Jump to content

Alatariel

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Alatariel

  1. Username / Kullanıcı Adı

    Kullanıcı adınızın ve şifrenizin başkaca serverlarda kullandığınız kullanıcı adı/şifre olmamasına dikkat ediniz. Başka sunucularda kullanmış olduğunuz kullanıcı adı ve şifreleriniz o sunucuların yöneticilerinin ellerinde olduğunu unutmayın.

    Password / Şifre

    Yukarıda bahsetmiş olduğum şeyler burada da geçerli olduğu için tahmin edilmesi zor ve daha önce hiç kullanmadığınız bir şifre olmasına dikkat ediniz. Oluşturduğunuz şifreler 10 - 12 karakter (eksik /fazla olmamalı) uzunluğunda olmalı ve mutlaka 1 adet harf (küçük veya büyük), 1 adet rakam, ve 1 adet parantez içerisindeki özel karakterlerden (!, @, #, $, %, ^, *) içermeli. İleride şifrenizi değiştirmek isterseniz bu işlemi Kullanıcı Paneli üzerinden Security ID'nizi kullanarak gerçekleştirebilirsiniz.

    E-mail Address / Elektronik Posta

    Geçerli bir e-posta kullanmaya özen gösterelim. Kayıt olurken kullanmış olduğunuz e-posta adresinizin gelecekte değiştirilemeyeceğini tekrardan hatırlatmak isteriz. Ayrıca, herhangi bir bilginizi unutmanız durumunda; bilgilerinizin bu girmiş olduğunuz e-posta adresinize gönderileceğini unutmayın. Dolayısıyla kesinlikle geçerli ve kullandığınız bir e-mail adresi giriniz.

    Seal Serial Number / Eşya Kilit Şifresi

    Oluşturacak olduğunuz 8 haneli rakamsal kod ile oyun içindeki eşyalarınızı dilediğiniz gibi kilitleyebilir veya istediğiniz eşyanın kilidini kaldırabilirsiniz. Tahmin edilmesi zor bir şifre kullanmaya dikkat ediniz.

    Security ID / Güvenlik Kodu

    Güvenlik şifreleri 4 haneli rakamsal kodlardan oluşmaktadır ve bu kodlar oyun hesabınızın şifresini değiştirmenize, oyun içi erişim sağlamaya/engellemeye ve karakterinizi silmenize yarar.

    Tickbox / Onay Kutusu

    Kullanım şartlarını okuyup kabul ettiğinizi bildirmek ve hesap oluşturmak için mutlaka işaretleyiniz.

    Register Button / Kayıt Butonu

    Bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldurduktan sonra hesap oluşturmanız için gereken son adım. Tüm bilgilerinizin doğruluğunu kontrol ettikten sonra bu butona basarak hesabınızı oluşturabilirsiniz.

    İyi Oyunlar

     

    Türk oyuncularımıza yardımcı olmak için sadece en önemli noktalara değinilmiştir. Panel üzerindeki tam metin daha sonra eklenecektir.

    • Like 2
    • Thanks 1
  2. KC İadesi:
    29/09/2017 tarihinde açmış olduğumuz sunucuda bizi Paypal ve WU üzerinden bağış yaparak destekleyen oyuncularımıza KC iadesi yapacağız. Detaylı bilgi aşağıdaki gibidir:

    29/09/2017 - 08/11/2017 tarihleri arasında bağış yapan oyuncularımız, yaptıkları bağışın %75’ini

    09/11/2017 - 25/04/2018 tarihleri arasında bağış yapan oyuncularımız ise %100’unu yani tamamını iade olarak alacaklardır.

    29/09/2017 tarihinde bağış yapmış olan oyuncularımız KC iadelerini 21/06/2019, yani sunucumuzun açılış gününde, Diğer oyuncularımız ise KC iadelerini sunucu açılışından 24 saat sonra 22/06/2019 tarihinde alacaklardır.

    Dipnot: Eğer aranızda paysafecard üzerinden bağış yapmış olanlar var ise merak etmeyin sizleri unutmadık! Sizler de yapmış olduğunuz bağışlarınızı oyun içinde KC olarak iade alacaksınız.

    Önemli uyarı: Paypal üzerinden bağış yapmış olup daha sonra para iadesi talebinde bulunan oyuncularımız, taleplerinin olumlu ya da olumsuz sonuçlanmış olmasına bakılmaksızın hiç bir KC iadesi alamayacaklar ve e-posta hesapları Kara Listeye alınacaktır.

    Eğer eski bağışçılarımızdan biriysen, KC iade durumunu öğrenmek ve KC’lerini geri almak için bize hemen mesaj gönder. İyi oyunlar!

    • Like 1
    • Thanks 1
×
×
  • Create New...