Jump to content

fatih34

Members
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Posts posted by fatih34

  1. 5 minutes ago, Majesty said:

    O ekmeğin pişmesinde bizim de payımız var. Bunu atlamazsan seviniriz.

    Daha çok yiyin, benim gözüm orada değil. Yukarıda da dalga geçmediğinizi ifade etmeyin daha komik kaçıyor :)) Siz böyle devam edin. Yazacak bir şey yok. Yaptığınız hataları kabul etmiyorsunuz üstüne yapıcı bir dille konuşanla da dalga geçiyorsunuz. Ben cümleye Matematikten anlamıyorsunuz, bu kadar saçmalık mı olur? Yapmayın bu işi diye de başlayabilirdim. Kolay gelsin, iyi tartışmalar, pardon eğlenmeler.

  2. Dalga geçmeye devam edin :)) Ben dediğim her şeyin arkasındayım. Matematik bilmiyorsunuz veya bildiğiniz matematiği oyuna uygulayamıyorsunuz. 

    -EMC farmında x1000 patlaması ( serverin ilk zamanlarında)

    -Titandaki exp item drop % sinin yüksek olması..

    daha fazla yazarım ama siz yine dalgaya vurursunuz :)) 

  3. Matematiği iyi olan birisinin GM kadrosuna katılıp, droplar vs gibi konularda düzenlemelerin %99 unun bu kişiye ait olması gerekiyor. Bugün EXP Raptor +8 basıldı. İtemler swe çok hızlı giriyor, bununla beraber emek vermeden kasılan gbler çok fazla. 

    Ko myko serverinde de emc farmı vardı ve makro farm serbestti. Lamirosda saatte 15-20m lik çöp kasabiliyordun. Bu çöpleri sürekli sundriese gidip satman gerekiyordu. Bu farmı yapan çok azdı. Çünkü bilgisayar başında olmadan yapılabilecek bir farm değil(Hile kullanılmadıgı taktirde.) . Professional ko da ise 1 karakter son güncellemelere rağmen saatte 30m civarı hiç üstünü boşaltma ihtiyacı duymadan kasabiliyor. RPR için magic hammer var, makroya rahatlıkla 20-30 dkda bir magic hammer bastırabillirsin. 10 DK da towna yollama olayında da bir çözümünü buluyorlar.

    Şuan afk farmını ben de yaparım. En kötü ihtimalle 10dkda bir bilgisayarı kontrol ederim. 4-5 bilgisayarım olmadığı için yapamıyorum. Bir oyuncunun birden fazla bilgisayarı olmadığı için diğer oyunculardan geri kalması ne kadar mantıklı? 

    Bu dropları tamamen silmenin de geç olduğunu düşünüyorum. SW başında deli gibi kasanlar kastı. 

  4. 49 minutes ago, SirJhon said:

    Söylediğiniz herşeye katılmakla beraber sadece işaretlediklerim yerler hakkında sanki yanlış bildiğiniz şeyler var gibi düşünüyorum. 

    1. Servant of isiloon mob'un orjinalin de uzaktaki saldırgana karşı uzaktan vuruş özelliği vardır. Dark Mare uzaktan vurma olayınıda geçtiğimiz DB'lerde Nİkos Mageler de DM kesebilsin diye yapmıştı. Genellikle mage ve okçular bunu kullanırlar. Bu bir taktiktir.

    2. Armor of destruction professionalko'nun bütün db'lerinde var olan birşey 2014 'den beridir. (Ben bunun düzeltilmesinin Farm olayının cz'ye kaydırılmak istenmesinden dolayı olduğunu düşünüyorum ve gerçekten baya bir vakit alan bir olay şahsen ben uğraşamadım aynı vakitte cz beast veya blood seeker daha fazla kasıyor :).

    3. Maradon upgrade Bug olarak söylediğin şeyi Gerçekten böyle bir bug olduğunu ciddi ciddi düşünüyor musunuz ? siz yaptınız mı? Yapmadıysanız madem biliyorsunuz niye yapmıyorsunuz, ki hala daha böyle birşeyi sizde yapabilirsiniz. Relog atmaya gerek yoktur mage ile kendinizi tp ettirirseniz bir süre userler gözükmez. Ben bunu FPS'em yükselsin diye yapıyorum ama hala daha +7 Selfname yok bildiğiniz bişey varsa bana da söyleyin :) (Bu maddeyi gerçekten meraktan sordum

    Destruction aslında uğraştırıcı değil, bunu şimdi öğrendim. 2 bilgisayarı olan birisi için: birine +1 ib al, digerinede 6 chitin set 6 ib ki bunlar swin ilk günü bile yapılabilecek şeyler. Birini hell hound a koy, diğeride iron bar kassin. Baktın iron barlar çoğalıyor ikisinide hell hounda al. Materyal droplari yüksek, çok istemiyor zaten. Günde rahat 20-30 GB kasilirdi böyle. 

     

    Abi şu olay benim şahsen zoruma gidiyor. Czde beast kestim diyorsun, bende çok kestim. Saatte ne kadar kasıyorsun? Ortalama 1 GB kasıyorsun. 2 GB diyenler olabilir ama slot basılması, ksler emin olun 1 GB nin altındadır. Diyelim ki bu farm için gününden önemli bir zamanı ayırıyorum 4-5 saat farmliyorsun. Bunu 3-4 gün yapıyorsun sonunda zar zor masteri açıyorsun veya 1-2 item aliyorsun, kendi adıma böyle. Diğer yandan adamın 5 bilgisayarı var senin emek vererek kastigin şeyleri 5 dakikalık bir emek vererek kat ve kat fazlasını kasıyor. Sonra da bu adam gidiyor bu gbleri 7-8 liradan satıyor. Gmlerde GB alış satışı yasak diyor. Abi hangi dünyada yaşıyorsunuz ya? Gmlerin bunu anlamamasina ihtimal vermiyorum. Bunu gördükçe farmdan da soguyorsun. GB 20 lira olsa alan ve satanlar olmayacak mı? Olacak ama adam 200 liraya 30-40 GB alamayacak, 10 GB alacak ve sen o adamla mücadele edebileceksin. 

    • Like 1
  5. 4 minutes ago, Majesty said:

    Benim söylediğimle senin söylediğin aynı şey mi ? Tek IP de olan 12 bilgisayardan sadece 1 tanesi girebilir etkinliklere. Telefon interneti kullanmışsın, komşu interneti kullanmışsın buna ne yapmamızı bekliyorsun? FT girişleri artık rastgele oldu ve yakında multiclient girişleri de sınırlandırılacak.

    Aynı ıp ile girişi yasaklamak yetmez diyorum. 100 leader point yeterli bir sınırlama değil. Yol yakınken başka yöntem bulun diye söylüyorum. Size de iyilik yaranmıyor. Hiç eleştrilmeyeceksiniz değil mi? Evet aynı şey değil haklısınız swnizde mutluluklar.

  6. Just now, TheSainT said:

    Ft'leri rastgele yapın ama lufer emc'de afk farmıyla gb satanları hiç ellemeyin gb de erimiyor adamlar yattığı yerden para kazanıyor ne kadar güzel

    öneri kısmında konu açtım fakat 1 gm bile görmedi veya görmezlikten geliyor.  O kadar kişi de destek yorumu attı. SW in ömrünü kısaltıyorlar kendi elleriyle.

    • Like 1
  7. Just now, Elysia said:

    not enough imo macro farm still harming server but its kinda too late

    sundries 1gb coin if sold medal and makro farm finish. 
    If these are done, the problem is solved.

    medal drop= HELL BREAKER, RAPTOR, SHARD, CHİTİN, SHELL, OLD ROC, OLD ROL, KC ...
    medal price= 1gbs

    • Like 1
  8. 6 minutes ago, nikos32 said:
    • The king election has started.
      • Top 10 Elmorad and top 10 Karus clan leaders will be able to nominate a king for the next 6 hours. The clan leaders who won't nominate a king, will be auto-nominated at the end of the nomination period.
      • Vote requirements:
    1. 5000 National Points
    2. 500 Ladder Points
    • The registration to Forgotten Temple has been modified.
      • The participants are randomly selected.
      • 100 Ladder Points requirement has been added.

    FT Random alınması konusunda geç bile kalındı. FT hep aynı kişiler giriyordu bu pek mantıklı değil. 100 leader point sanki biraz az. 3-4 bilgisayarı olan 2.ci karakteri açıp ft girmeyi deniyebilir. 

    Farm konusunda da herkese hitap eden düzenlemeleri yaparsınız umarım. 10 bilgisayarı olan ekran başında olmadan onlarca gb kasarken, 1 bilgisayarı olan binbir emekle 3-5 gbyi çok zor kasıyor. En iyi çözüm farmı czye taşımak ve farmda makroyu yasaklamak. 

  9. 2 minutes ago, MematiBAS said:

    Her gece slotda kavga ediyorum elemanlarla o cakallarda  2 3 okcu geliyor . Sıkıntı yapmıyorum . Oyunda soloyum bişey yapamıyorum .Sana hak veriyorum bu konularda ama çalışan insanlar ve yeni başlayan playerlar için bu durum cok sıkıntı maradonda farm gayet iyi . 

     

    Hocam başlangıç paketi yaparsın. Bu paketteki itemler basılamaz. Yeni başlayanlar için emc farmını açık tutmak hiç mantıklı değil. Öncelikle şuna bakılması lazım EMC de farm yapanların % kaçı yeni başlayanlar?? Bu oran cidden düşük. 

  10. 2 minutes ago, MematiBAS said:

    İyi güzel söyledin de bu cümleleri kurabildiysen muhakak ki masterin açık ve itemlerin sağlam oldugunu düşünüyorum . Altdan gelen yeni oyuncular ne yapıcak ? Masteri acık olmayan oyuncular ne yapıcak ? Çalışan insanlar gidip makroya bırakıyor maradon farmına ve ben her gece koyuyorum . Vakit yok vakit olmayıncada farm da atamıyorum. Mecburen maradon farmına bırakıyorum . O yüzden makro farm iyi işine gelen yapar kasar itemini alır pksını atar . He canın cok istiyorsa slotlarda ezik kesmek onu bilemem . Benim charın masteri acık degil mesela . Cz bowlda bişey yapamıyorum . O yüzden macroda gb kasıp almaya calısıyorum 2 3 gündür . 

    Masterim açık değil. Masterim açık olmadan cz de farm yapıyorum. Gelip darlayanlar da oluyor hatta bazen sinirleniyorum ama iyi kötü item alıyorum. Servere de geç başladım. Gerçekten bunları sadece kendi çıkarlarım doğrultusunda yazmadım. Professional Ko yu önceki dbsinde de oynamış birisi olarak bu swde master açmak daha zor. Bunun sebebi master itemlerinin daha az çıkması vs değil. 

  11. 6 minutes ago, holypunk said:

    Çoğu konuda haklısın ustam CZ canlansın diyorsun hoşsun ama çoğu mykolarda cz farm yapılırken izin verilmiyor 7/24 her iki ırk da baskın atıyorlar.Farm sadece czde dönen swlerde yeni başlayıp ard arda kesilip bırakan çok insan tanıyorum.En iyisi macroyu kökten kaldıracaklar ekran başında olanlar gibi onlarda paşa paşa kassınlar az emek versinler ^^ +1 

    Hocam yeni başlayanların %90 ı emc de farm yapmıyordur. Yeni başlayanlar için başlangıç paketi de yapılabilir. örneğin rogue için 6 chitin set, 6 md dual, 9 takı seti, 6 iron crosbow.. Basılamayan bu itemler kasaya konulabilir.
    Czde karşı ırk tarafından kesilme olayı ortalama bir oyuncu için de geçerli. Farm yapmak kolay olmamalı ki farm kıymetli olsun. GB değerli olduğunda zaten çok fazla gb kasmaya gerek kalmayacak ki. Ortalama saatlerde farm yaparak ortalama karakterini dizebileceksin. +8 İtemlerin de servere girmesiyle farkın iyice artacağını düşünüyorum.

  12. EMC/LUFERSON da makroyla gb kasılması pek mantıklı değil(Neden mantıklı olmadığını açıklayacağım.) Goblin gibi slotlar dolu. Dolaştığımda grel gibi slotlarda da farm yapanları görüyorum. Bu farm yapanların tek bilgisayardan yapmadığını da düşünüyorum. Bu durumdan çok fazla kişi zarar görüyor. Kastıkları gbleri satıyorlar hatta geçenlerde çok bilinen yabancı foruma girdim ve orada bir priest var. İsmini vermeme gerek yok, anlayan anladı. Elinde çok fazla gb, item hatta kc olduğunu, kc dahil sattığını söyledi. Buradan GM zararlı çıkıyor çünkü insanlar siteden kc almak yerine bu kişilerden daha ucuza alıyor. CZ de emek verip gb kasan adam zarar görüyor çünkü swde çok fazla GB var ve bundan dolayı çoğu itemin fiyatı yüksek. EMC-LUFER farmından x1000 vs çekilmesiyle gb rahatlama yaşadı ama hala o zamanlarda kasılan gbler ve şuanda makroyla gb kasanlar var. Benim tavsiyelerim neler?

    -Makro farmda yasaklansın. (CZ farmı için de yasaklansın.)
    -EMC dropları düşürülsün. Farm yapmak isteyen -> RONARK LAND
    -Bugüne kadar kasılan GB leri eritmek için sundirese 1 GB lik madalyon gibi bir şey gelebilir. Drop olarak master itemleri, 350-700-1000 kc, premium, shard, hell breaker, bunun yanında kötü item olarak +5 chitin, +5 shell chitin, +5 iron bow ... gelebilir.
     

    EMC-LUFERSON farmı olacaksa da güçlü moblarda olsun. Yani benim derdim makro ile gb kasılmasın, emek serveri olsun. Makro ile gb kasıldığında da insanlar 3-5 bilgisayarla çok rahat gb kasabiliyor. GB'nin değeri de şuan baya düşük. Türkiye için 10 lira civarında GB satılıyor :( ko-myko oynayanlar swin ilk ayında gb nin değerinin 30 civarında olduğunu çok iyi bilir. Bu arada gb satışına bende karşıyım fakat alan alıyor, satan satıyor. GB alış-satış yasak demek yeterli değil. Takibi gerekli..

    • Like 2
×
×
  • Create New...