HattoriHanzo Posted October 22, 2025 Report Posted October 22, 2025 arkadaşlarım usko zero'da oynuyorlar, çağırıyorlar, "ne diye kapanacak servera emek veriyorsun, gel buraya ne güzel" diyorlar, ben myko sevdiğim için buradayım. sana son sözüm: relaunch'u çok beklersin, yakın zamanda gelmeyecek. daha da cevap falan yazmayacağım ne yazarsan yaz. Quote
PAOK_Aka_PROVOKERRRR Posted October 27, 2025 Report Posted October 27, 2025 personal opinion its a waste of time trying to catch end gear players, and its more satisfying to tryhard to be ahead others than just catch them at end gear. 1 Quote
papyon Posted November 23, 2025 Author Report Posted November 23, 2025 Yeni yıl yeni server 2026-2000000… herkes kurt gibi bu serverı bekliyor.gogogogo Quote
papyon Posted December 8, 2025 Author Report Posted December 8, 2025 Sayın gö kadrosu şu post un altına başlıyoruz artık diyip yeni haberi verin lütfen Quote
Administrators nikos32 Posted December 22, 2025 Administrators Report Posted December 22, 2025 Quote Moved to General Chat section. Quote
papyon Posted February 14 Author Report Posted February 14 @nikos32 bro gerçekten profkoya ihtiyacımız var diğer serverlar sarmıyor gerçekten beni duymalısın dostum Quote
MetRik Posted February 15 Report Posted February 15 23 hours ago, papyon said: @nikos32 bro gerçekten profkoya ihtiyacımız var diğer serverlar sarmıyor gerçekten beni duymalısın dostum Admin rünleri daha yeni ekledi. Çoğunluğun rünleri tamamlaması bile aylar sürecektir. Yakın zamanda yeni server gelme ihtimali yok gibi görünüyor. Profko'yu seviyorsan yenilenen başlangıç itemleriyle rün farmlayıp satarak char dizebilirsin. Admin just added the runes. It will take months for most people to complete them. A new server doesn't seem soon. If you like ProfKo, you can farm runes with the new beginner items and buy what you char need. 1 Quote
bLaCkeN Posted February 21 Report Posted February 21 On 2/14/2026 at 3:57 AM, papyon said: @nikos32 bro gerçekten profkoya ihtiyacımız var diğer serverlar sarmıyor gerçekten beni duymalısın dostum ProfKO'ya ihtiyacın var çünkü relaunch gelsin, 3-4 PC ile GB kasıp satayım 2 ay takılıp sonra gideyim Beginner itemler başlangıç için hayli yeterli seviyede artık. "Oyuncu" olduğunu iddia eden adam oturup 1 ayda char dizer. Vurguncuysan başka tabii... Quote
reportboi Posted March 12 Report Posted March 12 Bu serverın re-launch ve usera ihtiyacı var. Kimse gbcilerin doluştuğu aç kapa serverlardaki user sayısını istemiyor zaten, gbcileri s... ama serverın ortalama bir user sayısını da tutturması lazım. Senelerdir 30 kişi boş mapte tavaf ediyonuz ak. Artık instagram'a sponsorlu mu atılır, bu eski tip server tanıtım forumlarına mı başlığı açılır bilmiyorum ama bu server re-launch'a giderse reklam şart. Quote
iAndreiLucas Posted June 10 Report Posted June 10 On 10/22/2025 at 4:47 PM, HattoriHanzo said: lan mal oğlu mal, siktir git amk. yeni server gelsin diye burada karı gibi toplaşıp ağlıyorsunuz. ben 1-2 hafta içinde yine bok gibi para döküp full + full char dizeceğim, sen de "yeni server gelsin, eskiler babashopper olmuş, biz ezik kaldık, bizi de aranıza alın" demeye devam edeceksin. çok beklersin, nah alırsın amın oğlu seni. farm falan da atmıyorum amk senin sikik laflarından sonra dün akşam vazgeçtim full para babashopper devam edeceğim, şu an sadece gb topluyorum, charımı 1-2 haftaya full +1 dizeceğim. sen de karı gibi "relaunch gelsin, bu haksızlık" demeye devam edeceksin. siktir git ötede zırla amına koduğumun eziği ayrıca yarrak 4-5 dbdir yokum. 2019da Apex clanı ile (Zone myko Redemption clanı ekibi) oynadım sen neredeydin yarrağım? 2020 Aralık'ta açılan DB'de Anarchist nicki ile oynadım, senin gibi ezikler "talia çok güçlü, bizim 1.5 milyon paramız yok acid pot almaya, talia nerflensin" dediği için ve talia konusunda karı gibi ağlaşanlar galip geldiği için bıraktım aç bak hala tartışmalarda yazdıklarım duruyor forumda. 2023 Aralık'ta açılan sunucuyu da benim 8 senelik arkadaşlarım bırakıp gittiği için ve senin gibi bir sürü dalyarak çekip gittiği serverı bomboş hale geitdiği için bıraktım, sonra geri döndüm, sonra taşınma işleri falan çıktı, taşınma masrafı da öyle 1-2 bin euro değil muhtemelen senin gibi bir amelenin 6-7 aylık maaşına denk gelen bir para ödedim. Şimdi geri dönüyorum, sana da bok yemek düşer. Bu servera yakın zamanda relaunch gelmeyecek. Hele sizin gibi "kışın oynarım, bahara doğru satar siktir olur giderim" tayfasının keyfi olsun diye hiç gelmeyecek. Hadi siktir git şimdi amın oğlu seni HAHAHAHAHAHA ne güzel dökmüş içini Quote
TheBigLevoski Posted August 6 Report Posted August 6 Konu açıldığında değerli dostumuz "iyi yıllar" dilemiş. Bir sonraki iyi yıllar mesajımıza, iyi dilekler dilediği zamandan çok az bir zaman kaldı. Yukarda değerli dostum Big_Hunter'ın mesajına katılmakla beraber, o zamanlar bende ekiple beraber charımı dizmeye başlamıştım. O günden bu güne keyfe çok fazla item yaktım ve dağıttım. Oyun alttan verilen güncellemelerle beraber oyunda yeni başlayanı hep yukarı taşıyorlar. Özellikle benim hala legal mi yoksa illegal mi olduğunu anlayamadığım mobları bowla çekerek blood kasıp, valkrie üretip satma/basma konusu... Bu farmı yapanlar bana kızsalarda katılacaklardır. Ben yapmıyorum. Çevremdeki herkes yapıyor. Çok karlı bir iş. Bir ay içinde PK'da kalacak bir chara sahip olabilirsin ki hala beginner itemler ile pkda insanlar görebilirsin. Ayrıca eski oyuncularla sohbet ederek ve çeşitli ekiplere girerek (eğer şanslı ve geçimliysen) charını kısa sürede dizebileceğine eminim. Gel-gelelim server le-launch mevzusuna. Bu konuda "sıfırlansa da ortalık şenlense." fikrine yakında olsam sanki server bir rekora doğru koşuyor. Bu kadar uzun süre açık olan çok az PVP server görmüştüm. Hala en itemli adam bile farmlıyor, bir başka job veya elemental dizmeye çalışarak kendine bir yol çizmeye çalışıyor. Akşam PK'larında 2şer 3'er partilik bir PK dönüyor. Oyuncular hala CSW için ekipler toplayıp, ekipler bozuyor veya yepyeni ekipler var oluyor. Serverın le-launch'a ihtiyacı var ama ben online süresi şu an oynayan oyuncular kadar olmayan birisi olarak buna "ya böyle olmalı!" diyerek yönlendirme yaparım. Bence buna oyun içinde aktif olarak oynayan insanlar karar vermeli. Bugün başlayacak insanlar için de; İstek ve şikayetlerinizi foruma yazın, Oyunda ekipler içinde yer almaya çalışın ve bazı klanları canlandırın veya siz sıfırdan bir klan kurun ve çevrenize insanları toplayın. Oynayanlara ricam ise: Şu farmerları rahat bırakın... itemliler için söylemiyorum. Adamda güvercin kanadı var, sende P3. Sal yani. Legendary'nden 1 kill de eksik olsun. Ne olacak sanki... Quote
Recommended Posts