Jump to content

Hayyaminamirra

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by Hayyaminamirra

  1. Şunu biri tercüme etsin . Sen güvenmiyosun diye tbl oldugumuz anlamına mı geliyor ? :D Tekrar söylüyorum kendine güvenen forum fareleri Burada towna düşmek (tecavüz) yok rahat rahat konuşun tabi . Kendine güvenen 8 ws 8  eşit item . uskoda yada istediği herhangi x bir server da Her türlü yüklü  Mebla ya ws Atılır . ...................................................................

  2. Bu kadarı da Haddi aşar ama ! Bir delil , log dökümanı gösterin. Oraya 3rd party tools yazınca koxp kullanmış olmuyoruz. bizim içimiz ferah Kendimize güveniyoruz . yanlışlık olsa bile  Banın "acilen" acılmasını talep ediyoruz . Hiç sıkılmadan usanmadan yıldırma politikasına  devam ediyorsunuz . Bir kere olsun bize destek cıkmadınız çogunluk ne derse onların saf ına geçtiniz . 1 pt , 3 4 pt ye  kafa tutuyo diye koxp tbl kullandıgımız anlamına gelmiyor bir kerede delikanlı gibi tebrik edin iyi iş yapana bok atmayı ne zaman bırakacaksınız ? bu durum iyice kabak tadı vermeye başladı Acilen banın acılmasını talep ediyoruz . 

    • Haha 1
  3. Herkes paranoyak olmus . 4 pt 1 pt ye kesilmenin nasıl bir acı verdiğini az cok tahmin etmeye calısıyorum empati yapıyorum sizde haklısınız . Cünkü Hiç bir player bunu kabullenmek istemez . Adalet Clanından kimse koxp tbl bug vs kullanmıyor .Bilgisayara Bağlanmayı teklif ettik buyrun tüm clan üyelerinin bilgisayarına bakabilirsiniz. Sorunlu clientinizi, Ekran buglarını Tbl koxp vs diye yutturamazsınız . Bana bile yarım el tbl diyolar kardeşim bağlan en ufak bir macro bile kullanıyorsam Anakarta kadar ban atın İftira iftira bi yere kadar bizimde bi sabrımız var , tüm sw nin derdi biz olmuşuz . Büzzüğüne güvenen varsa Gelsin her türlü sw de 8 v 8  20k 30 k 40k parası neyse koyalım ws atalım bu kadar ağlanmaz . Oyunda skil r yapamayan forum farelerine gereken cevap oyun  içinde verilecektir .

×
×
  • Create New...