Jump to content

Recommended Posts

https://forums.professionalko.com/index.php?/topic/5518-hayvandan-a%C5%9Fa%C4%9F%C4%B1ya-insan%C4%B1n-etti%C4%9Fi-t%C3%BCrk%C3%A7e-k%C3%BCf%C3%BCr/&do=findComment&comment=34079

 

https://forums.professionalko.com/index.php?/topic/5518-hayvandan-a%C5%9Fa%C4%9F%C4%B1ya-insan%C4%B1n-etti%C4%9Fi-t%C3%BCrk%C3%A7e-k%C3%BCf%C3%BCr/&do=findComment&comment=34103

Benzer işler. 

“Sen haklısın o haksız” demek için değil sadece perde arkasının da bilinmesi için paylaşıyorum. 

Bowl quest moblarına belki artık bir düzenleme getirilme vakti gelmiştir.
 

Santa gibi belli bir range içerisinde bulunan herkese quest sayarsa, her ne kadar suistimal edilmeye açık olsa da, belki insanların bu konudan dolayı birbirine hakaret ettiği KSCleri burada daha az görürüz. ( Ben küfür etmeyi tercih etmesem de queste ks olayı sinir bozucu olduğunu inkar edebilecek olan yoktur sanırım )  

Öneriler kısmına bir başlık açacağım daha fazla oyuncunun ne düşündüğünü görebilmek için. 

Link to comment
Share on other sites

Ben farklı birşey demiyorum diyememde zaten.Bu partideki arkadaşların hepsi yada bazıları hatta bu serverdaki bir çok oyuncuda ben quest keserken bana ks atmıştır. Eğer burada benimle alakalı küfür etti hakaret etti başlığı yoksa aynı olgunluğu herkesten beklerim. Bu olgunluğa erişemeyende mutesini yer.Sonra bir mute daha yer.Sonra bir mute daha yer.Yavaş yavaş öğrenir.Ha diyeceksinizki ya artık zaten kim chat kullanıyor.Discord var, TS var vs. önemli değil. bir oyuncu küfür hakaret ve tahrikten ceza yediği sürece işin sonu gerçekten banlanmaya gidiyor.Profkoda örnekleri mevcuttur.Hatta iş o kadar büyüdü ki forumdan bile ban yedi. Hayır bana küfür eden arkadaşlar sanki hayatında hiç birşeye ks atmamışta yaşadıkları hayat boyunca ilk defa ks eylemiyle karşılaşmış gibi davranıyorlar.

8 kişilik pt ile monu kırarken adamın geçerken tesadüfen vurduğu monu o an da kırılıyorda adam mavi kutu alıyor.Ona bile küfür etmiyorum 10 dakika sonra spawn olacak quest mob için küfüre değer mi bence bu tartışılmalı.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...