Jump to content

Fragie92

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by Fragie92

  1. 5 hours ago, fyu07 said:

    Afk char bırakarak bedava bravery kazananlara doğru demişsin ama burdaki amaç bowlda kalıp bowldaki pk yı canlandırmaktır. Aksine kill'e koyarsanız farm slothlarını darlayan insanlar daha da fazla darlayıp insanları daha da fazla serverdan soğutacaktır. Umarım alternatif bir çözüm bulur GM. 

    Söyleminde haklısın, burdaki amaç oyuncuları bowl içerisine çekip pvpyi burada yoğunlaştırmak. Fakat bu server için böyle bir teşviğe gerçekten ihtiyaç var mı pek emin değilim?

    Bowl içerisinde playerlerı çekecek başka unsurlar zaten mevcut (örn. chaos stone, ctc eventi, bossların bowlda çıkması, bf gibi) bunun haricinde player sayısı da çok yüksek olmadığı için pvp odaklı partiler zaten karşı ırktan oyuncuları aramak için direk bowla yönelmekte. bowl dışında kalan oyuncular ise ya farm slotlarında farm atanlar yada bu slotlarda farm atanları avlamaya çalışan 2-3 kişilik rogue partileri. yani bowl dışında dolaşan popülasyon hali hazırda çok çok düşük olduğu için brawery awardların oyuncuları bowla yönlendirdiğini düşünmüyorum açıkçası.

    Hatta bence daha radikal bi değişiklikle bravery awardlar komple kaldırılıp onun yerine pk stonelar ile kanat alınabilir. Evet pk stone farmlamak bravery'e göre çok daha kolay fakat sayı arttırılarak bu dengelenebilir. örneğin kanat için 2k bravery yerine 50k pk stone isteyebilir. aksi taktirde  gmler ne yaparsa yapsın bu bravery konusu bir şekilde manipule edilecektir. bunun önüne geçmek mümkün değil

    • Like 2
  2. i exchanged my 1k kc scroll from [Exchange] KC Vouchers npc. my 1k kc scroll dissappear but nothing load to kc balance. its happened right after LNS. when its happend i try to relog but login server was offline.  my account id is Fragie

     

    LNS'den hemen sonra bankamdaki 1k kcyi alıp npcde bozdurmak istedim. fakat scroll üstümden gitmesine rağmen kc bakiyeme herhangi bir tutar eklenmedi. daha sonra relog atmayı denedim ama login server kapandığı için belli bir süre relog atamadım. bu olayın üstünden 2-3 saat geçtikten sonra denemek için 100kc daha bozdurdum ve bu 100 kc hesabıma eklendi. ilgilenirseniz sevinirim. teşekkürler

    Account id: Fragie

  3. btw i check the server rules now. and it says macro usage will punish with Jail for first 2 attempt. But 3rd party tool usage (a.k.a koxp, bot) will punish for perma ban immediately.

    i think Nikos charge us with koxp usage. im realy confused now

  4. me and kalandra got banned too, for using Logitech Gaming Software and pressing R+R+3 automatically. Anyway....

    i just want to say goodbye to all of you guys. This server is small but lots of fun in there. i enjoyed so much while pking.

    So i just want to say Thanks and Goodbye to everyone, not only my clannies also who fight against me in cz.

    Cya guys, ty for everything

     

    Kind Regards

    Fragie92

×
×
  • Create New...