Jump to content

Russen

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by Russen

  1. TAKEN Ezkeza  forumda dolanırken postunu gördüm, direk altına imzamı atarım.    +1

    Leg cut ayrı, scream ayrı, ice sonrası lf bug desen ayrı... 

    Assasin= Suikastçı , partilerin içine girip odaklandığı oyuncuyu indirmesi beklenir doğru olan budur ancak maalesef bu serverda bu söz konusu değil , mağlum belirtilen nedenlerden ötürü..

    Özelliklerinden dolayı  tank melee partilerinde de 2. veya 3. tercihtir.   Solo dolanmaya çalışır , moradondan cz ye yeni geçen elinde werewolfttan çıkan wood staflı mage , magic shield ve resistanslı item dolu olmana rağmen çıt çıt stunlaya stunlaya keser vb....

    Çok can sıkıcı olmaya başladı.

     

     

  2. 3 hours ago, showmachine said:

    onca arkadaşımın Emaneti ve onca Emeklerim karakterimde bulunmaktadır Sunucuyu gerçekten seviyor ve isteyerek oynuyorum. Lütfen benim sunucudan uzaklaştırılmama musade etmeyin.

    Yıllardır hep karşı ırkta rakip olarak oynadık, ,ilk defa bu serverda oynama şansımız oldu. İkimizinde daha yeni yeni hesapları toparladığı şu günlerde böyle bir talihsizlik yaşamana üzüldüm. 

    GM_Thanos' un da belirttiği gibi , mail adresinin önemi belirtilmiş  olsa da, , ortak hesap kullanımı, 3th tools, kosp , ban vb gibi bir durum olmamasından dolayı inisiyatif alarak destek olacaklarını umuyorum.

     

  3. oyun dosyası içinde fx klasöründen  aşağıdaki dosyaları kes farklı bir lokasyona taşıyarak dene. baktın çöüzm olmadı tekrar klasörün içine koyarsın. Denemende fayda var.

    frostnova_target.fxb

    staticnova_target.fxb

    supernova_target.fxb

    blizzard_target.fxb

    inferno_target.fxb

    thundercloud_target.fxb

  4. 1 hour ago, nikos32 said:
    • You can kill them solo.
    • Their item drops are same as Dark Mare except Silver Bars.
    • They are located in Colony Zone and they have replaced the spots of Beast monsters behind the town bases.

    Mini Duke/Bach/Bishop can now be found outside of bowl as well. More specifically they are located at Beast, Cardinal and Stone Golem (next to Troll) spots.

    👍

×
×
  • Create New...