Jump to content

Steel0

Members
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3
  • Country

    Netherlands

Posts posted by Steel0

  1. Hobbaa Oxijean, TheLastj & Skiba ve Lukecage… bunlar katiyen noob degil.. bu oyunun devleri… Timur & Okan.. Mami & Tayfun lutfen kufur etmiyelim ya kalbim kiriliyor brothers… birakin ben noob oliyim.. ✌️ Peace mannnn.. relaxt lutfen… oyun icin sinir olmuyalim yaa.. pk da tutun kapismayi.. kufurde ve laf carpmada degil lutfen… ❤️❤️❤️🥰🥰selamlar noob archer steel0.. 

  2. 12 minutes ago, Ojo said:

    -Cz haritası lns haritası ayarında kücültülmesi mümkünse eğer harita bir miktar küçültülmesi oyunu rahatlatır.Oyuncu sayısı ile harita orantısız.

    - Legendary token tek account günde 2 defa olarak düzeltilebilir.

    -Booro, dreat mare, titan ve ego olmak üzere bowlun 4 tarafına 2'şer adet şeklinde hpleri ve defansları arttırılarak slot yapılabilir böylelikle bowl farmı artabilir ve trina sadece bowl farmından droplanır.Bowl'a taşınan bu moblarda questler trina için örneğin 300 ise 250 , 250 ise 200'e düşürülebilir.

    -hodgoblin şuanki slotu yerine death knight slotuna alınabilir.Hodgoblin mini dm gibi bazı farmlar daha çok solo farma yönlendiriyor.Solo farma yönlenen oyuncular pkya cıkmaz ve fight dönmez.Sadece slot baskınları olur.Solo farm ile party farm gelirlerinin orantılanması insanları mecburi olmadığı sürece solo farma yönlendirmez.1 party (8 kişi)nin kestiği mob ile aldığı drop neredeyse hodgoblinden daha az gelir sağlıyor.Orantı tekrardan gözden geçirilebilir.Örneğin bowl titan 250 kill quest 1 trina verirken yaklaşık 2 saat süren bir farmda kişi başı 8 kişiden 3 gb verirken hodgoblin 1 kişi 2 saatte 150m vermesi makul ve mantıklı değil.

    -Yukarıda da belirttiğim gibi esland bosslarından old i.n ve i.b droplanmalı normal i.n ve i.b fight alanı olmayan esland için makul bir drop gibi durmuyor.

    -Mage ringlerinin craftlanmasında istenen rhodium sayısı güncellenip fiyat düşürülmesi mageler içinde ringe yönelme sebebi olacaktır.Bu şekilde mageler ring yapmamaya devam edecek.

    -Beast slotlarına hodgobline göre çok daha düşük oranlada olsa gold coin eklenebilir.

    _Ultima healti ve defansı düşürülmesi neredeyse 2 party içeri girip 15 dakika uğraşsanızda son healtte ne yazık ki düşmüyor.O da sadece fight alanına döndü.

    -Clan war katılımlarında register için bir party ile register yapma şansı varsa eğer güzel olabilir.Aksi takdirde bazen yanlış registerler ile karışıklık yaşanabiliyor.

    -Csw isiloon droplarının içine platinum bar eklenmesi bir önceki sisteme orantılı olarak 3 saatte bir spawn olan isiloondan alınan gb miktarıyla orantılı olacaktır.

    -Felankor çok kısa sürede düşebiliyor.Drain ile ilgili bir güncelleme yapılabilir.Bu tür moblarda pk sürekliliği daha önemli.

    -Bowla haftada 1 ultima spawn'ı güzel olabilir.

    -İsiloon, felankor gibi mobların tam 6 ve 9 saatte değilde 6-7 , 8-9 saat arası gibi bir zamanlamayla çıkması en azından öncesinde de bir pk hareketliliği sağlayabilir.

    -Başlangıç itemleri haftalık olabilir ve başlangıç lvl'i 60 olursa yeni başlayan arkadaşlar heves kırıcı olmaz.Ayrıca bütün skillerin açık olması kimseyi extradan bu tür görevlerle uğraşmak durumunda bırakmaz.

    -raptor, mirage, toto, graham +8, lycaon, lobo, lupus staff +7 gibi itemlerin eritilmesi gbye ya da materyal olarak kırdırma sistemi güzel olabilir.

    -Vice comanderlar bowldan kaldırılabilir yerine yukarıda saydığım moblar getirilebilir. 

    -Gm kill event haftada 2'ye cıkarılmalı gmler oyunda daha aktif olursa oyuncular oyun sanki kaderine terkedilmiş hissi yaşamaz.Server kendi haline bırakılmış gibi hissedilen zamanlar oluyor.

    -Haftalardır söylüyoruz fakat gece lunar war 7-8 kişi arasında dönüyor.Saat ne yazık ki çok az oyuncunun olduğu bir saat.Lunar war haftaiçi akşam bir saate getirilebilir.

    -Pazar günü oyuncular için yorucu bir takvim var.Csw,  2 bf, 2  lunar war şeklinde...Bir bf pazartesiye getirilebilir.Akşam ya da sabah saatlerine böylelikle pazartesi akşamı ve ya salı sabahı boş bir şekilde geçmez.

    -Lns'ye de register sistemiyle girilebilir.Böylekle içerideki oyuncu sayısı orantılı olabilir.

    -Kırmızı, yeşil ve mavi kutulardan anti def droplama 

     

    Baba sen bu oyunun kitabini yazmisin 😜😝…  knight online universtesini taktir ile bitirmisin 😁😂

    • Haha 1
×
×
  • Create New...