Jump to content

RaFFleck

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Everything posted by RaFFleck

  1. Yazım hatası için kusura bakma kardeşim OsmanAmca ceviri için yardım ederken tarif ederse düzeltirim. Burası bizim yerimiz değil. Sen okuduğunu anlamayan 1 adam görüyorsun. Bende oto boka resim atabilecek bir forum bebesi görüyorum. ( bir grup öfkeli çocuk" benzetmesi size değil sizin için "ya iyi çocuk onlar ama yaaaa" diyenler için söylenen benzetme. ) Yani banımızın açılması için adil olan insanlara İŞİD li leri destekleyenler muamelesi mi yapıyorsun. bu kelimenin nerde kim için söylendiğini mi anlatalım insanlara. Keşke etik değerlerine bağlı kalsaydın da Ban konusu kitlenmeden önce yazsaydın bunları, öyle bir zamanda yazdın ki normal olan şeyleri yanlış anlamamıza sebep oluyorsun. biz ZAFER clanı olarak oyun içi kurallara uymaya devam edeceğiz. ilk CSW de de etik hareketlerinizi uzaktan seyredeceğiz Bol Şans.
  2. Arkadaşlar öncelikle yasaklar konusunda herkesin aynı görüşte olduğu açık. forumu istemeden meşkul eden ban konusunda yaptığınız değerli yorumlar adına çok teşekkür ederim. Tabi bir kaç kişi güzelleme adı altında saçma sapan şeyler yazacaktır. Vaktiniz varsa yaşananları açıklayayım herkes kalenin el takas koşulu ile kazanıldığı ve oyun dinamiği üzerinde yoğunlaşmış, hiç kimse 3 DB dir , kapıyı kırmak için NPT olduğumuzu görmemiş mi. Biraz vicdan lı olun daha önce kaleyi savunan tüm clan lar Forumda, aktif. 1. millet çılgınlar gibi PK sını atarken CR sini yaparken ben o kapıya bir Spike atmak için defalarca ölüyorum, siz csw de 10k np kasarken ben kristale girebilmek için 2 k geri gidiyorum. Daha önce kaleyi savunmuş tüm clan lar oyunun ortasında kimse ortada yokken benim kapıları tek başıma gizlice zorladığımı görmüştür. 2.Bu kaleye son vuruş yapan 1 hafta boyunca kaleden faydalanan tüm clan lar, Savaş esnasında benim gibilerin kaleyi düşürmesi sonucu kazanıyor. bundan önce ki cswler de de aynı şey oldu ben stratejimi uygulayabilmek için 2 3 asasin ile kristali patlattım ama son push ta kale başka clanlarda kaldı. o zaman her şey etikti. 3.Ben kimse bize saygı duysun poh poh lasın önemli olayım çabasına girmedim, kendinize gelin , bir kaç öfkeli çocuk betimlemesinin ne anlama geldiğini çok iyi bilenlerdenim bu yüzden sülalenize sövebilirim herhangi bir yasakta umrum da olmaz. İŞİDLİ yok karşınızda! 4. Banımızın açılması hususunda insanlar sadece Adil yorum yaptı, koxp makro hile bug yapmadığımız için, bu sebep ile yasaklanmamamız gerektiğini söyledi, ve bu insanlar ile oyun içerisinde bile konuşmuşluğum yok zorunuza gitmesin, TOP bir önceki CSW de de siz kapının önünde çöreklenirken gizlice Kristali biz kırdık, o zaman açıktan faydalanma muhabbeti yoktu he mi. Adamlar gayet te güzel eze eze savunuyordu kaleyi, kale bizim gibi 6 7 kişilik gruba geçince son Push ta kalabalık olduğunuz için size kaldı, o kaleyi kaybeden kimse böyle makale yazmadı, kim o boşluktan faydalanmış oldu. VicTorY clanı olarak daha öncede yaptığımız gibi , bundan sonrada Forumda yazıp çizmeden, Oyunun Şimdiki ve daha sonra alına bilecek tüm kurallarına uyarak, herhangi bir hile koxp macro illegal hareket sergilemeden devam edeceğimizi bildirir. Hepinize Başarılar dileriz. Forumdaki son mesajım olması dileği ile. KONUDAN BAĞIMSIZ OLARAK BANLARIN AÇILMASI HUSUSUNDA YORUM YAPAN VE HENÜZ OYUNDA TANIŞMADIĞIM BİLMEDİĞİM HERKESE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM, ADİL OLDULAR. OsmanAmca çeviriye yardımcı olursan sevinirim, şimdiden eline sağlık. Bu oyunun devam etmesi için herkese ihtiyaç var , küçük clanlara da büyük clanlara da farmerlere de. sayı gözetmeksizin Bowıl CSW isi Ultima almak için çaba sarf eden bizim gibilere de. CSW deki değişikler ile alakalı daha önceden yapılmış öneriler var aşağı yukarı hepsine katılıyoruz.
  3. No matter what is done without using bugs from the beginning to the end of the war, after all, he hit that crystal in other clans except me. Does this require a ban? The character who is not in the battle is also banned for entering the game. We are the minority, not the majority, is it normal to punish strategy for cheating? What would have happened if the big clans next to me had made the last hit, as before. I only ask you to explain to people who make bugs, how long they have been banned from which bugs. Me and my team are not cheaters. As @Dominiko said, why aren't you showing us the footage of the last 8 minutes ? You can ask him in the presentation, I viewed the conditions under which I bought the castle, you can see where I made a bug. What did he do in the war, how much did he play? The troll account of the moderator who banned me ?
  4. İnsanların gücüne giden oyunu hilesiz hurdasız , macrosuz vs, emekle başından beri oynamaları. Bromka seninde görebildiğin gibi kristale de tek başımıza girmedik o son vurusu yapmaya çalışan sürüyle insan var. ban konusu SPEED hack, herhangi bir bug, yarım el cart curt hiç bir şey yok. Oyunda 7 gün ban atılacak bir uygulama da yok. geçmişte CSW lerde oyunda olanları siz benden çok daha iyi biliyorsunuz, ben ve ekibim forumun içinde olur olmaz münakaşalara girmektense oyunun içinde olmayı tercih ediyoruz. herhangi bir strike olmadan 7 gün aldım ? . CSW de oyunda olmayan aynı gün Kral seçilen adam oyuna girince BUG ABUSE den 7 gün banlandı :)) şaka gibi, illa incelenecektir. Oyun oynanısına kale düşmesine girersek yazacak o kadar çok şey var ki.
×
×
  • Create New...