Jump to content

IIIBATTALGAZIIII

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by IIIBATTALGAZIIII

  1. 38 minutes ago, ThomasIsBack said:

    Hepsini okudum,aralarında tek düzgün konuşup orta yol bulmaya çalışan sensin.Yollandiyi savunmak için demiyorum genel olarak ben de tsde veya pmde aptal perulu vs diyorum bu zannımca ırkçılık değil.İnsanların konuşma tarzları farklıdır ama sen de kendince haklısın.Ben benim şahsıma küfür edilmedikçe veya hakaret edilmedikçe durduk yere küfür veya hakaret etmem.Sizinkiler birkaç kişi hariç aynı şeyleri günlerdir yazıyorlar ve herkes neyin ne olduğunu idrak edecek yaşta.Bence uzatmanın manası yok.Düzgün bir dille yaklaştığın için teşekkür ederim şahsım adına 

    Bhromka ile alakalı +1

  2. 5 hours ago, Innocenzio said:

    ya kendi aralarında bile geçinemeyen birbirlerine ana avrat sövüp sövüp kavga edip ayrılan parçalanan sağa sola dağılan bir oluşum şimdi hiç bir şey olmamış gibi bir araya gelmiş hem bize ahlak dersi veriyor, hem de oyunculuktan bahsediyorlar, oyunculuk konusu çok geri planda şuan, herkes kendine göre şu oyunu oynuyor, adam olmak lazım adam adam, küçüklerine örnek olacak yaştalar eminim onlardan daha küçüklerde vardır bu serverda ama hala çocuk gibi davranıyorlar. ÇOCUKSUNUZ OĞLUM SİZ ÇOCUK ÇOCUK...

    Çoçukla çocuk olan sen :DDDDDDDDDD biz bebeyiz bebeee hadi öptüm canımsın 😘

  3. Just now, Majesty said:

    Her sunucunun kendine has özellikleri vardır. Hiçbir zaman sunucuda güncellemeler 3 ay içinde gelmedi. Tekrar aynı şeyi söylüyorum burası PK sunucusu değil. 2 ay içerisinde iron set +8 armor ile PK atmayı düşünüyorsanız hata edersiniz. Diğer sunucularda gördüğünüz veya alıştığınız özellikleri burada olmasını talep etmeniz/beklemeniz de yanlış. Mevcut düzen bu şekilde devam edecektir. Aslında aldığın cevap tam anlamıyla yorumlarını karşılıyor, tekrar okursan ne demek istediğimi anlarsın. Başka bir sunucu 6 ay içerisinde 3 kere reset atarken, burası hep aynı kaldı ve açık kaldı. Sunucu 2. ayını doldurdu ve ortalama olarak 600 kullanıcı aktif olarak devam ediyor burada. Sunucu özelliklerini değiştirme çabasında olmak yerine buna alışmanızı tavsiye ederim.

    Sayın majeste, 2.ayınızı doldurdunuz bunun bir sebebi var. Ben öneri sundum cevabımı aldım. Beni kaideye alıp cevapladığınız için teşekkürler. 2 3 hafta sonra ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Kolay gelsin. İyi forumlar.

  4. 5 minutes ago, Majesty said:

    Başka sunucular ile karıştırmayın burasını. Hep uzun süre açık kaldı burası ve PK aktif oldu. Burası PK server değil tüm güncellemelerin 2 ay içinde gelmesini bekliyorsanız yanlış sunucuda oyun oynuyorsunuz. ProfKO da hiçbir zaman +1 üzeri takı açılmadı zaten veya +8 üzeri item olmadı. Sunucudan sunucuya zıplayan oyuncuların kalıp kalmaması bizim umurumuzda değil, giden de geri gelecektir bundan emin olabilirsin :) 

    Güncellemeler sıra ile ve "zamanla" gelecektir. İyi eğlenceler

    Hiç kusura bakmayın 6 sene öncede oynadım bugünde oynadım hiç dediğiniz gibi olmadı 2017 de sunucunuz 3 ay gitti 3 ay sonra serverda adam kalmadı. Biz dünkü oyuncu değiliz kusura bakmayınız. Server 3 senede açık kalabilir ama içinde oyuncu kalmadıktan sonra napalım serveri. Bu gerçeği inkar etmenize gerek yok biz bunu bilerek oynuyoruz zaten. Tek ben değilim herkes bunun farkında.Ben oynuyorum şu anda benim problemim yok akşamları girer pk mı atar çıkarım. Şurdaki polemiği yaratan unsurları söyledim. Biraz oyuncuları düşman değilde iş arkadaşı olarak görün müşteri olarak görün ki eksiklerinizi görüp tamamlayabilesiniz. Ben buraya daha iyi bir oyun için öneride bulundum. Eleştiri yaptım. Karşılığında aldığım cevap alakasız.

  5. On 12/15/2020 at 5:49 PM, Majesty said:

    Zaten 2 ay sonunda iron set ile PK atmayı düşünüyorsanız yanlış serverda olduğunuzu söylemeliyim. 

    Sayın majeste serverin 10 sene gideceğini düşünüyorsanız yanlış yerdesiniz :) 3 ay sonra olan oyuncuların yude 20 sini bulursan öp başın a koy. Öncelikle şunu belirteyim bu oyunda upgrade olarak silah ve kıyafetlerde +10 takılarda ise +5 mevcut yahu bunu kaç senedir yaşıyorrsunuz server her sene sıfırlanıp yeniden açılıyor.Serveri kapattığınız zaman bakın bir dikkat edin +2 takı varmı serverda +3ü boşverin ya. Şunu yapabilirsiniz drop rate arttır güncellemeleri daha hızlı vererek burda tartışma yaratan herkese fırsat vermeyebilirsiniz. Mesela Açılmayan JR Clan war +1 takı upgrade +9 item upgrade +2 takı upgrade yani drop oranını azaltarak insanları bıktırırsınız.Oyuncular oyundan neden sıkılır Çünkü herhangi bir etkinlik yok yapacaklari birşey kalmamiş serverda yığınla GB var felan filan belli yani bundan dolayı herkes bir birine sarıyor paso tartışma çıkıyor. Bence güncellemeleri hızlı bir şekilde vermeniz gerekiyor. Drop rate arttırıp servera unıque item akmasını sağlamalısınız bunlar cogaldikça hızlı bir şekilde upgradeleri arttırmanız gerekicek. Hadi size iyi tartışmalar. İyi forumlar.

  6. +9 beyinsiz warrior itemi SELLLLLLLLLLLL

    Mülakaşaya girmeye gerek yok :) İş gb'lik iş değil Biladerrleri alalım buraya bak bakalım adamlar düşüyomuymuş :) Magenin meleye meteor ve nova ile 700 800 dmg vurduğu serverda mage çok vuruyo diye ağlıyorsan. Sakın! başka yerlerde oynama burası tam senlik :) Daha fazla rezil olmaman adına bir öneri. Ha bide unutmuşum dbli 800 diyon sen 1800 vururken iyide biz 800 vurmuşuz çokmu :D

    • Like 1
  7. Merhabalar, karakterim IIIBATTALGAZIIII clandan Bir arkadaşın itemi benim karakterde emanet almıştım. Arkadaş geri emanet itemini istediğinde ailemde coronadan'dan problemler vardı bir süre oyundan uzak kalmak zorundaydım. Arkadaşa kimlik ve şifre şifre verdim girip itemlerini alması için. Benim karaktere 1 kerelik kendi bilgisayarından girdiği için benim karakterde banlanmış arkadaşlar bu şekilde aktardılar. Mağduriyetimin giderilmesini rica ederim.

     

    Aldığım itemler: 4x warrior +7 shell,  1x warrior helmet chitin +7 ve +7 SN

×
×
  • Create New...