Jump to content

Chimera

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by Chimera

  1. Evet o çapta adamım ve evet dememem lazımdı. Adam olacak kişilikte bile değilsin.

    Emir kipi vb. dil bilgisi içeren şeyleri sabaha kadar kafana basa basa anlatırdım fakat 90 IQ'nun altında bir insana ne anlatırsam anlatayım boş olacaktır.Ek olarak tehdit nedir gir bak google amcana...

     

    RRRRRRR' yapıyorsun hala ... Bu durum senin umrunda değilse eğer niye yazıyorsun bu konunun altına . Harbi beyin sinir hücrelerin başına kim vura vura bitirdiyse tebrik ederim. Yalancı şahitlik yapıyorsun ve bunu gülünç şekilde yapıyorsun.

    "Bu mob bowla konulmuş istediğini yapabilirsin" diyorsun yapıyorum . Senin zoruna mı gitti de arkadaşın yerine konuşuyorsun onun dili yok mu gelemiyor mu ? Ağlamaya devam et bir daha ki dbde Princess Lillia olarak seni koysunlar tam oturur üstüne cuk diye .

  2. Küfür eden kişi ortaya mı söyledi aynen kardeşim RRRRRRRRRRR ' buraya kadar geldi. Az adam olsanız zaten lafınızın arkasında durursunuz Osman ablam benim . Mute verilmeyecekse bu arkadaşa ben de artık millete "All Chat" aracılığıyla hakaret edeceğim sonra havaya söyledim diyeceğim. Ayrıyetten bu mob bowla koyulmuş Rainbow gibi son vuruşu atan alır ks diye gelip ağlamayacaksın . Benim görevim vardı görevimi yaptım. Ağlayacaksan da oynamayacaksın -200 IQ ile bir de gelip yazmışsın.

×
×
  • Create New...