Jump to content

trkglsmt

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by trkglsmt

  1. Ban işleminden ziyade tekrar ne kadar büyük bir isme sahip olduğumu gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar kimsenin karşısında boyun eğmediğimizden ötürü bu şekilde davranmanız gayet açıktır. Daha öncesinde el açtığınız insanlar ve karşısında ağladığınız insanlar için bu şekilde kin gütmenizi de doğal buluyorum. Benden yana varsa hakkım yine helaldir, sizin bir hakkınız olmadığı için hak ya da hukuk muhakamesine girmiyorum. Allah öncelikle insan olabilmeyi, daha sonrasında da insan gibi davranabilmeyi nasip etsin.

  2. Just now, Majesty said:

    Savunduğun arkadaş bundan önceki sunucumuzda illegal programından dolayı banlandığını tekrar hatırlatırım. Merak etmeyin en az sizler kadar belki de sizden daha fazla bu oyunda bilgiye sahibiz. 

    Haksız olan insanlar kendisini savunur; haklı olan insanları hakkını alır. Adalet ve hukuk kavramının ne demek olduğu siz ve yöneticileriniz için kelimeden ibaretse bu size kalmış bir husustur. Kesinlikle illegal bir programdan ötürü banlanmadım. Dönemin GM SahinBey aynı zamanda realden tanışıklığım olan bir kişidir; buna binaen beni küfür etmem dolayısıyla '' 4 '' günlük banlamıştır fakat daha sonra bu banı açtıramadığı için, server sahibi ile ters düşüp tüm '' Legends '' ekibinin banlanmasına maal olmuştur. Daha sonra server kötü gidişatından ötürü daha sonra tüm '' Legends '' clanının banı açılmıştır. Bu da ironik bir yaşanmışlıktır. :)  Bu server da şu an faal olan; iyi ya da kötü olduğum tüm oyuncular biliyorlar ki asla hile kullanmadım, kullanmayı da tasvip eden birisi değilim. 

  3. 4 minutes ago, Majesty said:

    İyi günler, video GM ekibi tarafından birlikte incelenmiş ve admin bilgisi dahilinde karakteriniz banlanmıştır. Videodaki olay ne görsel hata ne de "cahilce" bir işlemdir.

    Sonuç olarak banınız açılmayacaktır.

    Eğer oyunu illegal program kullanmadan oynarsanız sorunsuz bir şekilde keyifle sunucumuzda eğlenmeye devam edebilirsiniz

    Merhabalar; öncelikle yanıtınız için teşekkürler. Bu zamana kadar iyisiyle kötüsüyle vakit geçirdiğimiz, saygılı ya da saygısızca yaşadığımız hususlarda bile karşımdaki kişiler; yetkili ya da yetkisiz böyle bir şey yapmayacağımı bilirler fakat oyun hususunda bilgi sahibi olmayıp, klavye hususunda bilgisi olanlara söylenecek çok fazla husus olmadığı kanaatindeyim. Altını çizerek söylüyorum: bu yapılan işlem bu oyunu bilmeyen kişilerin '' GM EKİBİ VE ADMİN '' cahilce suçlama yapmış olduğu bir husustur. Ekibimiz ve ben bu banlanmanın yersiz olduğunu iddaa ederek, tekrar incelenmesini talep ediyoruz.

  4. Merhabalar;
    01.11.2020 tarihi yaklaşık 22:30 sularında P0seidon adlı karakterim banlanmıştır; sebep wall hack olarak gösterilmiştir. Buna istinaden aşağıdaki video tarafımıza sunulmuş olup, oyunu bilmeyen kişilerin böyle bir platformda yer alması gayet üzücüdür. Bu hususta mantıklı bir sebep varsa tabii ki ban işlemi devam edilebilir ancak cahilce yapılan bu işlemin saçma olduğu aşikardır. Bu sebeple VISIUAL BUG'unu bilmeyen kişilerin, böyle kararlar alması saçma ve gerçek dışıdır.

    Video linktedir.

    https://streamable.com/8jmakf 

×
×
  • Create New...