Jump to content

Lilith

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by Lilith

  1. Kadim dostum Zabalosss, önce iki tane ekran görüntüsü bırakıyorum buraya: (My ancient friend Zabalosss, I'm posting two screenshots here first:)

    https://ibb.co/zJSrmvf
    https://ibb.co/sQ8x56H

    Bu yukarıdaki iki görüntü ile anlaman gereken şeyi anlamışsındır. Aşağıdaki linkler ise iki yüzlülüğünle alakalı. (You must have understood what needs to be understood with the above two images. The links below are related to your duplicity.)

    Yiyemeyeceğin şeylere yeltenme yaşlı dostum. Hala oynuyorsan bu sefer ifşa etme kendini. Öpüyorum iki gözünden.

    https://ibb.co/h9M6n33
    https://ibb.co/8jXqbc4
    https://ibb.co/dpFPcTM
    https://ibb.co/wBnN0Ys
    https://ibb.co/wWTzzzH
    https://ibb.co/jWvZVk8

  2. "KC aldıkları için banlamazlar." diye hiç düşünmemiştim. Orada ifade etmeye çalıştığım şey biraz daha geniş kapsamlıydı. Sunucunun canlılığı açısından bir şeydi. Esasen sizi hedef almadım. @majesty 

     

    Edit: Hedef almadım, eleştirmedim ama şu konuda sizi hedef alarak eleştirebilirim. Kuralları kafanıza göre esnetip aynı şekilde kafanıza göre ceza vermeyebiliyorsunuz. Bunun en somut hali geçen gün Rocc0'nun oyun içinden bana "sikimde değilsin" demesine rağmen hiçbir ceza almaması. Ben şuna inanmıyorum: Herhangi bir GM bana pm atacak. Ben ona "Sikimde değilsin." diyeceğim ve o da "Aaa, adam böyle dedi ama ceza gerektiren bir şey değil, neyse." desin ve konuşmaya devam etsin. Ayrıca ben sizi para gözlü olmakla suçlamadım. (Bunun savunması gereksiz.) Her ne kadar biz bu işi para için yapmıyoruz deseniz de 1 lira dahi olsa bu sunucunun bir geliri var. Kimse bunu babasının hayrına yapmıyor. Lakin hakkınızı veriyorum. Bunu diğer sunucular gibi insanları sömürerek kat'iyen yapmıyorsunuz. Moradon'da gezerken bana özel mesaj atıp sunucu ile ilgili bilgi isteyenlere ilk söylediğim şey bu: "Sunucu sahipleri kesinlikle para göz değiller. Her şekilde gelişime açıksın. Bu zamana kadar oynadığım en iyi sunuculardan biri bu." En azından sunucunun kendini çevirmesi adına oyuncunun olması lazım, değil mi? Ve bir şekilde bu oyuncu sayısının muhafaza edilmesi gerekiyor. Benim anlatmaya çalıştığım şey bu fakat yanlış anlaşıldı onu düzeltmek istedim. 

  3. Thanos'un da dediği gibi: Olayın trajediymiş gibi algılanıp drama sofrası kurulmasına gerek yok. Videoda her şey gayet açık görünüyor. Savaşın kaderini ciddi anlamda etkileyecek bir durum var. Bunu yapanların ismi belli. Videoda görülen hesaplar, o hesapların girildiği IP'lerde giriş yapılan diğer hesaplar süresiz olarak kapatılıp yola devam edilmesi gerekiyor. Bu cezadan aşağısı Nicos ve ekibinin maddi kaygılarının yapılması gerekenin önüne geçtiğinin işareti olur. 

    • Like 2
×
×
  • Create New...