Jump to content

CHeLL0

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Country

    Turkey

Posts posted by CHeLL0

  1. Merhaba, Hi

    18.09.2022 de akşam saatlerinde tam saatini hatırlamıyorum  Iron Impact +8 i maradon sundrieste üstümü boşaltırken yanlışlıkla çöpe attım. 

    Nick CHeLL0

     

    18.09.2022 i do not remember exactly time , when i was cleaning my inventry i made miskate and threw Iron Impact +8 maradon sundries.Thank you for your support.

    Nick CHeLL0

  2. @yetkn14 Sorsan bundan iyi aile cocugu  yok demıssınde merak ettim sadece konuyla ne alakası var.Sekerek bariz kaçmaya çalışıyorsun, 10 tane charla titana bırakıyorsun veya bırakıyorsunuz makroya.(bırakabilirsiniz sıkıntı yok)  Adamın ne tarz bir tutumda bulunmasını istersin ? Vay kardeşim ne güzel sekip kaçıyorsun vs vs vs . mi demeli.Yani düzen bozan bir kişi oyun içinde normal  kullanılmaması gereken şeyleri kullandığında güzelmi tepki vermeli insanlar ? Ben sekiyorsam , ben makro kullanıyorsam , ben bu oyuna girip oyunun sunduklarının yanında bug veya farklı bir dalkavukluk arıyorsam afedersin bana ne söyleseler müstahaktır.Herkesin vereceği tepki farklıdır.Mute atılması gerekiyorsa onada mute atılır.

  3. Bir insan önce bir yorum yaparken kendini bilmeli bence, kullanan kişi kullanırım demez.20 kişi arasından 1 kişi tutamazsın.Insanları keriz yerine koyar gibi yok efendim şu kadar party üstüne gittikte bilmemnede , ayriyetten 30 yaşında diye  yok meyve soyaması gerekir bilmemne.Sana kalmadı milletin ne yapacağı.Buradaki güvenlik açıkları olmasa burada bu ihlallerin olmayacağı bariz belli.Sütçü hiçbir zaman sütüm acı demez zaten. Burada bazı yorum yapan arkadaşlar 2 gündür oyuncu değil afedersinizde kimsede salak değil.İnsan ancak kendi kendini kandırırmış başka birşey değil.

    • Like 1
×
×
  • Create New...