Jump to content

UntouchabLe

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by UntouchabLe

  1. 54 minutes ago, NotSoBad said:

    kemiğini kırar götüne sokarız adamın. zırlayın şimdi sağda solda.

    Hayrola Ali götündeki bu rahatlığın sebebi GM charının olması mı ?

    Belli ki bişeyleri başaramamanın verdiği huzursuzluğu böyle basit başarılarla avutmaya çalışıyorsun senin gibi çoluk çocuk muhabbeti yapan insanlara nasıl gm char veriyorlar orası da ayrı üzücü bi durum.Kimsenin ağladığı zırladığı yok.Zaten kesmişsiniz bunu da söylemişiz zaten inkar yok bişey yok.Senin bu kuyruk acın nerden geliyor?

  2. Video güzel olmuş elinize,emeğinize sağlık ama Yahyalarla attığınız vsnin 1 dakikalık kısmını koymanız biraz manidar gibi o vsde 3 sc bastık biz geriye neredeyse 100 dakika yok sanki 1 dakikada kesip towna göndermiş izlenimi vermişsiniz.Videoda vurduğunuz damageler zaten görünüyor priestin kolundaki cs yandı herkesin üstü başı yandı tormentsiz o damageleri atıyordunuz doğal olarakta düştük en nihayetinde böylesi uzun sürecek bi vsyi düşünmemiştik hiç ama yinede elinize emeğinize sağlık sonuçta kestiniz ona diyecek bişey yok.

  3. 3 hours ago, Majesty said:

    Staff hasarlarınız elemental yüzükler ile yükselecektir.

    Konuyu açan arkadaşın yazdıklarını okursanız,konu damagelerle alakalı değil.Stun rate ile alakalı ve düşük olduğunu sizde biliyorsunuz bununla ilgili bi iyileştirme isteniyor.Damage vurmak istemiyor adam zaten lr oynuyor damage ile işi yok stun istiyor STUUUNN

×
×
  • Create New...