Jump to content

bengeldimabiler

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by bengeldimabiler

  1. 43 minutes ago, Innocenzio said:

    doğru, nema ile kafa kafaya video yok içerikte zaten, smokelarla da birebir kapışmamız yok, origins ve bir takım bir kaç adamla daha kapışmamız yok, videoda da paso ölüyoruz zaten, yukarıda dedim ya siz çok iyisiniz en iyi sizsiniz, biz bu oyunu bilmiyoruz kardeşim ciddiyim ya şaka değil bu :)

    dikkatli bir şekilde izledim zaten kestiğiniz adamlarda ellerinde üstlerinde sizin itemlere eş değer yada yakın bir item göremedim...

    • Sad 3
  2. 2 minutes ago, KGGWinChenzo said:

    kardeşlerim swde magenin damagesi bir yerde sabitlenmişken tüm jobların damageleri sabitlensin 7 hbde aynı vursun 7 raptorda 8 raptorda 8 gigada hepsi aynı vursun eşitlensin şartlar daha bu sorunlar çözülememişken re-spawn sc problem mi ? swde ben dual fr taksam normalinde fr damage 30 var ama merak ettiğim şu buda stafda olduğu gibi sadece tekleme ve staf skiline mi yansıcak nowamız 6 mage toplamda 6k yı bile görmezken hiç olmayan wariorda 7k hp yi aoe ile nasıl eriticez ne gibi taktikler geliştiricez smokelar gibi 20 mage mi gezmeliyiz ? eğer olur oysa yapalım gireriz cengizlerin tsye 2 part 3 parti mage gezeriz afedersiniz bu swde pkdan soğuturuz bu mu yani olacak şey =? adım gibi eminim şuan frde taksam beklenen damage artışı olmayacak çünkü fr damage bir yerden sonra aoe skillerinde sabitleniyor . güzel güzel rekabet olsun oynayalım edelim nova atıyor meleeye afedersiniz adam sallana sallana heal alıyor çünkü biliyor düşmeyeceğini adam tor atıp heal alıyor o derece rahat . bf yaratıklarında farm yapacağımız hiçbir slot yok 140 vuruyoruz stafla bf monsterlara ? yani diyeceğim o ki okadar problem varken bu konu lüzumsuz.

    +1

×
×
  • Create New...