Jump to content

Hayvandan aşağıya insanın ettiği Türkçe küfür


Recommended Posts

Küfürü eden kişi genel ortaya söyledi.

Chimera isimli oyuncu milletin kestiği questlere son vuruş yaparak insanları tahrik ediyor ondan sonra kendisine saygı duyulmasını bekliyor.
 

Bu tarz davranışların olduğu sürece kimse sana saygı duymaz dostum, küfür edenin de hiç eksik olmaz. Bakış açını değiştirmeni tavsiye ederim. 
 

PS: Hayvanları aşağılayan, aşağılık seviyesiymiş gibi gösteren ve rencide edici dil içeren bu tarz başlıklara müsade etmemenizi rica ederim. 

Edited by OsmanAmca
Link to comment
Share on other sites

Küfür eden kişi ortaya mı söyledi aynen kardeşim RRRRRRRRRRR ' buraya kadar geldi. Az adam olsanız zaten lafınızın arkasında durursunuz Osman ablam benim . Mute verilmeyecekse bu arkadaşa ben de artık millete "All Chat" aracılığıyla hakaret edeceğim sonra havaya söyledim diyeceğim. Ayrıyetten bu mob bowla koyulmuş Rainbow gibi son vuruşu atan alır ks diye gelip ağlamayacaksın . Benim görevim vardı görevimi yaptım. Ağlayacaksan da oynamayacaksın -200 IQ ile bir de gelip yazmışsın.

Link to comment
Share on other sites

her ne kadar bu arkadaşın yaptığı mide bulandırıcı bile olsa ks atmama gibi bir kural yok sonuçta son vuruşu yapan alıyor. Ortaya küfür etmesi ceza gerekmediği anlamına mı geliyor anlamadım. Sonuçta biri bu mob a ks atmış ve ks atan kişiye küfür edilmiş. 

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Önce o kelimelerine dikkat edeceksin. Sen bana “az adam olsanız” diyecek çapta birisi değilsin.

Yönetimi de tehdit edecek kalibrede görüyorsun sanırım kendini? Mute verilmeyecekse ben de böyle böyle yapacağım diyerek?


R yapacağım bir durum yok. O kişi isterse 5000 gün mutelensin. Bak bakayım bi sence ne kadar umurumda olur? 
Ben şahit olduğum şeyin senin yanlış yönlendirmen yüzünden yanlış anlaşılmaması için yazıyorum. 

Bu mob bowla konulmuş istediğini yapabilirsin. Bak o da kscilere istediğini söylemiş, sen üzerine alınmışsın. Muhtemelen rahatlamışsındır. Bir şey yapmadan önce, eğer yaparsan, sana ne yaparlar her zaman bunu iki defa düşün. Sonuçlarına şaşırmana gerek kalmaz böylece. Sonra gelip burada “ağladığında” başkalarına ağlama tarzında cümleler de kurmana gerek kalmaz. 

 

Link to comment
Share on other sites

Evet o çapta adamım ve evet dememem lazımdı. Adam olacak kişilikte bile değilsin.

Emir kipi vb. dil bilgisi içeren şeyleri sabaha kadar kafana basa basa anlatırdım fakat 90 IQ'nun altında bir insana ne anlatırsam anlatayım boş olacaktır.Ek olarak tehdit nedir gir bak google amcana...

 

RRRRRRR' yapıyorsun hala ... Bu durum senin umrunda değilse eğer niye yazıyorsun bu konunun altına . Harbi beyin sinir hücrelerin başına kim vura vura bitirdiyse tebrik ederim. Yalancı şahitlik yapıyorsun ve bunu gülünç şekilde yapıyorsun.

"Bu mob bowla konulmuş istediğini yapabilirsin" diyorsun yapıyorum . Senin zoruna mı gitti de arkadaşın yerine konuşuyorsun onun dili yok mu gelemiyor mu ? Ağlamaya devam et bir daha ki dbde Princess Lillia olarak seni koysunlar tam oturur üstüne cuk diye .

Link to comment
Share on other sites

Hayır değilsin, çapsız ağzı bozuk aşağılığın tekisin, başka hiçbir şey değilsin.

 
IQ konusuna çok takılmışsın, belli üzmüşler seni bu konuda. 

Yaptığın şark kurnazlığına şahit oldum ve arsız yüzü kızarmazın teki olduğun için bir de zeytinyağını oynuyorsun. Bu yüzden yazıyorum, rahatsız olmaya devam et. 
 

Akşam Discord atacağım sana, konuşmalarındaki cesareti bir de sesinden duymak isterim. 

Link to comment
Share on other sites

Merhaba tekrardan.

"KS atmak yasaktır." diye bir kuralımız yok. Fakat yazılı olmayan, ama çoğunluk tarafından kabul edilen bir takım davranış biçimleri vardır. Birinin ya da birilerinin uğraşıp elde etmek üzere olduğu bir şeye çok daha az bir uğraşla sahip olmaya çalışmak etik açıdan doğru karşılanmaz. Fakat ne olursa olsun küfrü meşrulaştırmaz. "KS attığı için küfür ettim." gibi bir savunma asla kabul edilemez. Sizlerden beklediğimiz davranış biçimi de bu değil. Daha çözüme yönelik, daha yapıcı olması, daha çok topluluğa hitap etmesi adına öneriler kısmına yazacağınız birkaç satır yazı, bir fikir; edeceğiniz küfürden çok daha kıymetlidir bizim için. "Burada sistem bu, istiyorsan devam et." gibi bir anlayışa sahip değiliz. Geçmişten bugüne öneriler kısmına yazılan ve oyuna eklenen bir çok şey var. Şu şu şu sebeplerden dolayı bunu bunu bunu değiştirmelisiniz diye sebep sonuç ilişkisi kurularak iletilen tüm öneriler sadece burada değil heryerde kabul görür.

Diğer yönetici arkadaşlarla konuyu tartışıp, gerekli cevabı veya yaptırımı buradan bildireceğim.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...