Jump to content

Recommended Posts

Mail adresime erişim sağlayamıyorum. adresine kurmuştum fakat artık bu e postaya erişimim yok. Bu durumun farkında olmadan şifreyi unuttum seçeceğini kullandım ve artık chara erişimim yok biliyorum benim hatam fakat oyuna tutunmaya çalışıyorum bu konuda bana yardımcı olur musunuz bırakıp gitmek istemiyorum. Şifremi unuttum demeden önceki şifreme, item kilitleme ve gizli soruma sahibim sadece mail adresine artık erişimim yok bana yardımcı olabilir misiniz. 

Hesap bilgilerinizi paylaşmayınız.

iyi çalışmalar.

  • Sad 2
Link to comment
Share on other sites

Hocam Aynı problem benimde başıma geldi Fakat mail adresinin önemini defalarca kez hatırlattıkları için bu konuda yardımcı olmuyolar .. yani aynı problemi bende yaşadım tam olarak mail adresine erişim söz konusu değildi .. Mailine ne oldugunu düşünüyorsun ? Silindi mi yoksa şifresini mi Hatırlamıyorsun ? Veya doğru mail adresi olduguna emin misin ? 
Eğer Silindiyse Aynı mail adresini tekrar almayı dene .. şifresini unuttuysan bişey yapacaklarını sanmıyorum cünkü Gmler mail konusunda hassaslar 

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Hesap bilgilerinizi paylaştığınız için konunuzdaki bilgileri sildim. Mail adresine ulaşmaya çalışabilirsiniz. Olmuyorsa da şuanda bizim yapabileceğimiz bir şey yok malesef.

E-mail adresinin önemini gerek oyun içi mesajlarda, gerekse hesap açılması esnasında defalarca vurguluyoruz.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...