Jump to content

ggwp

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by ggwp

  1. really good topic. congratulations. limiting farm slots to cz is a challenge for solo players .there are idiots who only enter the game to kill the farmer.

    and bosses have no value.  If at least +6 high class items are added to the boxes, they start to gain value.

    Fragment and gem drops can rise

     

    • Like 1
  2. 1 minute ago, Timur said:

    Bu oyunda, kendi clanındaki charını karşı ırka geçirip, czde defalarca keserek np transferi yapacak kadar hata yapıp banlanan Skyın bile banı açıldı. Bu serverde bowlda char yerleştirip brawery kasıp sonra maradonda 9999 adet koyanların banları açıldı hatta kimiside hiç banlanmadı. adaletli olmam gerekli dedin @GM_Thanos ozaman tüm kayıtların adam gibi incelenmesi gerekli. incelendikten sonra burada ne varsa paylaşılmalı. eğer bunlar araştırılmaz ve burada paylaşılmazsa ekran görüntüleriyle, ozaman bana mesajlarda ve burada dediğin """Temiz ve herkes için adil bir oyun ortamı adına""" vebal altındasın. ne kadar adil ve temiz bir oyun olduğunu anlamak için bekliyoruz @GM_Thanos

    incelicek olsalar bnm macroma bot demezler abi. adama macronun adını bile söyledm hala bot dio. bot nedir macro nedir anlatrsa sevinicem.

  3. okdr yazmıyım dedm timur abi yazınca duramadım. ben muptezel. macro kullandysam bus kasmak için kullandım yalanda söylemedm bazıları gibi. kullandıgımıda hiç bi zaman saklamadım. kullanıosam kullandım dedm. bazı göt korkusu olanlar macro olmadan pk bile cıkamıcak ele sahip. 2 ay sonra sırf timur abi için geri dönüp tekrar oynamaya karar verdim 2 gun olmadan banlandı. dün aksamki mevzuda gece ego farmı yapıcaktk slota gittim 2 tane koxp kullanan bp wardı party aldılar ve timur abiye söyledm slotta koxperler war die oda geldi onuda aldılar. video açmaya hazırlanırken ban yedik. mevzu bu. ne büyütülcek ne abartılcak bişe war. ordan cıkan 2 3 fragmentle dier oyuncaların önüne geçmemiz söz konusu değil.

×
×
  • Create New...