Jump to content

cloyster7

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by cloyster7

  1. 43 minutes ago, thefreesoul said:

    Videonun ortasıdna maalesef internetimden dolayı düştüm arkadaşlar 7 kişi ile devam etmiştir benim paylaştığım videoda hakaret kapışma rekabet herhangi bir şey yoktur ama maalesef knight online tarihi sidik yarıştırmak isteyenler birde oyunu eğlenmek için oynayan arkadaşlar vardır siz tarafınızı belli etmişsiniz bu arada video güzel olmuş (yaşınıza yakışan all chatten yazıdğınız kelimeler harici ) saygını sınırını aşmadıktan sonra istediğin kadar kes video paylaş ben zevkle izlerim. Sadece kasmayın kendinizi yeter :) 

    Kardeşim, ben Yahya. Bizim adamlık yaptığımız yerde, sizin iki party iken bize saldırıp video çekip internete atmanız bizi rahatsız etti, bu sebepten dolayı video çekip cevap verdik.Tek party geldiğinizde çocuk döver gibi dövüp video attık.Tekrar isterseniz tekrar dövüşürüz, tekrar döveriz,tekrar video atarız.Vs için istediğin zaman da pm atabilirsin.

  2. Marmara_KAZIM denilen şahıs, Yahya hakkında suçlamalarda bulunuyor ve hakaret içerikli cümleler kullanıyor.Gerekli incelemeleri yapınız, Yahya'da bir problem çıktığı takdir de banlanacaktır, lakin çıkmaz ise bu karakter eksikliği yaşayan kişi gerekli cezai işleme tabii tutulmalıdır.

     

    https://hizliresim.com/T52453

     

    https://hizliresim.com/P52tzu

     

    https://hizliresim.com/Tnztx3

     

    https://hizliresim.com/Fkrs9b

     

     

×
×
  • Create New...