Jump to content

k3v1n

Members
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by k3v1n

  1. Oyunu bırakmış ve serverda olanlarla zerre ilgilenmeyen biri olarak bu "Overlokcu" denen şahsın acizliğine bikaç kelam etmek istiyorum. Öncelikle clanında banlanmış birinin yediği haltları meşrulaştırmak için benim ve clan arkadaşlarımın ismini kullanmak tamamen farklı olayları kendi banlanma sabepleriyle bir tutup iftira atmak nasıl bir ezikliktir kardeşim! RedRaw ın banlandığı an online olan ve banının açılmasına kadarki tüm sürece tanıklık etmiş biri olarak söylüyorum, RedRaw accountuna farklı bir  IP'den giriş yapılmış ve o IP den giriş yapan tüm hesaplar banlandığı için banlanmıştır.Sonrasında yapılan inceleme neticesinde hata olduğu tespit edilip banı açılmıştır. Sen şimdi bu olayı git kendi clanında videolu makro kanıtı olan adamın banlanma olayıyla bir tut birde makroyu bunlar verdi diye bizim isimlerimizi telaffuz et. Allah akıl fikir versin.

    İkinci bir konuysa "LivRi" nicki arkadaşla oyun içi ve dışı hiçbir muhabbetim yoktur. Keza "overlokcu" nickli şahıslada öyle. Bu yüzden oyunu bırakmış biri olarak tarafsız bir şekilde şunu söylebilirim, ırk değişip karusa geçtikten sonra banlanan arkadaşla CZ de karşılaştığımızda 2 skill de HP toparlayamayıp ölüyordu. Itemleri hemen hemen aynı olmasına rağmen oyunu bırakmadan önceki bir kaç gün önce aynı char (LivRi) gözle görünür şekilde minor atıp HP dolduruyordu. Artık charı bi başkası oynuyordur ve ya makroyu devreye almıştır bilemem ben sadece şahit olduklarımı yazıyorum. Yetkililer gerekli incelemeyi yapar ve gerekeni yaparlar.

    Bu zamana Allah'a şükür oyunda hiçbir illegalliğe karışmadım ve makro vs gibi yazılımda kullanmadım. Başkalarını karalayarak iftira atarak kendinizi aklamaya çalışmayın. Hadi eyvallah..

    • Like 1
  2. Arkadaşın banlanmasında kesinlikle bir yanlışlık söz konusu. Zaten banlandığı ana ait video kaydıda mevcut herhangibir illegal yazılım vs. kullanmadığı  eğlencesine clandan arkadaşıyla vs attığı görülüyor. Lütfen daha  detaylı bir inceleme yaparak bu maduriyeti gidermenizi rica ediyorum. Ortada hiçbirşey yokken harcanan emekleri hiçe saymak bu kadar kolay olmamalı. En kısa sürede konuyla ilgileneceğinizi umut  ediyorum. İyi çalışmalar..

    • Thanks 1
×
×
  • Create New...