Jump to content

manowar

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by manowar

  1. Konuyu ısrarla baltalamaya çalışıyorsun Lady, mage damegelerine girmek istemiyorum ama beni zorluyorsun. Hem full mp ile 1-1.2 k nova koyayım, hem de 4-5 warrior anca eritebilsin. Güzel mantık, güzel server. Böyle oynamak gerçekten keyif verecek mi size? Bize vermeyeceği kesin, böyle devam ederse bowlda anca atrosslara boşaltırsınız novayı. 

    Diğer delos bug ı gibi olaylarda sesinizi çıkarmayın, işinize gelmeyince başka jobların durumuyla ilgili en çok siz konuşun. İstediğiniz kadar burada ekmek çıkmaz deyin, sesimizi duyurmaya çalışacağız. Çünkü bu serverda olmaktan keyif alıyorduk, eskisi gibi keyif almak için de çabalayacağız. Olmadığı durumda ayrılmaktan başka bir çare bırakmayacaksınız bize.

  2. Hala ana problemin mage damageleri üzerinden olduğunu mu düşünüyorsunuz arkadaşlar lütfen yapmayın gözünüzü seveyim. Mage damageleri server başından beri aynı, bu konuyla ilgili herhangi bir problemimiz yok, aynı kalsın devam etsin hiç sorun değil. Ama warriorları oynayanlar biziz en başından beri bu yüzden warrior amagelerin ne kadar değiştiğini haliyle kendimiz daha iyi görüyoruz ve değerlendiriyoruz. 

    Quava'nın dediği gibi dün 3.2-3.3 K vurduğumuz Titana bugün bu sabah 1.9 K ortalama ile vuruyorsam burada bir problem vardır. %15 damage azaltılması deyip geçemezsiniz. Bizim patch sonrası gördüğümüz %35 kadar bir azaltma. Bunun normal olduğunu düşünmüyoruz, ve bu konuyu inanın dert edenler sadece forumda burada bizim gibi yazanlar değil. Herkes forumu kullanmıyor. Oyun içinde kaç tane insanla konuştum aynı şeyi düşünüyorlar. 

    Mage damageleri hakkında kendi yorumunuzu elbette yapın, ama warrior damageleri için açtığımız bu postun altına bari gelip warrior oynuyormuş da herkes memnunmuş gibi yorum yapmayın rica ediyorum.

  3. Buradaki sorunun QuAva'nın sadece magelerle ilgili sorunu olduğunu düşünen arkadaşlar ciddi mi gerçekten? Ben ve arkadaşlarım da server'a sonradan geldik ve geldiğimizde en çok hoşumuza giden şey Job'ların damage konusundaki eşitliği olmuştu. Bundan dolayı burada kalmaktan keyif alıyorduk. Bir warrior olarak ilk zamanlarda vurduğumuz damage bence ortalamaydı, sonraki patchle beraber biz de melee'lerin fazla vurduğuna hem fikirdik, fakat dün gece yapılan patch tam olarak "vur dedik öldürdün" ayarındaydı. Herkes anti spear vs. gibi QuAva'nın da burada demek istediği diğer jobların damageleri değişmiyorken, neden warriorlar serverın en başındaki zamandan bile daha az vuracak hale getirildi?

    Bu konuyla alakalı QuAva'ya ekip olarak katılıyoruz,  hali hazırda server'dan ayrılan arkadaşlarımız oldu fakat biz server'dan bu damage'ler dışında memnunuz ve ayrılmak istemiyoruz. O yüzden en azından Warrior damagelerinin ilk zamanki haline getirilmesini talep ediyoruz. Bu serverdan istemeden ayrılmayı istemiyoruz, sesimize kulak verin. Burada Warriorlar için ekstra ayrıcalık istemiyoruz, eşitlik istiyoruz.

     

    Bu konuda da yalnız olduğumuzu düşünmüyorum, her ne kadar sizin dışınızda herkes memnun deseniz de serverın önde gelen çoğu warrior arkadaşlarımızla konuştuğumuzda pek çoğu bu durumdan ciddi derecede rahatsız. Umarım sesimize kulak vermeyi tercih edersiniz de biz de serverda kalıp keyifle oyunumuzu oynarız.

     

    ManOwaR.

×
×
  • Create New...