Jump to content

Courageous; un kolu sanırım 50 metre


Recommended Posts

Anladım, sanırım illegal birşeyler kullanıp görüntü bugunu bahane etmek bu tarz swlerin açığı. Sana demiyorum ama yaklaşık 10 yıldır pvp oyuncusuyum. Görüntü bugu ile TBL arasındaki farkı çok rahat anlayabilecek birisiyim. Görüntü bugunun oluşması için ya ping/lagdan durmalardan kaynaklı aradaki mesafe kapanır ya da köşelerden dönüşlerde, genişten dönmelerde karşı tarafı yakalayabilme şansın vardır. Ama düz bir yolda cehennemin dibine kadar warrior diğer warrioru YAKALAYAMAZ. Swde sürekli bu tarz şeylerin oluyor olması bu durumu legal kılmaz. Ben de kullanıp "Ekran bugu olabiliyor" diyerek işin içinden çıkabilirim. Ayrıca temennim görüntü bugu olmasından yana. Diğer türlüsünde swnin çok bir ömrü yok gibi.  

Link to comment
Share on other sites

2. pc ile farm yaptığımda karakterlerin mesafeleri nasıl katettiğini rahat gözlemleme şansı bulabiliyorum slota götürürken. Bir pcdeki char arkadaki chara göre heal için bile uzak sayılabilecek bir mesafedeyken diğer pcde önden giden charın aslında o kadar uzakta olmadığı görülebiliyor. Muhtemelen bu tarz bir görüntü bugundan dolayı uzun mesafeden damage yemiş gibi algılamış olabilirsin dostum fakat 2 tane pcden girip charları bir yerden bir yere götürürsen ne demek istediğimi farkedeceksin. Bir charın önde gitmesi aslında onun önde olduğu anlamına gelmiyor, asıl mesele diğer adamın ekranında ne göründüğüdür. Senin asıl konumun karşı tarafın ekranında doğru şekliyle var, bu da Myko serverlarda yıllardan beri olan birşey.

Link to comment
Share on other sites

Dediğin şeylerin farkındayım ki durumu normal karşılamasam bu ihtimalleri bile bile buraya konu açmam. Resimdeki arkadaş farklı bir konumda ya da yetişebilecek bir konumda olsaydı, yani görüntü bugunu oluşturabilecek bir durum oluşsaydı bu şekilde detaylı açıklama yapmazdım bile. Her zamanki MYKO hatalarından birisi derdim. Ama altını çizerek söylüyorum. Yaklaşık 2 dk aynı mesafeden kovaladı. Bu süreçte ne ben lag yedim ne herhangi bir yere takıldım ne de yön değiştirip aramdaki mesafeyi azaltacak ihtimal oluşturdum. İsim vermeden diğer serverlerda da aynı şeyler başıma geldi aynı şeyler orada da konuşuluyordu. Ama aynı isim için farklı kişilerden şikayet gelmeye başlayınca detaylı incelenip banlandılar. Ben yanlış bulduğum şeyi kaydedip foruma attım, arkadaşların aynı görüntüyü kendi açısından gösterebilecek bir durumu varsa kendileri de antitez olarak atabilir. Ve yine söylüyorum umarım görüntü bugudur da bu tarz şeylerin swnin ömrüne zararı olmaz. Sonuçta zaman ayırıp emek veriyorsun, kimse istemez.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...