Jump to content

wildsoul

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by wildsoul

  1. 7 minutes ago, GM_Thanos said:

    Merhaba,

    Macro olmayacak diye bir şey demedik, hala exp/farm için kullanabilirsiniz. Eskiden şu vardı bu vardı şimdi niye yok diye dert yanmanızın bizi eskiye tekrar götürme noktasında işe yarayacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bir takım şeyleri belirli bir mantık çerçevesinde aktif/de-aktif ettik.

    ProfessionalKO serverine serverin neresinde girerseniz girin karakterinizi adam etmeniz 4 hafta, hadi bilemediniz 6 hafta. Bu 2014'ten beri böyle, hiç değişmedi.

    Cevabınız için teşekkür ederim.eskiden olup şimdi olmayan dediğimiz şeyler aradaki makası inanılmaz açıyor.

    Serverı kötülemek veya karalamak için yazmıyorum halende aktif olarak oynuyorum lakin bu yapılan güncellemeler yeni başlayanlar için hep dezavantaj.

     

    tam tersi yeni başlayanları teşvik edecek güncellemeler yerine eski ile yeni oyuncuların arasında uçurum oldu.Misal bu servent of isilioon droplarından dolayı +8 high class item yapanlar yaptı yapamayanlar armut gibi kaldı :)

     

    ilk açıldığında light farm olan server şimdi pro server oldu.Konuyu açmamdaki neden betada bu iyileşmeler yapılıp official da bu şekilde açılmasını belirtmek içindi.

    teşekkürler

  2. Macro şimdiye dek kullanıldı,şimdi olmayacak diyorsunuz.server açılalı 20 gün olmuş item yapanlar bu şekilde yaptı,yeni başlayanlar ne yapacak? nasıl tutunacak serverda?Elle farm gerçekten zulüm.Czde rahat bırakmıyorlar item yok,soğuyorsunuz.Eslant da dm dönsen para eden tek şey silver bar o da 20 dm de 1 çıkıyor.

     

    İlk 2 hafta millet delosda servent isilioon da seri seri high class item droplamış,onunda drobu kısılmış? Yeni başlayanların günahı ney?İtemi yapan yaptı yapmayan oynamasın kafasındamısınız?

    Yine aynı şekilde ilk 1 hafta lufer ve emc de x100 x500 ve x1000 aktifmiş parayı kasan kastı şimdi yeni gelene yallah mı diyorsunuz?

     

    Beta niçin var.madem beta server açtınız neden bu kuralları server açıldığında koymadınız?Oyun ortasında kural değişmez!

×
×
  • Create New...