Jump to content

Recommended Posts

Posted
Hello, Professinalko family. I wish everyone a happy new year. It's been a while since I played Knight PVP. I hope the server will be reset and everyone, old and new, will come together again. I hope players can come together and play again without a reset for 2-3 years. I wholeheartedly want the new server to come. I look forward to your support.

selam , professionalko ailesi herkese mutlu bir yıl dilerim. knight pvp oynamayalı baya bir zaman oldu serverın sıfırılanması ve eski yeni bütün herkesin tekrar birleşmesini diliyorum oyuncular bir araya gelip  2-3 yıl  sıfırlanmadan tekrar oynamayı diliyorum yeni serverın gelmesini tüm kalbimle istiyorum destek.lerinizi bekliyorum..

Hello, Professionalko family, I wish everyone a happy new year. It's been a while since I played Knight PVP. I hope the server will be reset and everyone, old and new, will come together again. I hope players can come together and play again without a reset for 2-3 years. I wholeheartedly want the new server to come. I'm waiting for your support.

• KEKW 1
Posted

kesinlikle, şu an yeni serverı bekleyen yüzlerce kişi var... bu son server tam bi güven aşıladı herkese. yeni serverda başlayıp 1-2 ay sonra kaçıp gidenlerde gitmeyeceklerdir artık... yeni server bambaşka olacak

Posted (edited)

Me and many people wont start if its not a relaunch honestly,theres no point for new players to start ,you cant catch up 2 year old players gear unless you pay for stuff.

Edited by Ragnar
  • ClapClap 2
Posted
On 10/3/2025 at 9:01 PM, Ragnar said:

Me and many people wont start if its not a relaunch honestly,theres no point for new players to start ,you cant catch up 2 year old players gear unless you pay for stuff.

shaggy my dear friend first of all I hope ur doing great .... we have had so many new players lately and all of them progressing really fast without even paying money or anything trust me all you need in this server right now is a clan and some effort thats it 

• Like 1
  • 2 weeks later...
Posted

Yeni server fikrine karşı değilim ama yeni başlayanların eskilere yetişememe durumu pek söz konusu değil.Sadece 3 haftadır Gamblers olarak 7-8 kişi beraber oynuyoruz. Panelden charlarımıza bakabilirsiniz. Iron set hariç hemen hemen diğer şeylerde ortalama 1 yıldır oynayan oyuncu ile aynı düzeydeyiz. Çünkü farmı bırakmıyoruz. Para kasmak oyunda çok kolay.Eski oyuncuların geniş bir gb birikimi olduğu için pazara koyduğunuz şeyleri kasmakla uğraşmıyorlar ve alıyorlar. Sonrasında satılan şeyleri alacak parayı kasabiliyorsunuz. Günde ortalama 10-15gb arası kasabiliyorum.O yüzden gb alma ihtiyacı hissetmedim.Evet ilk bir kaç gün sürekli slot basmalarda eziliyorsunuz. Ama bir şekilde azimle devam ettikçe üstesinden geliyorsunuz.O yüzden başlamak için çok geç değil.Evet iron set+1 yapamayacaksınız belki ama +0 ile +1 arasında at ile deve bir fark yok.Bu arada piyasayı bilmediğiniz için söyleyeyim. Glass belt 7-8gb Iron belt 13-15 Iron neck 60gb civarında.Kimse iron neck için 300-400 gb istemiyor ve şuan çok rahat bu farmı yapabileceğiniz bir boss sistemi var.

I am not against the idea of new server but new players also can catch old players as well.We are just playing 3 weeks as Gamblers with 7-8 players.You can check our characters from Panel. We are almost equal with the players who are playing 1 years except for the iron set. Because we are still farming. To make coins is easy. Most of the old players has too many gbs to spend and they are buying almost most of the thing which they dont want to spend time.And you can save enough amount to buy items. I can earn approximately 10-15gb every day. Because of that i did not feel the buy gbs. Yes, on your first few days they will kill you in the farming spots many times. But if you continue you can handle it that problem as well.Because of that it is not late to start. Yeap, maybe you couldn't do +1 iron set like them but there is not much difference between +0 iron set and +1 iron set.And I can say because you do not now the market price of the items maybe. Glass belt is around 7-8gbs Iron Belt 13-15gbs and Iron neck is around 60gbs. Nobody is asking for 300-400gbs for iron neck and there is new boss systems you can make that farm easily.

• Like 1
  • ClapClap 3
  • Thumbs Down 1
Posted

iron setten bahsetmiyorum hocam bdw ring +1 dual rof hatta +1 rof olan bile var phoenix +1 bunları 2 ayda yaparız farmlayarak diosanız bizde başlayalım ama server ztn ölü şuan 2 yıl oldu server acılması lazım artık tamam 1 sene açmadın anladık bırakıp gidiosunuz dediniz ama bunda sadece oyunculara kabahat bulmak haksızlık olur ilk db den beri bu serverda oynuyoruz insanlar erken kacıyorsa yonetım kendı yaptıklarına baksın gm event olur gm piyasada olmaz gb düşer kontrol yok uzun surecli bir server herkes ister ama 10 + senedir aynı bu server her seferınde maks 5 aydan sonra dusmeye baslıyor babashoper dedigimiz adamlar itemleri fulledikten sonra kaçıyor +7 den 8 e basmak zulum oldugu için yeni başlayan adamda lanet olsun diyip bırakıyor ondan ztn dedik 8 e basma upradesi uskoyla aynı olsun 9 u acın pazar canlansın farmerlar bırakmasın sonunda fikirlerimiz uygulanmaya başladı pazar olmazsa farmer olmazsa server yavaş yavaş tükenir insanlara amaç vermezseniz bırakır gider bu işin raconu budur suan 700 e yakın insan serverın acılmasını bekliyor uzatmadan açılacak yada açılmayacak net bir bilgi verilsin herkes yoluna baksın kaç aydır konu acıyoruz nikos cevap vermiyor 

• ClapClap 1
Posted (edited)

yes :D gm has left it unattended it seems long time and many things are farmed illegally with vm macros for too long and all 9999 gb's farmed already gg i can already tell u all things wrong and why its same 30 people everday, you will try to farm in cz and die to full gear because they are bored with no pk lol, some are nice and will just leave you alone but 90% will kill you for ladder point over and over cause nothing else to do or they are frustrated against dying to full gear too so they kill other noobs instead of farm/bowl uniques, because they cant compete vs full gear either.

heres how your begin to end game looks like profko lol
newbs gamer die to mid-gamer all day 24/7 cant farm shit so nothing to do. eslant sucks, all farm forced cz like its usko so full gear dont quit or  split clan and kill each other in boredom. only solution to try attend events slowly. how fun.

mid gamer cant compete vs full and bored of farm so they come ruin newb farm all day, so nothing to do. oh and when mid has something to do its killing noobs as an cz event basically. how fun.

full gamer kill uniq get platin bar gold bar items and town afk or use vm macro bus :D what u even need this shits for I have 1k bus alone no macro no vm they must have 99999 bus 99999 trinas across their accounts lol, nothin to do for them but continue to take all the things. power funnel biggest problem in psko. wings only thing that seperate them, and thats just baba shop/time i think. so nothing to do. how fun lol.

its clearly too long gone, players holding onto it because money is invested.. gbs worth nothing if you are pk same person everday server is bad if enemy nations are friends i promise. dunno. do not bother if u dont have clan that is all starting together, because full gear is not wanting to farm with you lol they can just make 10gb kill felankor compound a ring and smoke cig/pot/beer etc xD kill isi all day all uniques all day 9999gb all in same clans. u think they going to let u take their uniq kills? xdddd get real this server toast :D❤️ 

so yeah, if you dont get lucky, have friends playing here already full gear that like you and will give you pk set,  or have clan that is starting together new so you have power in numbers against raider all farming together, theres no point at all otherwise. this guy above is talking like its easy for everyone but it takes him weeks with FULL CLAN to get to pk items xD but he can only kill newb farmers, they still mid. go pk vs full clan and you will all town back to turkey, how well you will do this if you were on your own too? full gear not going to give you shit.  go try make solo character and you die 99999 times make no money buying fking 500 np from this night clerk before your inventory even fills with gold coin at hobgoblin lol. unless platnim players start giving out stuff its going to die same 20 peopple playing all day on 5 accounts lol =/ wtf u gonna do with this will eventually only be 2 clans in whole game because it requires so much to start and keep up with unmoderated/unadjusted longterm.. noobs like me will quit fast and will have few new players unless they are lucky and basically are donated things. PSKO needs active gm making changes and noticing things, experiencing the game, this one seems left alone to rot to vm box abuse and huge power item/power gap issues lol

gm go make character and try brother. you need reset if you do not care, because current systems need to be updated for catching up it will bring a lot to at least try again. only players having fun are people in full clan, or full gear, and trolls. not a good sign. you are noob imagine this, walk to your own anvil and see 10 login multi client selling same 9999x trina vm abuse:( seeing the ingame reminder about rules against cheating looks like a joke. when you will add k0xp to download page? Kappa

good systems butttt, no one keeping this in line or updating old to keep up with new so systems just fail, no one farm booro whats point you will burn gbs all day while you die to valk set 7 irons what an exhausting server to try i play three days cant farm for more than 10 minutes these problems too big. i dont want to play fking 10x account maccro ft bdw juraid just to catch up, and players on top btw did i mention some top botting hard too so wtf even harder to catch up they  are on top all gbs all items and using vm abuse wtf bro they have all cylinders firing for years with this unmoderated server haha do you even login mora? what the hecks goin on here its the wild west yeeehaw :P 🤠

okie this my noob review i play many servers i can tell this was good at one point, needs updating or just a reset and update to bring new people in, dont HAVE to reset, can make some noob systems easier valks and garges shit max item what the fk color chitin still hard to farm for? why its all forced cz when there is 3-4 tier of item above beginer shard etc unmastered new character bro go try it lol. idk bro needs active gm caring and noticing things to change stuff with time ,and also  to catch these cheaters before they are selling 100 ft coupons in mora in front of you 9999 trina 9999 bus its a joke bro 4 mods on panel page always grey do some work or invite people into staff that will browsing the forums doesn't keep your server well i say it because i care and wanted server to be fun to start, it is just too much potential information to generalize here,but theres a lot you will notice when caring about it and it wouldnt need big dramatic changes all at once instead just where its needed over time. and if u dont care thats cool too, just reset it :D because all of us trying to start now are 600+ days of vm abuse behind, i just dont feel like setting all that up to play you know.. maybe look into stuff.. ya know like.. /town moradon.. walk around a little..ffs

ggs i will try proff ko again if they make some changes/update or just reset. lot of potential here, unless you are full clan or have friends here dont bother, long term with no moderation or active dev staff to update its systems during its years = this shit basically

Edited by eclipse
ggs i try ty for nice can tell hard work put into server but duno whats going on right now...
Posted (edited)

just give newbies better beginner items, that's all. I'm also a returnee player, but I do not request a new begin. Because everyone knows that every new myko server is full of players for few weeks then all gone. why? because they made shit loads of in game money, sell it for real money, and f*** off forever. That's a disrespect to the players who invested almost 2 years time to this server. Should a new server be opened to appease those who got bored and left in 2 months?

This server must remain the same. Server has already a stable player base. Those who got bored and quit after few weeks should go to the servers where they'll be full item+full level. Leave Profko alone, or accept as it is. 

Yeni başlayanlara biraz daha iyi başlangıç itemleri verilebilir. Herkesin bu kadar ilerlediği bir ortamda gerçek chitin 8 defansına ve bonuslarına sahip bir set, gerçek +8 silah ap'sine sahip silahlar verilse yeter. Zaten "yeni server" diye kafa ütüleyenlere baktığımızda gelip 1-2 ay takılıp sonra kalıcı olarak defolup giden tipler olduklarını görüyoruz. Tüm niyetleri pahalıyken GB kasmak, sitelerde satmak, parayı vurup defolup gitmek. Bu insanların servera dadanıp birden bırakması sabit oyuncu kitlesinde "server ölüyor" algısı yaratıyor. Oysa ki şu an tam aksine oyuncu sayısında bir artış var. Sürekli yeni sunucu açmak bu serverda aylarca oynayan oyuncuların emeğine ihanettir. Sürekli relaunch yapmak kalıcı oyuncu kitlesini USKO'ya yönlendiriyor çünkü insanlarda "madem kapanacak, neden vaktimi ve paramı boşa harcayayım? mantığı var ve bu doğru bir mantık. Ayran gönüllü lavukların keyfi olsun diye 1-2 senede bir yeni sunucu açılmaz, açılmamalı. 

Sunucu tam olarak bu haliyle kalmalı, zaten sabit bir oyuncu kitlesi var. 1-2 ay takılıp sıkılan lavuklar da bir zahmet full item + full level serverlara s... gitsinler, PROFKO'yu rahat bıraksınlar. 

Edited by HattoriHanzo
asd
Posted (edited)

Yeni oyunculara güzellik yapmak için ne yapılabilir? Mesela bravery award sayısı arttırılabilir çünkü kanat için çok fazla lazım. +8 görünümlü ama aslında +7 olan başlangıç seti yerine gerçekten +8 ama rare itemler verilebilir. Zaten elemental essence ucuz, yani "bdw ring pahalı" diyenler daha 4-5 ay önceki fiyatları bilmeyen tipler. Belki shard raptor mirage dagger chitin gibi itemlere çok düşük bir oranla +9 basma özelliği getirilebilir bu sayede bu itemler de sadece yakmalık item olmaktan çıkıp şansını denemek isteyen kumarbazların elinde +9'a denenebilir , bu da pazarı canlandırır. Hatırladığım kadarıyla 2 yada 3 db önce mirage dagger için bu yapılmıştı, benzer uygulama bu sefer grade 1 high class itemleri de (shell,raptor,shard,mirage sword vesaire) kapsayacak şekilde tekrar yapılabilir. 

Zaten şurada uzun ömürlü Myko server sayılı kaldı, birilerinin keyfi olsun server 3-5 hafta kalabalık görünsün diye relaunch yapmak akıl işi değil. Benim çözüm önerilerim bunlar, ama oyuna geri dönen ve 2015'ten beri Profko oynayan birisi olarak relaunch'a şiddetle karşıyım. 

Edited by HattoriHanzo
addition
Posted

Full item adam bile itemlerini bedavaya bırakıp gidiyor cunku pk ölüyör şu anda pk atıosanız eski oyuncuların açmayacak heralde deyip geri donmesinden 2 3 ay once cz de 10 kısı bıle yoktu kendinizi birboktan anlayormus havasına sokmayın bu serverin ağası siz değilsiniz az once girdim oyuna 20 kısı kendı arasında pk atıyor başka birşey yok bırakıp gidenler dediginiz bu serverin kemik kadrosu ztn memnunsanız nikosda sizle aynı kafadaysa bokunuzda bogulmaya devam edin anca farmcı yada yenı baslamıs item yapmaya calısan adamları kesersiniz ztn :))))))))))))

Posted (edited)

kardeş, asıl senin bir halt bilmediğin belli. bu server hep 1000 kişi ile açılır, sonra 200-300 kişi kalır, 2-3 sene böyle gider, ne zaman o 200-300 kişi "artık yeter, relaunch gelsin" der, öyle gelir. Ben de geri döndüm, ama senin gibi ağlamıyorum. 3 pc farm yapıyorum. Yani burada oynamak zorunda değilsin, git başka yere madem güçsüz hissediyorsan. Benim de ne biçim itemlerim vardı yurtdışına taşındığım için bırakmak zorunda kaldım, şimdi sıfırdan başlıyorum. Asıl sen bu serverı bilmiyorsun, ağlamaktan başka da bir halt yapmıyorsun. Yahu bu serverın en başında oynadım ben. 1000 küsür kişi ile açıldı, 3-4 haftada sayı 500lere düştü, bir 3-4 hafta sonra 200lere düştü. Sizin gönlünüz olsun diye sürekli relaunch mu yapacak bu adamlar? Adam gibi oynayın o zaman, bırakmayın, kaçıp başka serverlara gitmeyin? 

Sizin gibilerin niyeti belli: Kış geliyor, biraz gb kasalım yolumuzu bulalım, 3-5 hafta pk yapıp oyunfor'da ne var ne yok satıp gidelim, sonra 1 sene sonra "server ne halde" diye tekrar bakalım, milletin başını alıp gittiğini görünce "relaunch gelsin" diye ağlayalım kafası bu kafa. 

Ha bu arada şunu da söyleyeyim: Nikos bu işi para pul için yapmıyor, elbet üç beş birşeyler kazanıyordur ama buradan gelen para onun umurunda olacak bir para değil. Adam Gamers4Life komünitesini bir arada tutabilmek için bir nevi gönüllü olarak yapıyor bu Professionalko işini. Haliyle adamın işi var gücü var, herkes hayatsız gibi oyun ile ilgilenmek zorunda değil. Hile hurda koxp olmadığı sürece GM'e de pek gerek yok açıkçası, kaldı ki böyle şeyler zaten yok bu serverda. Event yok diyorsunuz, aç takvimi bak adam daha ne yapsın? Her hafta boss event olacak diye bir kural yok, adam zaten bowl'a koymuş isiloon felankor hepsini. Ha güçsüzüm beni partiye almazlar diyorsan da welcome to farm bro. Farm yapacaksın, farm server burası. Beni de defalarca kesiyorlar, gidip başka slotta devam ediyorum. Slot basanlar her serverda var, olmaya da devam edecekler. Slot basıyorlar diye şikayet etmek çok çocukça. 

Edited by HattoriHanzo
asd
  • ClapClap 1
Posted

server 1000 kısı acılıp 200  e duser sonra 2 3 sene boyle gider demenden belli ne kadar eski oldugun hiçbir zaman böyle birşey olmadı her sene relaunc olurdu bu server 3 pc farm yapmandanda kimin gb ci oldugu belli tek pc oynadıgımız için bole seyler yapmadık farmcıda değiliz 1m npyi 4 ayda farmlayarak da yapmadık bak babashoper dedigimiz adamlar bile server dustu diye itemleri bedava başkasına bırakıp gitti server suan hala ölü ve boşuna inatlaşıyorsunuz başka bir serverda da oynamadım bu zamana kdr.

itemleri satıp gitmişsin boş serverda farm atıp para kazanması daha kolay tabi sende haklısın neden tekrar basladıgında buradan belli oluyor bu arada genie yok 3 charla nasıl farm atıyorsun onuda anlamadım :)

Posted (edited)

Yahu kardeş, 2015'te oynadım oradan herkes Zone Myko'ya geçti. Sonra Apex Clanı ile 2019 civarında oynadım, Pandemide 2020de Aralık ayı civarında açılan databasede oynadım, bu database'in başından beri varım aradaki 4-5 aylık boşluk harici. eskiyim, sana da yalan borcum yok. 

Ulan bu serverdaki ilk Ascalon +8'i ben bastım, nickim :faXle: , istediğine sor, Lettos'a sattım hatta (oyun içi satış, reel para olarak anlaşılmasın, adamın suçsuz yere günahına girilmesin) . Hangi babashopper bedava verip gitmiş söyle hele? Madem bedavaya bırakıp gidiyorlar o zaman neden Phoenix 3 - 8500 TL GB-30 TL civarı? 

Çocuk gibi ağlıyorsun relaunch gelsin diye. Çok beklersin, nah alırsın.

Edited by HattoriHanzo
Posted (edited)

Ha bu arada GBci dedin ya zavallısın. Olm ben yurtdışında yaşıyorum,masabaşı çalışıp dolarla maaş alıyorum. 30 TL'den günde 10-15 kasacağım 300-450 TL arası paraKastığım kadarını da harcadım bu arada, onu da söyleyeyim. Zaten herkes herkesin item alıp sattığını biliyor, öyle hiç satış yokmuş, alım satım yapanlar banlanıyormuş gibi kör taklidi yapmaya da gerek yok. 

Sizin ciğerinizi bilirim ulan ben: "Servera restart gelsin, GB'nin tanesi 150-200 TL olsun, 1-2 ay oynayalım sonra kaçalım" kafası bu.  Sen git başka serverda oyna, burada 2 yıldır emek veren insanların emekleri piç olsun diye yaygara koparma.

Genie meselesine de cevap vereyim ne kadar cahil olduğun buradan belli: bir pc heal atıyor, diğerinden elle atak yapıyorum, öbür pc de boş oturuyor charlar. Zaten .premloot komutuyla gold premium'da oto loot var. her pc'den çift client açılabiliyor. 6 char eder. her turda 6 tane trina eder, o trinalar da basacağım itemlere lazım, satmıyorum. Yahu sen ne kadar boş bir adamsın ya. Çocuksun lan sen. Ben de 40 yaşımda sana laf yetiştiriyorum. 

Ha diyebilirsin ki "madem durumun iyiydi neden satıp bıraktın?" , kardeş Euro bugün 50 tl'ye dayandı, o zamanlar da 40 civarıydı. Türkiye'den Avrupa'ya ev taşımak kolay değil, birikmiş her kuruşun, nakite çevrilebilecek her varlığın değeri var o aşamada. Şimdi durumum iyi şükür, keşke satmasaydım da kaldığım yerden devam etseydim diyorum, ama o dönemin şartlarında bu gerekliydi. Kaldı ki birçoğunu da dostlara hibe ettim.

Edited by HattoriHanzo
Posted

Yahu bir de şunu farkettim: Başlığa dadandığından beri GMlere sallamışsın, eski oyuncular çok ileriedi biz yetişemeyiz diye onları da kendi seviyene çekmek için relaunch gelsin istiyorsun. Bir defa bir serverın GM'e ihtiyaç duymadan da temiz şekilde ilerlemesi iyi bir şey, bu demektir ki sistem güzel sorunsuz ilerliyor, başında bir çobana ihtiyaç duymuyor. Ulan istemenin bile bir adabı var be. Yüz tane myko server açılıyor, git onlara madem? Ne diye Profko'ya bulaştın da ağladıkça ağlıyorsun? Senin dediğin olsun diye yaygara koparıyorsun burada 2 yıldır emek veren insanlara sataşıyorsun? 

Posted

Böyle kapat-aç kapat-aç yapmaktan bu serverın sabit oyuncu kitlesi dağılıyor her relaunch esnasında. Kaç tane dostum var USKO oynuyorlar şu an. Neden? "O kadar emek verdik, sil baştan bir daha mı kasacağız? Kasmayız, gideriz USKO oynarız" dedikleri için. Sizin gibiler de münasip yerlerine kına yaksınlar. Bu serverın eskiden bitmiş halinde 60 vs 60 pk dönerdi, şimdi 60 vs 60 olunda kalabalık diyoruz. 

Posted

1 post atıyorum 3 postla cevap veriyorsun zavallı kımın oldugu belli satmış gitmiş paraya ihtiyacım vardı dio ulan teneke herkesin paraya ihtiyacı var ki satıyor kendı soylemlerınle çelişen zavallının tekisin euro kazanıyorum ihtiyacım yok sonra 3 çar farm atıyorum ya bi sgit yalanlarınla kendini kandırırsın anca boş slotlarda rahat rahat gb kasıyorsunuz server yenıden acılırsa en cok sızın ısınıze gelmiyor o nikide bilirim son 4 5 dbdir piyasada yoksun server aktifken piyasada olmayanlar ölünce gelip millete bırakmayın diyor birde satmış gitmiş euro 50 tl ya mk şakamısın nesin bir sgit itemlerini satan giden adam tekrar başlamış farm atıyor millete bırakmasaydınız diyor tam o nike yakısır bir hareket 

Posted (edited)

lan mal oğlu mal, siktir git amk. yeni server gelsin diye burada karı gibi toplaşıp ağlıyorsunuz. ben 1-2 hafta içinde yine bok gibi para döküp full + full char dizeceğim, sen de "yeni server gelsin, eskiler babashopper olmuş, biz ezik kaldık, bizi de aranıza alın" demeye devam edeceksin. çok beklersin, nah alırsın amın oğlu seni. farm falan da atmıyorum amk senin sikik laflarından sonra dün akşam vazgeçtim full para babashopper devam edeceğim, şu an sadece gb topluyorum, charımı 1-2 haftaya full +1 dizeceğim. sen de karı gibi "relaunch gelsin, bu haksızlık" demeye devam edeceksin. siktir git ötede zırla amına koduğumun eziği 

ayrıca yarrak 4-5 dbdir yokum. 2019da Apex clanı ile (Zone myko Redemption clanı ekibi) oynadım sen neredeydin yarrağım? 2020 Aralık'ta açılan DB'de Anarchist nicki ile oynadım, senin gibi ezikler "talia çok güçlü, bizim 1.5 milyon paramız yok acid pot almaya, talia nerflensin" dediği için ve talia konusunda karı gibi ağlaşanlar galip geldiği için bıraktım aç bak hala tartışmalarda yazdıklarım duruyor forumda. 2023 Aralık'ta açılan sunucuyu da benim 8 senelik arkadaşlarım bırakıp gittiği için ve senin gibi bir sürü dalyarak çekip gittiği serverı bomboş hale geitdiği için bıraktım, sonra geri döndüm, sonra taşınma işleri falan çıktı, taşınma masrafı da öyle 1-2 bin euro değil muhtemelen senin gibi bir amelenin 6-7 aylık maaşına denk gelen bir para ödedim. Şimdi geri dönüyorum, sana da bok yemek düşer. Bu servera yakın zamanda relaunch gelmeyecek. Hele sizin gibi "kışın oynarım, bahara doğru satar siktir olur giderim" tayfasının keyfi olsun diye hiç gelmeyecek.

Hadi siktir git şimdi amın oğlu seni

Edited by HattoriHanzo
Posted

sakin ol şampiyon nasıl bir mal oldugun şuan net belli oldu kendini kanıtlamana gerek yok ztn surda oynadım fln die 8 senelık arkadasların bile senın mallıgına dayanamayıp gitmiş peşine sende satıp kaçmıssın ağlama farmına devam et başka bişi yazmayacagım meraketme 40 yasındasın 10 yasında cocuk gibi cevap veriyorsun cunku :))))))))