Jump to content

Richyrichhh

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

  • Country

    Turkey

Everything posted by Richyrichhh

  1. Kendi clanımda kendi charımda kendim komut vererek aldıgım bir vs videosunda sizi ezip geçtiğimi herkes gördü bunu birdaha anlatmaya tekrarlamaya gerek yok. Ayrıca sana değil bütün clanına da söverim bu benim kendi şahsi kişisel problemim ne başkasını ilgilendirir ne başka bir clanın ilgilendirir ne bir başka şahısı ilgilendirir. Ben 1 kere kesmişim herkesin gözleri önünde ayhnı pozisyonda kesildiğim bir yer yok o yüzden bu acı bukadar büyük. En iyisi sende bhromka kardeş benim 1 kere kestiğim video bakarak hayallerini kurup mastürbasyona devam edebilrsin :))
  2. Kimi kime soktum neyi neye soktum bilmem ama size zamanında harbiden iyi soktum hala daha ağlıyorsunuz harbi sağlam vurmuşum iyi ses getirmiş 3 senedir benim peşimdesiniz Sizin kestiğiniz vs video nerde onu anlayamadım ben bi onları görelim de ondan sonra konuşalım bana CSW clan war videosu ile gelmeyin. BUNDAN ÖNCEKİ PROFESSİONAL KO'DA GM'LER İLE HAZIRLADIGIMIZ ŞUANDA ALLYNIZ OLAN TBL MAGELERININ DE GÖZLERİ ÖNÜNDE 3-0 KESTİĞİM VİDEO GÖRÜLÜYOR. AYRICA AYNI ŞEKİLDE DEVAMINDA CLAN TURNUVASINDA 8V8 EVENTTE YİNE 1. OLDUĞUM MEVCUTLAR HALA MYKOLARIN YOUTUBE KANALLARINDA MEVCUT CLAN TURNUVASINDA. BEN DAHA NEYİ KİME İSPATLAMAYA ÇALIŞAYIM Kİ ? HERŞEY ORTADA LÜTFEN BİZLE UĞRAŞMAYI BIRAKIN SEVİYENİZE İNECEK İNSANLAR DEĞİLİZ YANIMIZDAN GEÇECEK İNSANLAR DEĞİLSİNİZ. LÜTFEN DONT CRY.
  3. Burası sanırım CASTLE SİEGE WAR (CSW) 8V8 Mİ PARDON BEN ANLAYAMADIM DA
  4. GM'LER EŞLİĞİNDE ŞUANDA LEGENDARY TBL İLE ALLYLER VE ONLARINDA GÖZLERİNİN ÖNÜNDE LEGENDARY İ 3-0 DAHA DOĞRUSU HERKESİN BÜTÜN SERVERİN GÖZÜ ÖNÜNDE KESTİĞİM İÇİN HALA DAHA ACILARI SANCILARI YARALARI VAR YEDİREMİYORLAR BİR TÜRLÜ O YÜZDEN HALA DAHA BÖYLE BOŞ BELEŞ ŞEYLERLE UĞRAŞIP KIŞKIRTMAYA ÇALIŞIYORLAR. ACIYORUM HALİNİZE ÜZÜLÜYORUM. LAVUK KENDİNE GÖRE İSTEDİĞİ YERLERİ SS ALIP BURAYA ATMAKTA AMA HALA DAHA UYGULAMALI VIDEOLU ONAYLI TASTİKLİ BİRŞEY YOK. VİDEOYU İZLERSENİZ LEGENDARYNN HALİNE ZATEN SİZİNDE ACIYACAĞINIZI DÜŞÜNÜYORUM. YAZIK . HERKESE İYİ OYUNLAR
×
×
  • Create New...