Jump to content

Feanor

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2
  • Country

    Turkey

Posts posted by Feanor

  1. Resetten sonra bu serverda oynamamaya karar vermiştim fakat bu dönemdeki yasak sebebiyle bi bakmak için geri döndüm ve dönmez olaydım. 
    An itibari ile tekrar bırakma kararı aldım. 
    Ne yeterli sayıda oyuncu var ne oyun içi bi oyuncular arası ekonomi var. Pazar sistemi bitmiş alınacak item dahi bulamıyor insan. Chat bile bomboş.  Drop ve farm sistemi bitmiş ve gözü doymayan benciller hala multiclient ile 4-5 karakter açıp eslantlar arası at koşturuyor. Oyun içi adalet sistemini geçen resette dile getirmiştim fakat bu daha da kötüsü olmuş.

    Czde 3-5 adam dışında kimse yok, farm yapabilecek party kuracak yeterli sayıda adam yok. 
    Anvil buglu ve oranları hiç bir şekilde tutmuyor ki iki üç kişi aynı anda anvilda upgrade etmeye kalkınca ne var ne yok saçma sapan bi şekilde yanıyor.
     

    Bir oyunu resetten sonra nasıl daha kötü yapabilirdiniz aklım almıyor açıkçası. Dünyada kalan tek server burası olsa dönmem daha.
    Tekrar görüşmemek üzere 

  2. Bana göre sunucuyu sıfırlamak bir işe yaramayacak. Belki eski oyuncuların bir kısmını geri getirebilir, belki yeni oyuncularda getirebilir fakat mevcut durumdaki gibi devam edecekse uzun soluklu bir geri dönüş sağlamayacaktır.  Daha önceden de @GM_Thanos ile görüşüp sunucu içindeki görüşlerimi kendisine bildirmiştim. Rogue karakterinin risk oluşturmadığını bu sebeple sunucu da yoğun olarak sadece priest ve warrior karakterlerinin oynanıyor olmasını dile getirmiştim. Karakterler arasında dengesizlik mevcut ve elemental damage konusunda da eşitlenme gerektiğini düşünüyorum. Poison, fire veya diğer sınıflar arasında uçurumlar gibi farklar olmamalı bence. 

    Ayrıca multiclient kullanımını sadece moradon için geçerli yapmanız gerekiyor, moradon dışında herhangi bir haritaya geçişine izin verilmemeli. Sunucu içerisinde adil olmayan bir oyun sistemi mevcut. Kendimiz de yapmış olsak bu adaletsizliğin sebebini sunucu kendi oluşturuyor. Drain atacak karakterler ile boss kesmek gibi veya boss kesen gruba lure atmak gibi veya saplantılı şekilde saati tutulup yapılan diğer şeyler gibi.
    Bazılarımız öğrenci bazılarımız işinde gücünde olan insanlar elbetteki keyif almak için bu oyunu oynuyoruz. Eğer bu adaletsiz sistem çözülmeyecekse sunucuyu sıfırlamanın benim düşünceme göre herhangi bir anlamı bulunmuyor.

    Bu bahsettiğim şeyler kendime ait olan düşüncelerimdir, hiç bir kimseyi hedef göstermek gibi bir niyetim olmadığı gibi sadece gözlemlerime dayanarak düşündüklerimi burada paylaşmamdan ibarettir. Suçlu veya suçsuz haklı veya haksız gibi bir arayış içerisinde değilim. 

    Bu oylamanın sonucunda umarım herşey dilediğiniz gibi olur.

    • Like 3
    • Thanks 3
×
×
  • Create New...