Jump to content

ArsemiaPoLemiQ

Premium Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by ArsemiaPoLemiQ

  1. Just now, Oxijean said:

    Benim icin bir spike dan ibaretsin, ama hala laf yetistirme pesindesin be keke, az sus buyukler tartissin. Sen otede novani atarsin, soz novani attiktan sonra "2" tusuma basicam :D

    Valla icraat belli daha ne boş yapıyorsun ki :D 

    Güzelce söylüyorum yaranamıyorum ne çocuk çıktın ağlayacaksan söyle daha oynamayalım. :) 

    Gördüğün de umarım bana sadece 2 tuşunu atarsın baktın düşmüyorum sıkıntı büyük. :D 

    Bu kadar eğlendiğim yeter adam olunca görüşürüz demiştim hiç alınmamışsın.

    Neyse dikkat et cicim ayları bitti. :):) 

  2. 3 minutes ago, Oxijean said:

    Dogru, becerip nova atsan CSW sende olurdu. Naparsin herkesde kol olacak diye bisey yok, ne de olsa dunya FAIR olacak diye sozlesme imzalamadik, dimi keke. Ama, seni de anliyorum, beceremedigin bir mevzu ustune aslandan bir isirik almaya calisan cakalsin. Da dikkat et aslan yine aslan kardes ;)

     

    EDIT: Ha bu arada, degil sen senin sulalen gelse o chara SATIR koyar seni yatirir yatirir kaldiririm, sonra da malum yere koyar ifsalarim akilli ol :)

    La sen çok yanlış anlıyor çok yanlış yazıyorsun. :D 

    Büyük sorunların olduğunu anlamıştık fakat bu kadarını beklemiyordum. 

    Derdin sadece anladığım kadarıyla insanları küçük görmek falan sorun yok senin charın bizim clandan 2-3 tane yapabilir fakat kötüsün yani bunu saklamanın mantığı yok.

    Bende asas oynadım zamanında bu kadar insanlara tutulmazdım. Polemik nasıl yapılır pek bilgin yok senin de çocukluğuna veriyorum. :) 

    Bu arada pek ciddi konuşmuyorum ama terbiye derslerime katılmak istersen seni düzeltme şansımız olabilir. 

    Akşam discord falan gel de konuşalım parçacık merak ettim aynı şekilde orada da davranabiliyor musun? 

    Ha bir de benim sülalem ağır gelir aman dikkat et böyle şeyler herkese söylenmez. ;) 

  3. Just now, Oxijean said:

    BADASS ASAS demek istedin heralde. Senin gibi zirtolara bi malice ile 4k vurmak cok keyifli. MUCKS

    Bakayım bir ciddiye alarak konuşmuşum mu?

    "Yok" hiç te takmadan dalga geçer gibi konuşmuşum. :D 

    4k vurmuşsun he vay be harikasın ama istediğin kadar 4k vur sende tek novaya mahkumsun bu durumda bizde harikayız. 

    O değil de çocuk mu dolu o clanda? Kötü bir şey de yazmadım hemen köpek gibi atladın? 

    Dürüstlük bilmiyorsan öğretme şansım mevcut, tek bir cümle ile beni susturabilirdin ama terbiyesizliği seçtin acısını çekiyorsun. :) 

    Kendini fazla rezil etme o itemlerle ne kadar sakat oynadığını herkes bilmiyor. 

  4. 46 minutes ago, Oxijean said:

    benim dikkatimi daha cok ceken sey, videoda attack yapan kisilerden birkacinin bence cikilamayacak yerlerden rampaya cikmasi oldu. Bugun o noktalardan cikmayi deneyecegim, sonucu update olarak bu entrye ekleyecegim. Ek olarak, video ceken arkadasa sormak istiyorum, belli ki iki Titan slotunuda donecek kadar damage var, bu sebeple 2 slotun tamamen kesildigi ve Titan kalmadigi durum oldu mu ? Olduysa sadece Titan mi kesiyorlardi, yoksa Titan kalmadiginda lamia da kestikleri oldu mu ? 

    Bu arada deneme yaptım çıktıkları tepelerin belirli yerlerine çekilmesi imkansız yukarıdan inmesi lazım anca o şekilde olabiliyor. Umarım gereken yapılır.

  5. 8 minutes ago, whyhayvanwhy said:

    evet biraz şahibeli lakin adamlar bu sporu yapıyor bence polemiq için gelmişssin buraya arsemia polemiq git sende yap 30 dk da patlatıyorlar ise ve sen bunun peşine düştün bi kıskançlık sezdim ben bu durumda herşeyi araştırmışssın baksana ne yapcan adam ları banlanınca sen mi 8 çar sokucan kasıcan orda şimdi :)) 

    Harika bir bakış açısı kesin bu arkadaşların yan charı falansın fazla boş yapmaman için belirtiyorum gb satışı yapan insanları pek takmam bu adam kendini buraya bağlamış hatta adamlar diyebilirim. Bir de o kadar çok kıskanıyorum ki anlatamam, ben mageyim bu şekilde işsizlik yapmak yerine gider pk atarım. Araştırma yapmadan bir şey yapamazsın adamları koxp macro diyip geçeyim mi? Bu nasıl bir kafa :D 

  6. 14 minutes ago, Oxijean said:

    benim dikkatimi daha cok ceken sey, videoda attack yapan kisilerden birkacinin bence cikilamayacak yerlerden rampaya cikmasi oldu. Bugun o noktalardan cikmayi deneyecegim, sonucu update olarak bu entrye ekleyecegim. Ek olarak, video ceken arkadasa sormak istiyorum, belli ki iki Titan slotunuda donecek kadar damage var, bu sebeple 2 slotun tamamen kesildigi ve Titan kalmadigi durum oldu mu ? Olduysa sadece Titan mi kesiyorlardi, yoksa Titan kalmadiginda lamia da kestikleri oldu mu ? 

    Orada ki izlemekte olan mage benim yaklaşık 30 40 dakika izledim ve sürekli olarak o şekilde dönüyorlar slotu tamamen bitiremiyorlar. Atak yaparken ellerinde +6 +7 raptorlar vardı bir iki kere trina patlattıktan sonra hem çıkan itemleri trinaları aktardı hem de elinde ki itemleri +1'ler ile değiştirdi ms çıktı onlara giriş yaptı her şeyi yaptı. Priestinde normal olarak heal atıyor yatan oluyorsa gidiyor rezliyor ve rezlenen karakter saniyesinde atağa devam ediyor. Bazı kişilerden öğrendik ki 30 dakika da trina patlatıyormuş. Biz yeri geliyor gb ihtiyacı oluyor kasıyoruz bu arkadaş karakterlerinin sürekli ban yemesine rağmen bu şekilde kasıyor. Aynı şekilde bu durumda olan boro ekibi de mevcut tam detaylı bir video yapıp bende atacağım bunlardan yeterince bunaldık.

×
×
  • Create New...