Jump to content

smile

Members
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    United States

Posts posted by smile

  1. 6 hours ago, wogo said:

     

    Videoda izlediğiniz prieste 5 asasin atak veriyor healinin düştüğünü gördünüz mü?

    Benim gözümle gördüğüm denediğim şeyi denedik sorun yok, deyip üstünü kapamaya çalışıyorsunuz.

    Dalga mı geçiyorsunuz?

    Bu patchleri yapan nikos ile bu konuyu konuştuk kendisi diyor ki; Artık hiç bir job priestlerin healini kesemeyecek çok şikayet aldık. :)

    nikosa bu  konuda laf söyleyemezsin o işini bilir. ayrıca o priestte tbl var  ve dışarıdan başkası healliyor o yüzden casting yemiyor derhal banlanmasını istiyorum.

    Saygılarımla

  2. 12 hours ago, HuckleberryFinn said:

    FnL buddy thx for defending me ❤️

    Your comments are simply hillarious Smile and Elysia xD

    Obviously I am using the ctrl minor method which any idiot can tell. Also I have no problem at all getting checked by nikos and the staff. On the contrary, I would love them to do it so you can all see im cleaner than ever once and for all :)

     

    Oh and btw, 10 months ago I filmed myself "Macroing"

    Have fun xD

     

    paylaştığın movielerin arkasındaki pk görüntülerini koy.amk birinizde çıkıp açık açık kullanıyorum diyemiyorsunuz

  3. 13 hours ago, thefnl said:

    olm sen salak misin ?  videoda belli olmayınca kullanmamış mı oluyor mesela ? derdin odan adami git report et bu kadar basit 

     

    bu kadar adam salak bi sen akıllısın. videoda makronun aktif olduğu çok açık ve net.   report etsem nolacak hangi birilerini banlayacaklar. anca  kendi  kankinizi savunun amk başka birşey yaptıgınız yok

  4. 14 minutes ago, thefnl said:

    benim takıldıgım konu adamın videosunun altına bunların yazılması

    obje kullanan mage party var mı mesela,pk videolarının altına gelip bunların yazılması da saçma

    şikayet başlığı orada

    nereye yazacaz dayı? adam video paylaşmış altınada yorum yazıyoruz. makroyla oynayan adamı tebrik etmemizi beklemiyorsundur umarım.  şikayet etmiyoruz kimseyi. bariz makroyla oynuyorsun bunu hıyar gibi belli edecek movie paylaşmayacaksın. aksi takdirde üzülürüz, üzeriz

  5. 34 minutes ago, Majesty said:

    Ne tarz bir güncelleme gelseydi dolu olur acaba, öneriniz nedir ? 

    Önerilerin pek dikkate alındığını düşünmüyorum ama ben yine de  söyleceğim. Nikos daha öncesinde bu serverin pk değil farm sunucusu olduğunu kendisi söylemişti.  Farm konusunda ben hiç bir güncelleme göremedim.  Farm sunucularda her zaman  şans faktörüne bağlı düzenlemeler yapılmalıdır. Örneğin Dm ve Titanlara monster stone ekleyebilir, Düşük oranla pus itemleri  old rol roc tarzı itemler koyabilrdiniz.   Dikkat ettiyseyniz DM VE titan farmı yapanların sayısıda azaldı,  sanırım onların droplarındada değişiklik oldu.

  6. 18 minutes ago, wogo said:

    Ağzını topla dangalak kim ağlıyormuş, ben eşitlikten başka bir şey istemem ve istemedim de tabi sizin gibi bencil mahluklar hep daha fazlasını istediği için benim gibi insanlarda otomatikman lan hayırdır ***** demesi lazım. Zaten ülke olarak sizin gibi beyin yoksunu yamyam tayfa çok olduğundan bu hallerdeyiz. Sorun siyasi görüşler değil kafa yapısı kafanı değiştir, rengini değil. Bunlar algılayamayacağın ve öz eleştiri yapamayacağın hususlar olduğundan kendini aydın gibi düşünüp cahil gibi öleceksin.

    Hiç bir şey anlamadan gereksiz gereksiz alıntı yapmışsın tabi sende haklısın gerekli organlar işlevini yerine getiremeyince böyle gereksiz bir insan çıkıyor karşımıza aklı yok yorumu var.

     

    Kendin söylemişsin 72den sonra 83 e kadar hangi skili işlevsel bu skiller sende var warriorda yok asasta yok priestte yok hala doymuyorsun aç gözünü be doymak bilmeyen 7 ölümcül günahın 7sinede sahip olan mahlukat.

    Sen şimdi bu konuyu ülke gündemiyle kıyasladın ya bana  vatan haini  fedöcü falanda dersin :D ne anlatıyorsun zottirik.  sanki bana ulusa sesleniş yapıyor.  adam eksik olan birşeyi yazmış. sen ne sikime boş boş yorum yazıyorsun.  Örümcek beyninle önce bir ne yazdıgına bak sonra bana cevap ver.  asasın 72 si var 80 i var bilmem neyi var bunlar hep atak üzerine.  magede vuruş üzerine 72 den önce ve sonra düzgün bir skili mi var? halen 

  7. 1 hour ago, wogo said:

    Magelerin damageleri hala tartışılıyor ya ne diyeyim 3-4 asas içinize girip zar zor kesebiliyorken hala jobunuzu yükseltmeye çalışıyorsunuz, karşınızda olan jobları iyice işlevsiz yapmaya gayret ediyorsunuz, bu arada serveda en güçlü job magedir, aksini idda eden oyundan zerre çakmıyordur.Buna rağmen serverda user tutuyor mage damagesi iyi olsun diye düşünüyoruz sizler tatmin noktası 0 olan ey insanoğlu!! Madem öyle..

    ASASIN DAMAGELER NE BÖYLE BEN NEDEN MAGEYE DB MALİCELİ SPIKE ILE TEK ATAMIYORUM.

    THURST 70 LE NEDEN DIĞERINI KESEMIYORUM.

    TEK ASAS GİRİP NEDEN Bİ PARTİ MAGEYİ KESEMİYORUM ASAS DAMAGELER GÜÇLENSİN.

    BÖYLE OLMAZ.WARRIRORLARINDA DAMAGELERI YUKSELTTIN ABI BPLERINDE YUKSELTIN HERKES BIRBIRINE TEK ATSIN.

    72 SKILININ KITLEMESINDEN ADAMLAR BAHSEDİYORKEN BENIM NEDEN DAMAGESINE KARŞI ÇIKACAĞIM BİR 72 SKILIM YOK...

    moruk sen ilk zamanlar  ağlamıyormuydun  asas az vuruyor diye? sana kimse karşı birşey söylememişken bu adamın açtığı konuyu  niye baltalıyorsun.  ağzına emziğini aldın otur  boş yapma. her konunun altına yazı yazıp birşeyden anladığını zannediyorsun.yok 72 skili istiyorum yok mageleri tek kesmek istiyorum. sen kimsin neye sahipsinde o dediklerini yapacaksın. magenin  72 den sonra 83  e kadar hangi skili işlevsel? neye dayanarak böyle bir kıyaslama yapıyorsun zottirik? 

  8. 2 hours ago, ThomasFuckingShelby said:

    Oyuna 0dan lr silah gelsin diyorsunuz kimse de çıkıp saçma demiyor.Ben oyunun orjinalindeki ringler orijinal kalsın diyince aptal gibi kelimeler sarf ediyorsunuz.Lütfen zaten hem yüksek hasar vurup hem 6.5 7k up ile dolaşıp utanmadan bir de 50 tane silah çeşitliliğiniz varken gelip hala yeni item istemeyin

    dostum sen bu serverda daha önceden oynamadın sanırım. Adam doğru söylüyor. Weaponlara özel  lr fr gr roflar vardı, 3 damage veren kanatlar vardı. Evet burası myko sunucu ama bildiğin myko sunucular gibi değil. Nikos  item editleme konusunda oldukça istekli ve başarılıdır. Daha güzel bir önerin varsa  Anket açarsın herkes oy verir. Kişiye özel sunucu düzenlemesi yapılmıyor. Çoğunluk ne isterse o olur.

  9. 1 hour ago, AcarBey said:

    Benim burda anlatmak istediğim wairor gibi düşünün sol eline taktığı itemden direk atak alması misal wairorlar spear yanına impak taktığında atakları artıyor U daki. Priestte de durumun direkt olarak böyle olması.

    Priestte hiç bir zaman 2. silah Atak arttırmaz. Ama halihazırda Usko'da  İnt  2h silahlar, İnt statlar ve int takılarla birlikte atak vermektedir. Şu an burada böyle bir şey yapılır mı denenir mi bilemem. 

    • Like 1
×
×
  • Create New...