Jump to content

vasa1629

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by vasa1629

  1. devamini da paylaşsaydın keşke. Gm Sorduguğumu yasak oldugunu söyledi kullanmayacağimi falan da zaten kişisel mesajlarda duruyo. Ben anlamadım ki bi 3. part tool diyon şimdi pedala geçtin. Pedalin hp pot basacagini falan söylüyorsun aptalsin galiba evet. Senden bilgi alsaydim hileci derlerdi sadece. Afk mi? mesajları oku sonra. 

    Arkadaş sen boş yapmayi çok seviyorsun bütün yaptığın pislikler çirkeflikler biticekmi bi şeye karar vericekmisin. Başlıktaki konu başka bi yere ulaşti. Nerde 3.parti tool? Biraz daha zorluyum Bakalim daha ne kadar çirkefleşe biliyorsun.Bu sw de herkez de biliyor sende bi şey olduğunu. Bi şey kaldı küfür etti falan banlayın Ağlaman kaldı. Onuda yap da bari bütün tuşlara basmış ol. Sıra ile hepsini yaptın 

  2. 1 milisaniye falan demişsin pot basmaya nasil oluyo onuda anlat boş yapmayı seviyosun. pot basmaya bile 3.part cart curt diyosun yani video izliyorum anlamıyorum.

    19 saniye saldiriyosun 22 saniye pot basiyorum. Yani nasil bir manyaksın walla anlamadım. Basmıyım mi pot öldür diye mi bekliyim? Ne istediğini anlamadım. 

     

    O değilde Sen 1 saniyede 11 minör 1 spike 1 R ve arada Mana pot basiyorsun. Goro musun la sen? Acik ve belli macro veya pedal olduğu. 1 saniye için biraz fazla skill değilmi? Öldükten sonra bile minör atmaya calısıorsun. Mouse hangi elinle kullanıyorsun. 

  3. 1 warior - 1 priest (priest non talk only heal low hp warior use skill ????)))

     

    and warior non 1 sec stop non 1 second skill drop how can do ? 

    and he say i am not bot i  know 3-4 -5 hours only farm how can do this?

     

     

    https://prnt.sc/L9dZShHYWs9e

     

    AeomonTargaryen                                   Wariror

    DaemonTargaryen                                   Priest

     

×
×
  • Create New...