Jump to content

mhytbuster

Members
  • Posts

    91
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1
  • Country

    Turkey

Everything posted by mhytbuster

  1. anasını siktiler oyunun, bu aç kuduz türklerin işi genelde, ağızları kokuyor açlıktan, 5 10 lira kazanacam diye tüm gün afk makro atıyor amk salak özürlü piçleri.
  2. Euro ile aldıklarını elden çıkarma çabası mı aslancığım, senin parayla işin olmaz yahu ne satıyosun.
  3. bu saatten sonra zor alınır brom, geçmiş olsun diyip önümüze bakacaz
  4. ben açıklayım hemen aslan, kısacası nikos şöyle diyor, aylardır robot gibi yaptığınız farmdan bıktık, 10 tane kasa ile 10 tane charı yan yana koyup salak salak attığınız farmlar dolayısıyla serverin anasını bir güzel bellediniz, bundan sonra pc başında insan yoksa farm yasak. Bilmem anlatabildim mi.
  5. First of all I am not a She... Before you come here and start a new topic, you may start by learning to use subjects correctly and read the rules if it isn't too much trouble for you... Rules are clear here ProfessionalKO. Everyday we are dealing with dozens of people luring mobs on us. But never complained here and occupy forum with that claims as we are aware of rules. @nikos32 If you now say it is prohibited then you should first add this to rules of conduct. If you do this I will be more than happy. In addition those guys are waiting at the boss spots in Eslant and create a monopoly, unfair competition and destabilize the game dynamics and most probably selling items for cash. I ve seen such things in the previous years. I hope you can find a solution to prevent camping at boss spots. Cause those viruses milking all items the game can ever provide. Not everybody has multiple computers to deal with them. Thanks.
  6. https://streamable.com/rpz8t6 https://hizliresim.com/mghgp8q As You can see he is using HP potion when the mob attacks him while he is AFK farming. I also suggest you find out the characters in the same IP and take necessary actions. We really tired of posting this cheaters one by one. We need active GMs. @nikos32
  7. Pmnin öncesi de var merak etme velet, neyse dur lockları da inceleyecek zaten merak etme. Günde 50 gb kasıp free para kazanıyormuşsun ya onu da göreceğiz, banned yazdıracağız.
  8. https://hizliresim.com/h1c5czo bu şahısın ve oynadığı tüm karakterlerin hızlıca banlanmasını ve bu swye bir daha ayak atmamasını talep ediyorum. I demand that this person and all the characters she plays be banned immediately and that he's never set foot in this site again.
  9. Aynı saniye içinde olduğunu herkes biliyor, onlarda nasıl bir halt kullandıklarını bildikleri için genelde ufak süreli takılıp oyuncuların oynama şevkini kırıp kaçıyorlar, hepsinde de aynı yalan, ctrl sıkıştırıyom abi, he ctrl he.
  10. https://hizliresim.com/gp8ptyn https://hizliresim.com/1wujy30 Bunlar da yeni, aşağıda saati de alarak fotoğrafları paylaştım, ısrarlı olarak küfür ve hakaret etmeye devam ediyor, bu şahısla ilgili en ağır yaptırımın uygulanmasını istiyorum.
  11. https://hizliresim.com/huwaay4 https://hizliresim.com/61b4rzv Yüklemezsem adam olmayacağımı söyledi, bu ısrarlarını kıramadım gereğinin yapılmasını rica ediyorum. @GM_Thanos @GM_Odin
  12. @GM_Thanos ben kendisinin ne kullandığı ya da kullanmadığıyla ilgili yorum yapmadım, sadece sw de ağaca duvara çalıya çırpıya kendilerini tp attırıp skill atılmasını engelleyen bir sürü user var iken bu adamın magelerinin kabak gibi ortada olduğunu söyledim, bunun dışında da bir şey ifade etmedim, bu arada raspberry kardeşim adam seni o kadar itemine rağmen full canla kesti, o yüzden onun bunun iletisini beğenip kendini avutma. Biz burada thanos ile konuşuyoruz, senlik bir durum yok. Ayrıca bir şeyler tespit edildiyse tabiki cezasını çekmeli benim aldığı cezayla da bir alıp veremediğim yok. NOT: Sadece magelerinin herkesin gözünün önünde olduğundan bahsettim, kendisini savunmadım ya da aleyhinde konuşmadım, o yüzden bir yargıya varmadan önce yazılanları daha iyi okuyup anlamakta fayda var.
  13. @GM_Thanos adamın magelerini inanılmaz ve öldürülmez noktalara koyduğu doğru değil, biz genellikle partysine giriyoruz ve kabak gibi ortalarda duruyor mageleri, herkesin koyabileceği geçebileceği yerlerde, asla bir taşın üstüne ya da skill vuramadan kesebileceğin yerlerde durmuyor, keşke video çekmiş olsaydım ama o kadar kabak gibi duruyordu ki hiç aklıma gelmedi.
  14. 2 pislik leş kargası, her sw aynılar, isi isi diye ağlayıp kutunun kendilerinde kalmayacağını hissettikleri an isiyi lureliyorlar, bu 2 çöpü her sw görmekten bıktık.
  15. Hello, Is there any chance you can add Latency Value and make it visible to us in game. So, in this way if we got delay problem we can see and try to fix it and be sure if the solution works. Thanks.
  16. Every Day. What will you be about my life, brat? go and chase antares.
  17. Good games, I demand that the person concerned be punished. https://www.hizliresim.com/hd6pmda
×
×
  • Create New...