Jump to content

ThomasFuckingShelby

Members
  • Posts

    154
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3
  • Country

    Turkey

Posts posted by ThomasFuckingShelby

  1. 15 minutes ago, WinChenzo said:

    şimdi time ban olayına gelince biz bunu talep ediyoruz partisinde ki herkesin banlanması gerekli . göreceksiniz arlarından birtanesi banlanırsa npsiz bu iş hazırlanmış bir çar banlanır. ama olay planlı. adamlar bir çarlarını feda etmeyi göze almışlar. düşününce de gayet mantıklı bende olsam bende yapardım cezası o çara ban ise . şimdi derlerse ki bizim haberimiz  yoktu call attı içeri diye bizde deriz 50.dksında oldu bu olay 50 dkdır bilmiyor muydunuz? yani böyle bir savunma gelirse bizim için hükmü yoktur. ve bu party memberı banlanmazsa bundan sonra adaletten kimse bahsedemez. diyelim ki biz bu cswyi smokeların bu hilesiyle kaybettik ne olacaktı ? oyuna illegallik katan kim varsa (macro şu bu demiyorum boot ve kosptan bahsediyorum) mage wariour asas priest hiç fark etmez derhal banlansın. bizden varsa bizide banlayın. bu kadar da iddialıyız. ama bize her atılan lr camk gibi yapıştırıken cirit atan magelerde gerekirse loglardan incelensin. biz bu teklifi sizlere sw başında yapmıştık inceler misiniz diye olumlu veya olumsuz bir sonuç dönmediniz. ama görünen köy de klavuz istemez. soacs serverlarında olan birşey bu önüne geçemiyorsan cezalarını vericeksin. bu bukadar basit bir olay.

    Attıkları videoda clan chatine bize düşünce ''eminim bunlarda kesin bir şey var''yazan adamlar bunlar ve yaptıkları şey bug falan da değil direk 3rd yazılım çünkü duvar dibine ne call ne tp yapılıyor 

    • Like 2
  2. Warrior ve asas classının taliasına el atmanız lazım artık zaten oyunun en güçlü jobu warrioru bi patchle daha da op yaptınız.Adamla hem 220 ste oynuyor hem 1k seri vuruyor hem 6.5 7k hp var min hem de damage almıyorlar max meteorla 800 vuruyoruz fr pot basana ve üstelik talia da takınca bizi town içinde kesiyorlar.Serveri 3 5 ağlak warrior clan yüzünden warriorları hulk yaptınız.Son hafta artık inşallah oyuna bir denge getirebilirsiniz

    • Like 2
  3. 17 hours ago, GM_Thanos said:

    Hata yaptığımızı düşünmüyoruz. Şu durumda olması gerekeni yaptığımızı, gayet de doğru yaptığımızı düşünüyorum. Ayrıca biz buna ağlamak değil, şikayeti dile getirmek diyoruz. Eğer ağlamak diyorsanız, sizinki de aynı gruba dahil.

    Hiçbir serverda 3-5 kişi için düzenleme yapılmaz, burada da yapılmadı. Genel talep, onu geçtim olması gereken buydu öyle oldu. Okçu hem uzaktan vurması, hem hızı, hem mana çekmesi, hem de el düşürmesi üstüne bir de sadece event zamanlarında CZ'de şaşırtıcı şekilde asastan okçuya dönenler sebepleriyle okçular priestlere karşı OP durumdaydı, sadece bu düzenlendi.

    Ayrıca, full item okçu 50 level priesti kesemiyorsa jobu değişsin derim, ya da siz abartmaktan vazgeçin.

    Canım magenin elini de okçu ve lr kesiyor bunu 1 aydır söylüyorum ama siz bunu kapatmak yerine bana oyunun doğası el düşecek dediniz 1 aydır aralıksız 3 konu söylüyorum hiçbirini uygulamasını ama priest el düşme konusu bile yokken priestin halini fixleyip lr mageyi de çöpken çöpün çöpü yaptınız.Oyunda 50 gündür mageye 0 update yaptınız.Absoloute power, sweeping potion da çalışmıyor.Neyse her hafta göz boyamak için update getirin siz devam böyle

  4. On 11/27/2020 at 8:18 PM, Ragnar said:

    Do you think i dont?Just because a dd helmet and ft set shouldnt be able to tank a full geared sin with 1900-2k ap,easy as that,you are mage,you wont understand it ,i dont agree with you.

    Bro why you guys still say you are mage?Remember old days mage players.A full mage always killed 1v1 even 2v1 in 2007 2008 etc.I want to kill rogue or warrior too but in all vs,warrior,sin or bi kill my mage with %80 hp?Is that fair? 

×
×
  • Create New...