Jump to content

İnternet cafeden aynı anda iki kişiden fazla bağlanılmıyor.


Recommended Posts

ben internet cafe  sahibiyim. cafemde  oyuncu sayım  yeri geliyor  10 yari geliyor  5 kişi oluyor. daha önce böyle bir sorun yoktu , bugün iki kişiden fazla  bağlanamadı 3. kişi girdigi zaman disconnet veriyor. bugün hali hazırda  3 müşterim dışarda kaldı oyun bağlanamadı. bu işlem için  size gerekli işletme belgelerini yollayabilirim. bu sorunun acil bir şekilde çözülmesini istiyorum.

Link to comment
Share on other sites

şuanda tekrar deneme yapıyorum. Farklı farklı bilgisayarlardan char sahipleri giriş yapmayı denediğinde disconnect oluyor. bu konuyla alakalı kısıtlama varsa düzeltilmesini talep ediyorum. knigh online müşterim olduğu için ve ben bu ihtiyacı karşılayamadığım için müşterilerde kaçıyor. ilginize.

Link to comment
Share on other sites

14 minutes ago, GM_Thanos said:

Merhaba,

Aynı bilgisardan multiclienti kısıtladık. IP ile ilgili bir kısıtlama getirilmediğini biliyorum ben. Ben yanlışsam ya da bir problem varsa araştırıp buradan size geri dönüş yapacağım.

evet ip kısıtlaması da var aynı ip den max 2 char girebilir

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, Elysia said:

ben aynı internet üzerinden 2. pc de 3. charı açmaya çalıştığım zaman dc oluyorum ve aynı ip üzerinden girilen karakter limiti aşılmıştır diye uyarı alıoyorum

Bakın zaten aynı PC üzerinden en fazla 2 karakter ile girebilirsiniz, ama aynı IP için bir kısıtlama bulunamamaktadır.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...