Jump to content

blaxis

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by blaxis

  1. 19 hours ago, GM_Thanos said:

    Aslında öyle değil:

    Panelde sunucu detayları ve bazı rakamlar göreceksiniz. Burada açılan hesaptan aktif hesaba, PK aktiflik sayılarına kadar bir çok sayı var. Aşağıdaki resimde de görüleceği üzere parantez içinde PK Active yazar. Burada az olan taraftan çok olan tarafa geçiş yapamazsınız. Bu sayılar 24 saatlik dilimi kapsayacak şekilde sistem tarafından otomatik yazılır. Irk denge sistemimiz kabaca bu şekilde çalışıyor. 24 saatlik dilimi kapsamasının sebebi de tahmin edeceğiniz üzere Asya, Avrupa, Amerika gibi zaman dilimlerine hitap etmemizden kaynaklı.

    details.jpg

    Bu sayıları takip ederek doğru zamanda tekrardan deneyebilir, ya da aldığınız ürünü iade ederek KC'nizi geri alabilirsiniz. KC iadesi için Moradon merdivenlerden çıkar çıkmaz sağdaki NPC'yi ziyaret edebilirsiniz.

    NOT: KC iadesi sadece PUS'tan alınanlar için geçerlidir. Etkinliklerden alınan eşyaların KC iadesi yoktur.

    Teşekkür ederim açıklayıcı metninizden dolayı.

  2. On 11/12/2020 at 5:18 PM, GM_Thanos said:

    İ.T.Ü mezunu inşaat mühendisiyim, Calculus 1, Calculus 2 dışında Diferansiyel Denklemler, Lineer Cebir, Olasılık ve İstatistik gibi dersleri AA, BA ile verdim. Transkriptime Nikos baktı o şekilde GM oldum. Ayrıca yeni eklenen mapların harita kadastro işleri ile jeofizik işlerine bakıyorum. Yeni eklenen binaların da statik hesaplarını yapıyorum. Biftost köprülü kavşağı işi var elimde şuanda iyi fiyat verdim hayırlısıyla onu da ben alacağım Majesty'den.

    Alırken mi satarken mi?

    Senin işin zor başkan :)

×
×
  • Create New...