitlerinde gelip bizle beraber farm atıp vakit geçiren biri. Ne bir pk aktivetesi oldu nede koxp mcro vs bir aktivitesi oldu. Bir yanlışlık olma ihtimali olabilirmi. Neden ban yediğini bizde anlayamadık. 

  2. 6 minutes ago, TRY2KİLLM3 said:

    A'dan Z'ye yaptığınız tüm sahtekarlıkları anlattım. Kafeden hani bi aralar hepimiz aynı kafedeyiz tek İP var ve FT etkinliklerine giremiyoruz diye topic açmıştınız ya. Yaptığınız ilk illegal TBL clanı magelerinden karakter satın almaktı LİVİNDMİND. Cengiz'den hepiniz birer birer karakter alıp oyunun ortalarında servere " Natural Born Killers " clanıyla giriş yaptınız. Bu yaptığınız birinci sahtekarlıktı. Tekrardan yineliyorum hepinizde içinizde kimlerin w+sol click kimlerin tbl kullandığını biliyorsunuz. Suratınıza karşı söylüyorum bunları bildiğiniz halde Metahan Livindmind ve tüm kafe ekibi eğer xYAHYAx'in W+Sol click ile gözünüzle sürekli ileriye atack yaptığını uzaktan vurduğunu hatta discordda kendi aranızda gülmediğinizi söylüyorsanız ve bu olanların tamamının basit bi ekran bugu olduğunu söylüyorsanız tüm yalan söyleyenlerin birer birer karakterini ve şereflerini tüm dünyadaki insanlar siyamlar çinçiralar van kedileri birer birer s... 

    Artık sahtekarlığınız adiliğiniz banelliğiniz son raddeye geldi. Sonuna kadar güzelce herşeyi tüm buglarınızı anlattım. Hala daha ban yiyip gelip burada " Aga ben priestim nasıl ban yerim ne yapılırki priestle tbl ile bot ile" diyorsunuz ya zerrre miktarınca şerefiniz yok. Suratınıza karşı söylüyorum siz küfrü son raddeye kadar hakeden zavallı varlıklarsınız. Elinizdeki klavye monitörü alsam boynu bükük bir şekilde ömrünüz sonuna kadar yaşayacak asosyal yalancı kişiliksiz adi insanlarsınız. Neymiş biz item koyduk biz nasıl ban yerizmiş. Siktirin lan artık siktirin gidin... O yahya'nın sattıkları itemlerle serverin en sağlam karakterini baştan sona dizerdin. Hepiniz birer birer siktirolup gideceksiniz.

    Sizde küfürden başka kelime dar ağacı olmayan kötü söz etmeyi üstünlük kabul eden zavallı ve IQ suz insanlarısınız. Asıl üstünlüğü size zaten oyun içinde gösterdiğimizi herkes iyi biliyolar :D. O yüzden bu kuyruk acınız. Biz sonuna kadar sözümüzün arkasındayız. Ve her daim buradayız hepinizi birer birer bu sw den silene kadar da bir yere kıpırdamayacağız.

    Biz bir oldukça topunuz bir olsa bir şey yapamazsınız...

  3. 3 minutes ago, Toma said:

    Ana dilin gibi yalan konuşuyorsun . Dün w+sol click kullanarak ne güzel uzayip descent artırıyordun . Nikosun oyunda olduğunu bilmediginizden rahat rahat takiliyordunuz.  Adamı çağırdık adam sizi izledi hemde nerde biliyor musun attirdigin descent tam karus Town önünde . Öyle bi uzama şekli yok canım benim . Böyle bi uzama şekli var . Nikos hadi sana uza dedi sende uzadin bu iş bu kadar basit ağlamayı bırakın . Sıra diğerlerinde . Biz serveri bıraktık demiyeceksiniz. Bizi profko dan kovdular diye anlatacaksiniz heryerde . Millet capslocktan ban yerken sen oyunun bugundan yararlanıp ban yemeyeceksin öyle mi .. kafalar kafalar .. hadi şimdi s...evinip gidebilirsin . Yolun bahtin acik olsun ASLAN PARÇASI 

    Sende biraz sıkıntılı bir arkadaşımızsın galiba dün hesabımızın ban yediğinde biz cz bowl içindeydik karakter oyunda bile yoktu. Uyduruk ve kıytırık bilgilerle burayı kirletme. Ama bir yerde doğrusun hesabımız banlandğında oyunda aktif olan tek gm nikos du. 

  4. Just now, Bhromka said:

    Bıraktıktan sonra dramaları okumak hoşuma gitse de kendinizi çok kötü savunuyorsunuz. Keza biz oynadığımız zaman da warriorlarınızda hep şüpheli hareketler vardı movement speed ve body block yememe üzerine ancak sürekli kestiğimiz için ve server adminine reportlar yapıldıktan sonra geri dönüş olmadığından çok da uğraşmadık açıkçası. 

    Savunmanızın sizin tarafınızda olmayan insanlar tarafından görünümü "3rd parti yazılımı sadece warriorlarımızdan kullanan var priest olarak nasıl kullanabilirim ki" şeklinde gözüküyor. Yani kendinizi savunma tarzınız çok kötü 

    Ayrıca asıl 3rd parti kullanan bir job varsa pri bunun için biçilmiş kaftandır. Sadece lr yemesen ve skill castin iptal edilmese bak hızlı skill atmandan falan bahsetmiyorum farkındaysan inanılmaz bir pk ve vs avantajı elde etmiş olur partin. Asıl warriorlarda 3rd parti kullanılması beni daha çok şaşırtıyor yani zaten 1299 patch tek skill oynuyoruz ne kadar zorlanıyor olunabilir de 3rd parti kullanılabilir aklım almıyor. 1299 patchte istediğin kadar iyi oyunculuğun olsun tek bir lr yemende partin çok zor anlar yaşar ve sen 3rd parti kullanıp lr yemiyorsan senin bunu dert etmene gerek bile olmaz. Dolayısıyla bence ben priyim nasıl 3rd parti yazılım kullanabilirim demeniz gerçekten abes. 

    Siz hiç konuşmayın bence. Hesaplarınızdaki itemleri satıp gb leri tl karşılığında satıp oyundan çıkıp gittiniz. Senin bu foruma gelip laf yapmaya hiç hakkın yok en büyük emek hırsızları sizlerisiniz.

  5. 1 minute ago, DerWeiher said:

    Video ile şikayet postu açılır açıklama 8v8 gelin.
    Kendi videolarında patlarlar açıklama 8v8 gelin. 
    Bizde kxp varsa zaten gmler müdahele eder derler sonra clanın yarısı banlanır açıklama 8v8 gelin.
    Hala neden oyunda charınız var anlamış değilim. Ama az kaldı az. 4 aydır gece gündüz farm yapan adamlarda toplasan 3 tane bdw ring çıkar. Kxp olsa neden item koyalım chara diyorlar. Zahmet oldu bi tane kanat almıssınız ak. Hadi gülüm açın Livinmindisdiback diye char geri gelin tatava yapmayın. Yada sorun cengize vardır np li char satın alırsınız

    Siz ve sizin gibiler birer insan müsveddesinden başka birşey değilsiniz hangi hesabımız gece gündüz aktif bunu bana gösterirmisin. Biz günlük hayatta birer mesleğe sahip olan insanlarız. Nasıl iftiralarla bizi karalamaya çalışıyorsunuz insan bunları yazarken biraz beynini kullanır ya. İftira atıcaksan yalan söyliceksen kelimelerini iyi seçmelisin.

  6. 2 minutes ago, BigHunter said:

    Şurdan sonra okumayı bıraktım.Lan Knight online tarihindeli ilk TBL, ilk Macro ve İlk Bug bir priest tarafından kullanılmıştır.Adam diyor ki priest olarak nasıl bir tbl kullanmış olabilirim

    Onu da sen bilecen paşam priest olarak oynayan sensin.Biz ne bilelim ne gibi bi tbl kullandığını

    Kardeşim sen biraz beyin antrenmanı falan yap. Sen bir bp ile 10Kpriesti nasıl karşılaştırırsın. Harbi acnınası durum ya. Bir de forumda kanıt sunmadan önce git bir adamın jobuna bak Big_Hunter adlı arkaşımız wariordur. :D

     

  7. 2 minutes ago, Raspberry said:

    Al işte ya 😂

    Oğlum hiç mi izanınız yok be ?
    Hayır aptala anlatır gibi anlatıyoruz yine aynı safsata. Size bir şey nasıl anlatılır, ilkokul öğretmeniniz size okuma yazmayı öğretmek için nasıl bir yol kullandı, ilkokul eğitiminizden sonra kendinize akademik bir birikim katamadığınızı düşünüyorum, söyleyin de öyle açıklamaya çalışalım.

    Oyun içi üstünlüğünüz kullandığınız illegal yollar ile oluşuyor ve siz bu üstünlüğü illegal şeyler kullanmadığınızı anlatmak için kullanmaya çalışıyorsunuz. Ulan 2 resin arasındaki 7 fark ya, anaokulunda falan onu da mı yapmadınız ?

    Sizin gibi insan müsveddelerine cevap verdiğim için kendimden utanıyorum şuan. Size düzgün bir şekilde ve sade bir dille olan biteni anlatmaya çalışıyorum ve sayısız hakarete maruz kalıyorum. Cidden sizin yerinize sizin insanlığınızdan ben utanıyorum. Bilmiyorum öyle saçma şeylerle bize muhalefet oluyorsunuz ki size diyecek laf bile bulamıyorum. Diyorum ya size en ufak hakaret bile etmeme rağmen beni resmen laflarınızla linç ettiniz burada. Lütfen gidin biraz terbiye edinin gelin buraya. Daha size cevap yok iyi forumlar iyi oyunlar.

  8. 9 minutes ago, Oxijean said:

    Iste bir baska alakasiz sikko yorum. Hizli curutelim, usko tarihinde "EleniaPolis" vardir, seninde malum bir yuk hayvani gibi bildigini biliyorum. Adam o degerdeki char ile tbl kullanmis ve banlanmistir. Simdi burada sana hile ( tum o aklina gelen tanimlari kapsasin diye bunu kullaniyorum ) nedir ? Kim, ve neden kullanir diye aciklamayacagim. Item ile algi yapacak kisiler degilsiniz. Oteki de internet kafede oynuyoruz, onumde oynuyor adam diyor. Hayir sanki rakip olarak oynuyorsunuz. Sen o onunde oynayan arkadasin hile kullansa, "bu zirto hile kullaniyor" diyecek kalipta adam misin sana itimat edilsin, avare teker tasiyicisi.

    Forumda bizim üzerimizden prim yapıp oyuna gelince cz de 1 pt adalet var bütün humanlar cz ye diye krala mesaj yazdıran acınası adamlar lütfen daha fazla burayı meşgul etmesin.

  9. Selamın Aleyküm iyi forumlar 

    Ben Nivera. Hani siz ağlıyorsunuz ya yok sizin bütün oyuncularınız koxper makrocu vesaire vesaire. Ama hiçbiriniz bir delil sunamıyorsunuz. Neden kendiniz video almıyorsunuz bir delil sunamıyorsunuz. Bizim aldığımız aldığımız ekran bugu olan görüntüleri buraya öne sürüyorsunuz. Siz bizim hesapları görmüyormusunuz makro koxp vesaire kullansak wing of warları wing of godları bdw ringleri neden yapalım kendimize eziyet edelim. Biraz mantıklı düşünerek foruma yazı yazın. Gm ler bu kadar açık ve netken bu konuda koxp macro kullansak hesaplara neden item koyalım. Lütfen daha fazla forumu meşgul etmeyin ve olayın çözümünü gmlerin tasarrufuna bırakın. Şimdiden teşekkür ediyorum. 

  10. hiçbir suçum ve bir bağlantım olmadığı halde hala hesabımın banı kaldırılmıyor. internet cafe ortamında oyun oynamak ne zamandır ban sebebi olmuş ve bize bundan haber verilmiyor buna şaşırmış durumdayım.hesabımda adı geçen 2 arkadaş ile ne bi trade ne bir pm söz konusu değildir.biz buraya ne için banladığımızı öğrenmeye geliyoruz ona bile tam olarak bir cevep vermiyorsunuz.hesabımın loglarını inceleyebilirsiniz.oynadığım süre zarfı içinde ne bir uyarı aldım ne de uyarılmaya yol açacak bir faaliyet gösterdim.ben kendimden son derece eminim hiç bir illegal faaliyet göstermedim.hiçbir uyarı yapmadan ve gerekçe göstermeden beni banlamanızın şaşkınlığı içerisindeyim. bu sadece benimlede sınırlı değil. bunu olayı inceleyip görmenizi umut ederim.bizim hiçbir suçumuz yoktur.

    HeisenBergOfAWalter 

    Nivera

    Psycko;

    INeverDown;

  11. Olay  JohnySins  le  Wienne  arasında geçiyo siz benide banlıyosunuz benim bu hesaplarla hiçbir bağlantı yok ne bir pm nede bir ticaret. benim banlamla sebebim nedir bu iki kişiyle hiçbir bağlantım yok. eğer bir kanıtınız varsa gösteriniz. ben kendimden son derece eminim .gerekenin görevliler tarafından yapılmasını rica ediyorum 

    hesebimin adı:  Nivera

     

  12.   Nivera 2022-06-24 00:36:00 tarihinde ve bu saat te ban yemiş hesabın sahibiyim .hiçbir inceleme bir uyarı vb bulunmadan hesabım açıklama dahi yapılmadan banlandı.internet kafe ortamında oyun oynadığımdan dolayı johnysins adlı oyuncunun illegal faliyet yapması sonucu hesabımın banladığı gm ler tarafından bana iletildi. ne bir araştırma ne bir uyarı.hesabımda pm ler dahil her türlü araştırma yapabilirsiniz.hiç bir illegal faliyet göstermemiş olmama rağmen elinizde bir kanıt dahi olmadan hesabımı banlamanızı etik bulumuyorum ve incelemenizi istiyorum 1 kişinin yaptığı sizin dilinizde illagal faaliyet 3 4 kişiyi banlayabileceğiniz anlamına gelmiyor Lütfen güzel bir açıklama bekliyorum benim suçum nedir ? yazık değil mi verdiğimiz emeklere ?
×
×
  • Create New...