Jump to content

Pixel Catching Trick / Auto Pot / 3rd Party Tools (Video)


Recommended Posts

I entered the town late last night and attacked the person in the video 5 times.
On all 5, he automatically kept his health at a certain rate and corrected it (Reaction time to my spike is like 0.0001 seconds). I got two of them on video.
I learned that the main character of the person in the video is GameMaster.
I hope the necessary sanctions will be implemented.

https://streamable.com/qfm61s
https://streamable.com/bv62sa


best regards.


Edit: Vatandas hem hile kullanıyor, hem de yakalandıgı icin sucluluk psikolojisi ile karakterine yakısır, seviyesiz bir sekilde sahsımı kıskırtmaya calısıyor. Artık bir gm online olup gereğini yapabilir mi? Bu serverla bu kadar ilgilenmeyecekseniz bu db neden acıldı?

Edit: This guy both uses cheats and tries to provoke me in a lowly manner, befitting his character, with the psychology of guilt because he was caught. Can a gm be online now and do the needful? If you are not going to be so interested in this server, why did this db start?

https://ibb.co/yQy3w6b

@Majesty @GM_Phobos @GM_Thanos @nikos32

Edited by SirMadly
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, vasa1629 said:

2 defa kestin slotta. sonra townda denedin kesemedin diye hemen hile komiksin. O değilde spike town yaparken 4-5 defa minör basıyor atack yaparken video iyi izle bari oto klayve minör kapatsaydin. aynı anda minör basmaya calısıyor. sağ tarafa bakarsan. Kendini ihbar etmişsin 

 

anlamadım townda kesemediğim için neden hile diyeyim? minor konusuna gelirsek.. elinle oynamadığın için bilmiyorsun sanırım dostum atak yaparken de minor yapılıyor^^ çok saçma bir yerden vurmaya çalışmışsın. insanlara elinde delil olmadan iftira atma. varsa bir iddian açarsın delillerinle konunu gm'lerin incelemesini beklersin. çocuklaşmayalım, alenen piksel yakalayan 3rd party tools kullanıyorsun eveleyip gevelemenin manası yok.

ayrıca; videolar bilmediğim bir nedenden silinmiş, linkleri güncelledim herkes görebilir:)

Link to comment
Share on other sites

  • SirMadly changed the title to Pixel Catching Trick / Auto Pot / 3rd Party Tools (Video)

1 milisaniye falan demişsin pot basmaya nasil oluyo onuda anlat boş yapmayı seviyosun. pot basmaya bile 3.part cart curt diyosun yani video izliyorum anlamıyorum.

19 saniye saldiriyosun 22 saniye pot basiyorum. Yani nasil bir manyaksın walla anlamadım. Basmıyım mi pot öldür diye mi bekliyim? Ne istediğini anlamadım. 

 

O değilde Sen 1 saniyede 11 minör 1 spike 1 R ve arada Mana pot basiyorsun. Goro musun la sen? Acik ve belli macro veya pedal olduğu. 1 saniye için biraz fazla skill değilmi? Öldükten sonra bile minör atmaya calısıorsun. Mouse hangi elinle kullanıyorsun. 

Link to comment
Share on other sites

Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişler. Sen pedal kullandığın için insanların eliyle bunları yapamayacağını düşünüyorsun.. gayet normal. Bu iftiralar yerine gelip asas oyunculuğu hakkında benden bilgi alabilirdin ve bir daha pedal kullanmazdın.

Ayrıca; arkadasım iddia ettiğin gibi olsa dahi ben salak mıyım video alırken kullanayım? biraz akıl, biraz mantık. Suçluluk psikolojisiyle saldırmayı bırak, her sey videoda görünüyor. AFK bir char piksel yakalıyor ve otomatik pot basıyor, bu 30 dakika boyunca devam etti ve yerinden bir milim bile kıpırdamadın. Simdi burada bana saldırarak kullandığın hileyi örtemezsin. Herhangi bir gm oyunla ilgilenirse (umarım) banlanacaksın.

Bunları paylaşmak istemiyordum ancak madem işi iftira boyutuna taşıdın, herkes görsün öyleyse.

https://ibb.co/vYnCZ07
https://ibb.co/FD9VRDw
https://ibb.co/f1CBfLv
https://ibb.co/MhPKM0S

Gördüğün üzre ben delillerle konusuyorum, sen camur atıyorsun ama bende izi kalmaz. Elinde delilin olmadan insanlara iftira atmayı bırakırsın umarım.

Link to comment
Share on other sites

devamini da paylaşsaydın keşke. Gm Sorduguğumu yasak oldugunu söyledi kullanmayacağimi falan da zaten kişisel mesajlarda duruyo. Ben anlamadım ki bi 3. part tool diyon şimdi pedala geçtin. Pedalin hp pot basacagini falan söylüyorsun aptalsin galiba evet. Senden bilgi alsaydim hileci derlerdi sadece. Afk mi? mesajları oku sonra. 

Arkadaş sen boş yapmayi çok seviyorsun bütün yaptığın pislikler çirkeflikler biticekmi bi şeye karar vericekmisin. Başlıktaki konu başka bi yere ulaşti. Nerde 3.parti tool? Biraz daha zorluyum Bakalim daha ne kadar çirkefleşe biliyorsun.Bu sw de herkez de biliyor sende bi şey olduğunu. Bi şey kaldı küfür etti falan banlayın Ağlaman kaldı. Onuda yap da bari bütün tuşlara basmış ol. Sıra ile hepsini yaptın 

Link to comment
Share on other sites

server bitti bu çöp Sİrmadly hala burada dolanıyor, herkes serverda keyif yapıp pk atarken, 4 tane botla human ve eslantta makroyla dönüp bos kesiyordu bu vasıfsız, bir de burada car car konuşmuş, ben elle oynuyorum da yok bilmem ney de, olum sen 2 ıqluk asalak bir sürüngensin, senin hayatında başarıp başarabileceğin tek şey bu swde aldığın droplar olabilir.  Bunu da suratına vurduğumuzda velet gibi ağlayıp abilerine dert yanıyorsun. UYAN AHMAK UYAN OYUN BİTTİ, HALA 2 3 TANE KALAN USER İÇİN AĞLIYORSUN, HADİ KOŞ ESLANTA BÜTÜN BOSLARI KES, BIRAKTIK.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, SirMadly said:

Hile report ettiğim postta bu şekilde kudurman beni fazlasıyla keyiflendirdi. Ağzından köpükler fışkırıyor genç adam, lütfen biraz uzakta kudur insanlar havlamanı cekmek zorunda değil.

Ya da anlayacağın dilden konuşmak gerekirse;
 

 

ne ağlayacam salak herif, bütün oyuncular burada keyif çatarken SEN EMBESİL GİBİ MAKROYLA, HİLEYLE ESLANTTA SALAK SALAK BOS KOVALADIN DURDUN, NOLDU ŞİMDİ ALDIN MI ELİNE YANİ ? SERVERDA 20 TANE OYUNCU KALMIŞ HALA KARI GİBİ BAK KARI GİBİ HER KONUŞTUĞUN ADAMIN KONUŞMALARINI SS ALIYORSUN, ÖZÜRLÜ GERİZEKALI İDİOT SENİ, ACABA BURDAN BU HERİF ELİME NASIL DÜŞER DİYE HER KONUŞMANI KAYDEDİYORSUN, OLUM SEN NASIL EMBESİL İŞSİZ BİR SİVİLCE SURATLI ASALAKSIN ANLAMIYORUM. CİDDEN GİT BİR PSİKOLAĞA FİLAN GÖRÜN, AYIP DEĞİL ABİ TAVSİYESİ.

Link to comment
Share on other sites

Mage arkadasta problem var gibi anlasiliyor. Afk gorunup pot basiyor da olabilir. Emin olmak icin nasil bir yol izlemek lazim yoneticiler daha iyi bir yol eminim biliyorlardir.

 

Ayrica kesin olan bir sey, rogue oynamak bu oyunda cok zor. Mental olarak herkes sizi yoruyor. Hile hurda ile itham ediyor. Arkadaslara sabir diliyorum.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...