Jump to content

Tozkoparan

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by Tozkoparan

  1. Oyun kurallarına göre 28 Aralık 2022 tarihinde açılması gereken ban henüz açılmadı. Ancak oyunda hala seri şekilde npt yapılıyor. bu linkte verdiğim resimdeki şahıs aynı charlarla sabahları sürekli npt yapıyor. 3 ay öncede yapıyordu şimdide yapıyor. geçen günlerde asdtt gibi rastgele isim konulmuş okçu Ahmed isimli mageyi human townun arkasında sürekli kesiyordu. ancak bunlara hiç bir şey yapmıyorsunuz. ayrıca konuya resim eklemek istediğimde "insert image from url" butonuna tıkladığımda açılan yere resmin yolunu yazıyorum ancak öyle kalıyor ve resim yüklenmiyor. işte link : http://www.siyerinsaat.com.tr/img/npt.jpg

  2. kusura bakmada bu konuda sizin yaptıklarınızı kimse yapamaz. bir cok defa karus sokup lns yi aldıgınızı biliyoruz. ayrıca o pm listesindeki missy isimli kişi karus ptsine girip milleti size kestirmek için uğraşıp duruyordu bu aksam. adamlarda missy kızmışlar neden böyle oynuyorsun diye. şimdi senin attığın resimdeki pm listesinde görünce hersey anlaşıldı.

  3. On 12/29/2022 at 3:16 PM, GM_Thanos said:

    Merhaba,

    Bahsettiğiniz gibi cezanız 7 günü geçmiş fakat NPT'den elde ettiğiniz eşyalar ve NP sıfırlası yapılmadan banınızı açamam. Konuyu nikosa ilettim, geri dönüş bekliyorum.

    Sayın GM hala açılmadı. Sitedeki yayınladığını kuralların dışında bir işlem yapmış oluyorsunuz. Ya kuralları değiştiriniz ya banı açınız. Ya da "banı açmıyoruz işinize gelirse" şekilde bir açıklama yapınız. burada mevzu charın itemli olup olmaması değil. mevzu bu serverin kuralları uygulama konusundaki tutumu. 

  4. Tozkoparan isimli karakterim Nation Points Transfer (NPT) sebebiyle strike 1 olarak 2022-12-21 tarihi 09:43:00 saatinde banlandı ve sitedeki strike sayfasında geçmektedir. Rules of Conduct başlığındaki kuralların 7. sırasında belirtildiği gibi Nation Points Transfer (NPT) sebebiyle strike 1 olarak banlanan kişinin banı 7 gün sonra açılıyor diyor. Ancak 8 gün geçmesine rağmen hala ban açılmadı disconnect veriyor. sorunun düzeltilmesini istiyorum.

  5. adsiz.png

    Bilgi almak için soruyorum. Spike town yapan bir asas kendi eli ile kullandığı charla 3 skil ve 2 re vurabilecek kadar durabilir mi. 

    Bu resimdeki ataktan bir önceki de kimsachi denedi 2 skil vurabildi. toplam 3 kırmızı damage satırı olabildi.

    ancak sonraki vatandaş resmen döktürdü. zaten her zaman yaptığı birşeydi. 

    Şimdi bilgi sahibi olan arkadaşlar açıklama yaparlarsa yanlış bilgi sahibi olmayız.

    • Ban 1
×
×
  • Create New...