Jump to content

ReFo

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by ReFo

  1. I can suggest two ideas; one is of course with low possibility blue or even yellow chest, since yellow chest has been released FT weapons are hard to find and stuff like hell breaker, hanguk sword, dark vane are hard or costy to obtain. Hence most people can't afford to use them now. Other is you can add like 3x or 5x bravery tokens to CR pool. That might help newcomers to progress faster.

  2. 3 hours ago, Arakon said:

    Since we are talking about SalvaCulOs, wanna add on that this guy always joins BDW then leave when it starts, causing one team to be down 1 player.. please do something about it.. @nikos32

     

    Thanks.

    Yes i have witnessed the same. He threw one nova and left afterwards. And of course ravientculos was on the human side. 

  3. In addition to that, monsters can be lured out of their original spawn spots and can be killed at elsewhere and new monster spawsn at where last monster killed. It's no big deal for ego's since they die if they leave bowl but sloth and envy don't have a designated area, so that they can be lured and killed anywhere in CZ/RL continously.

  4. 19 minutes ago, nikos32 said:

    there was 1 that I missed, I am sorry about that and thanks for reporting,

    does HWoT have any worth ? if not, then we could exchange it with a random PUS item from the CR rewards pool.

    Its not worth much i think but no need for compensation, i just wanted to report. Another bug i wanna report is when you try to repair your items it says "failed repairing item" but the item gets repaired. Not much of a deal but still a bug i think.

    • Thanks 1
  5. 4 hours ago, SirJhon said:

    Option's dan ayarları aşağıdaki gibi yapıp bir dene istersen belki yardımcı olur.

    Resolution (çözünürlük) azaltma.
    Laptop dGPU fix işaretleme
    Color depth 16 bit.

    Çözünürlükle alakalı problem olduğunu sanmıyorum ama laptop dGPU fix in işaretini kaldırdığımda rahatlama oldu en azından kalabalık olmayan haritalarda. Teşekkür ederim

     

    Edit.

    Hatta rahatlama olmadı direkt olarak çözüldü.

  6. Hello.  I have a problem with my client i think. When i open the client, my laptop's fan starts to work 90% speed but when i use alt tab and go desktop or somewhere else, it starts working at normal speed. When in game my laptop's configuration programme shows CPU temprature 94C but when i go to desktop or somewhere else it drops right away to 50-55C. I just cleansed my fan and thermal paste is brand new. There was no such problem when i was playing on last db. Any help would be appreciated.

    -

    Merhaba. Clientimde bir problem olduğunu düşünüyorum. Client açıkken laptopun fanı %90 hızında çalışmaya başlıyor fakat oyunu sekmeye indirip başka bir uygulamaya yahut masasüstüne geçtiğimde fan hızı normalde dönüyor. Oyun açıkken bilgisayardaki konfigürasyon programında CPU sıcaklığı 94 derece olarak görünüyor ancak masaüstüne veya farklı bir uygulamaya geçiş yaptığımda sıcaklık bir anda 50-55 derecelere düşüyor. Bilgisayarda herhangi bir ısınma mevcut değil. Fan temizliği yeni yapıldı ve termal macun da yenilendi. Önceki DB'de oynarken böyle bir problem yoktu. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

  7. 2 hours ago, GM_Thanos said:

    Merhaba,

    Yeni silahların getirilmesinde güdülen amaç eskileri çöp etmek değil, gerek kozmetik gerekse hasarları bakımından çeşitlilik olması; ve bu çeşitliliğin belirli bir rekabetten sonra elde edilmesidir. Örneğin bir oyuncunun Ascalon (+1) elde edebilmesi için 5 gün boyunca günlük 75, toplamda 375 kill alması gerekiyor. Zorluğuna bakılacak olursa ben marketin etkileneceğini düşünmüyorum. Raptor (+8) hala Raptor (+8).

     

    Daha ilerideki maddelerde sizin de bahsettiğiniz üzere bu oyun kimisi için PK odaklı, kimisi için Farm odaklı bir serüven. 1 warrior 1 priest, 1 okçu 1 priest, 2 priest, 1 priest 1 asas ve hatta 1 priest 1 mage gibi herhangi bir kombinasyon ile slot baskını olmadığı sürece Titan farmında nasıl bir zorluk yaşayacaksınız bilmiyorum ama Exceptional silahların üretimi bu sunucuda bu şekilde. Biz yönetim ekibi olarak bunun zor olduğunu düşünmüyoruz.

    Bu da bir çeşitliliktir. Dileyen, yapabilen istediğini yapıp oynayabilir.

    Güncelleme notundaki silahların görsellerini tam olarak incelemediğinizi anlıyorum bu maddeden. Oysa ki yeni silahlar üzerinde her türlü elemental hasarın olduğunu göreceksiniz. Hem fire, hem poison, hem ice hem de lr olarak silahlarımız mevcut.

    Burada günlük bir görev söz konusu. Her gün 75 kill alınarak tamamlanabilen bir görev. Bir karakterden 75 kill alınıp görev tamamlanıp neden diğer karakter ile yapılamasın? Tabii ki yapılabilir. Buradaki siteminizin bu şekilde değil, "Adamlar yan karakterlerinden giriş yapıp kendi karakterlerini kesip görev yapıyorlar." gibi bir sitem beklerdim. Evet bu anlamda suistimale açık, fakat tespitindeki yaptırım çok ağır.

    Etkisiz kılınmasından kastınız nedir bilmiyorum ama her türlü farmı halen yapabilirsiniz. Sizi tutan şey nedir anlamadım. Yeni gelen silahın farm üzerinde nasıl bir etkisizlik etkisi olabilir?

    9. maddede kendinizin de tespit ettiği üzere CZ'nin en ücra köşesinde farm yapmaya çalışan oyuncuya bir kolaylık olması adına getirilen eşyalar. Bu maddedeki siteminiz ile 9. maddedeki siteminiz birbirinin tam olarak zıttı durumda. Bence bu çelişkinizi tekrar düşünmenizde fayda var.

    Buna katılmıyorum çünkü BDW ring yapabilmeniz için BF ring elde dip bunu kırmanız gerekiyor. Oyunu doğru okuyan birisi için etkisini yitirmiş sayılmaz.

    Drop oranlarımız gayet iyi durumda. Her kestiğiniz Isiloon'dan Iron Necklace, Chitin Shield, Iron Belt, Glass Belt gibi dropların çıkması sunucuyu zor bir duruma sokmaz mıydı?

    Bu iki slotu karşılaştırırken potansiyelleri ile birlikte değerlendirmenizi öneririm. 1 Booro kesip, 1 saatte hopgoblinde kasamayacağınız miktarı elde edebilirsiniz. Bu açıdan bakıldığında ben dengesizlik ve "komik" bir durum görmüyorum.

    Merhaba, oyuna oyuncuların gözünden bakmadığınızı düşünüyorum(Aktif olarak oynayıp oynamadığınızı bilmiyorum).

    1-) Yeni silahların getirilme nedeni gayet serverın gidişatına uygun ancak sonucun uygun olmadığı ortada. Verdiğiniz örnek düşüncede doğru, pratikte yanlış. Bir ID, her gün rahatlıkla 3 kere bu questi bitirebiliyor (şahsen 2 karakterle bitirerek 3. günde ascalon aldım) ve 2 günde 1 tane legendary item, hatta 5 günde 3 tane legendary item alınabiliyor. Bu nedenle Albert'in dediği gibi maalesef oyundaki diğer itemlere rağbet sona erdi.

    3-) Başka bir konuda legendary silahların farklı kombinasyonlarla kullanılabileceğini bahsetmişsiniz ancak bahsettiğiniz kombinasyonların çoğu farklı elemental damagelerin birlikte kullanımı şeklinde ki bu şekilde kimsenin kombinasyon yapmayacağını sanırım herkes biliyor.

    4-) Garges weaponlar, legendary weaponlara göre hem ap/stat olarak daha düşük hem de edinilmeleri oldukça zor. Bu nedenle çoğunlukla poison damage'li (ascalon,hrunting,mjolnir,sarenga vs.) silahlar olduğundan, bahsettiğiniz hem fire hem lr hem de ice damage'li silahların varlığı maalesef oyuncular açısından bir anlam ifade etmiyor.

    6-) Evet halen farm yapılabiliyor ancak şu an en iyi farm slotları olan BF Monsters ve Vice-commandant Guard slotları dahi boş kaldı. Bunun sebebi ise şu an oyunda aktif olan herkesin bir an önce legendary weapon yapmak istemesi olması. Oyun artık sadece pk'ya yöneldi. Bu hafta yeni başladığını söyleyen ve elimden geldiğimce item yardımında bulunduğum yerli/yabancı 3-4 arkadaş cz de ayakta duramadıklarından bahisle teşekkür ederek oyunu bıraktığını söyledi. Şahsen çok iyi itemlerim olmasa bile ortalama bir warriora sahibim ve ben bile gidip cardinallerde şu an 10dk kesintisiz farm atamıyorum. Sebebi de malum 75kill görevi. Yeni gelen silahların farm üzerindeki etkisini hemen açıklayayım; şu an pazarda +7 sheller 100-200m arası, +7 raptor ve shard ise 200m civarında satılabiliyor. Bir günde shell/silah droplayıp upgrade yapıp pazarda saatlerce bekleyip bunları satmaya uğraşmaktansa 2 günde 1 legendary weapon alıp 15-20gb civarında bir paraya satıp farmın ve özellikle upgrade'in zahmetinden çok rahat kurtulunabiliyor. Dolayısıyla da arkadaşın bahsettiği gibi piyasanın yavaşlaması ve farmın önemini kaybetmesi sonucu ortaya çıkmış oluyor.

    Elimden geldiğince verdiğiniz cevaplara cevap vermeye çalıştım. Oyuna şu an acilen müdahale edilmesi ve farmın canlandırılmasına yönelik iyileştirmelerde bulunulması gerektiğini düşünüyorum.

    • Thanks 1
×
×
  • Create New...